Hoparlor Cızırdıyo Yardımcı Olun

bysilahsor

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Abinlerim Laptopuna Format Attım Windows 7 Ama nedense cızırtı yapıyo Ama Xp Cevirdigimde olmuyo Neden acaba surucuyu guncelleyemiyorum windows 7 de realtek kullanıyorum ses kartını yardım olursanız sevinirim...

valla kardeş ben de de aynı sorun var realtek sitersinde sürücü güncellemesi yaptım aynısı bir de sanki ses biraz kısık geldi bana vista da ses daha iyidi

nası oluyo anlamıyorum veeking79 voltajlarda problem yasıyo hale duzeltemedim guncel driver indiyorum ama olmuyo

BrAvE HeArT arkadaşım guncel driver kabul etmiyo nedense hata veriyo bu surum bu donanıma uygun degildir diye

kardeşim eski sürücüyü bilgisayarından kaldır. Eğer bir program ile falan yüklendi ise (Soundmax vb. gibi) bunları kaldır. Ardından da sürücüsünü anakartının resmi internet sitesinden indir. Çok yüksek ihtimalle ses driver'ı nın bulunduğu sayfada uyumlu High Defination driver'ı da bulacaksın. Aynısı casper marka notebookta başıma geldi. Yanında gelen cd'den High Defination Auido Driver'ı kurdum sorun çözüldü. Ondan sonra cızırtı gitti. Hatta söz konusu cızırtı windows media playerde artıyordu. O sırada kopyalama vb. gibi işlem yapıyorsam cızır cızır ötüyordu.

Geri