HOSGELDiNiZ YAZISINI DEGiSTiRiN

Boschwer

M€SHGUL
Reaction score
0
bilgisayariniz size SÜREKLI hos geldiniz deyip CAY MI ISMARLAMIYOR h€m€N degistirin
anlatayim buyrun
a->burdan INDIR
b.> üsstdeki programiindirip, çalıştırın açılan ekranda Files tuşuna ardından open tuşuna basın ve C:/WINDOWS/system32/logonui.exe dosyasını açın.
e7caoz.jpg

c.> Burada String Table, 1 ve 1055 sekmesine tiklayin ve burdaki ''Hoşgeldiniz'' yazısnı istediğiniz gibi değiştirin.

d.> 'Compile script' tuşuna basın ve files dan save as seçin ve ''mylogonui.exe'' olarak C:/WINDOWS/system32/ altına kaydedin.

e.> Programı kapatın.

f.>baslat>çalistir>regedit>tamam
g.>HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon altındaki 'UIHOST' değerine çift tıklayın ve burdaki 'logonui.exe' yi 'mylogonui.exe' olarak değiştirin.DiKKAT edin
h.>Registry'i kapatın ve bilgisayari yeniden başlatındikkat>eski haline getirmek isterseniz ayni pencereyi açin ve "Hosgeldiniz" yazin

Sadece HOŞ GELDİNİZ de yazan harf sayısı kadar girebilirsiniz yani 11 hatta boşlukla toplam 12 harf sınırlamanız var 12 harf yazın değişicektir.

kolay gelsin iYi FORUMLAR :hhmanD :hhmanD program da virus yokdur..telaslanmayin

ehueheu bende bisi oluo sandım gankaaa olmadı ne iş

tşk ederim nasıl yapacağımı düşünüyordum

moderatör desteklemeden denemeyin derim ben ..

PayLa$ımı yapanın gülü$ünü hiç beğenmedim =) Dénéméyin dérim bén

Evet beklenen bilgiyi veriyim:D

arkadaş söylemeyi unutmuş sanırım sadece HOŞ GELDİNİZ de yazan harf sayısı kadar girebilirsiniz

yani 11 hatta boşlukla toplam 12 harf sınırlamanız var 12 harf yazın değişicektir :goz:

deniyem bunu degişrimek isyorum bakalım ne olcak :=

zuahahha ya az çoq anlıyo herkez yemeyin bunları....

Evet beklenen bilgiyi veriyim:D

arkadaş söylemeyi unutmuş sanırım sadece HOŞ GELDİNİZ de yazan harf sayısı kadar girebilirsiniz

yani 11 hatta boşlukla toplam 12 harf sınırlamanız var 12 harf yazın değişicektir :goz:

logonui.exe dosyasını bir yerden kullanıyo onun yerini sölesen yada nerde oldugunu bilen varsa programa gerek yok ....
??

evet bende 12 karakter yazdım ve degıstı arkadasalr

Arkadaşlar logonui.exe, c:\Windows\system32 altında bulunan bir sistem (hatta önemli bir sistem) dosyasıdır. Burada registry ile cebelleşmek yerine ilgili değişikliği yaptıktan sonra dosyayı aynı isimle farklı bir yere kaydedebiliriz. Daha sonra Güvenli Modda açıp system32'dekinin üzerine kopyalama yapılabilir. Böylece registrye el atmamış oluruz. Tabii modifiyeli "logonui.exe"nin çalışmama ihtimaline karşı system32'deki orjinalini de bi yere yeekleyin!!

Ben bunu 2 3 yıl önce yapmıştım tüm arkadaşlarım hayran hayran bilgisayarımın açılışını seyrediyorlardı :)
Bu arada program virüs içermez, amacı çalıştırılabilir dosyaların resim,yazı gibi kaynaklarını incelemeye ve değiştirmeye yarar.

Açıklayıcı olabildiysem ne mutlu bana :)

bu konuyu vermistim cok onceden knedimde demeiş ve olmustu ama bunu denemedim (;

Geri