Hosting Script ( Türkçe ) Benimhosting.net / angorahosting.com

kardeş demolar çok hoş da link göremedim ben. bir zahmet linkide koyabilirsen sevinirim.

babacan çok saol

kardeş bide bunun uzantısı uha bu nasıl bişey neyle açalım

Winuha programıyla bu şekilde upload etme nedenim kotalı kullanıcılar cunku winuha winzip ve winrara göre daha iyi bir performans gosterip daha iyi sıkıştırabiliyor.

Winuha :Download

kardes güzel kurdukta 2 sql var bunda ama 1 i hata verio calişmiyor sqllerin nasıl yapacaz adminde sol block deiştikmi hata veriyor sql tanıtılmadıgı için nasil yapacaz.

benimhosting.sql dosyasını dump ettikden sonra menulerde değişiklik yaparsan hatayla karşılaşacaksın sqli incelemedin sanırım menuler sql içinde işli bu menulerin ayarlarını yaparsan sanırım sorun yaşamayacaksın kolay gelsin...

YANİ HER 2 sql tanıtamıyoruz 1 i tanısa dieri hata veriyor anlayamadım gitti nasil edecez bilmiorum

kayhandede' Alıntı:
YANİ HER 2 sql tanıtamıyoruz 1 i tanısa dieri hata veriyor anlayamadım gitti nasil edecez bilmiorum

Demolarda kullandıgım script upload ettiğimle birebir aynıdır herhangi bir değişiklik yapmadan test edildi ve upload edildi sanırım yanlış bir değişiklik yapdın yada bir sorun var...

saol saol soal kardeş bir tanesinnnnnnnnnnnnn

yaa herşeyi halettim herşey tamam ama türkçe karekter sorunu çıktı ayrıca menüleri blokları felan değiştirmeye kalktığım zaman Warning: main(ortabloklar/) [function.main]: failed to open stream: No such file or directory in /home/ankara/public_html/index.php on line 28

böyle hatalar alıyorum nasıl yapabilirim ?

Bilen yoqmu ?

benimhosting.sql dosyasını dump ettikden sonra menulerde değişiklik yaparsan hatayla karşılaşacaksın sqli incelemedin sanırım menuler sql içinde işli bu menulerin ayarlarını yaparsan sanırım sorun yaşamayacaksın kolay gelsin... demiş arkadaşımız

Warning: Unexpected character in input: '\' (ASCII=92) state=1 in /home/solblok.php(173) : eval()'d code on line 1

Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/solblok.php(173) : eval()'d code on line 20

bu scriptler wareze düşeli yıllar oldu yinede sağol ;)

Geri