HolyOne ICQ Bot ve Kullanımı

Blacksymbian

New member
Reaction score
0
HolyOne ICQ Bot Nedir?

HolyOne ICQ Bot listenizle yada seçtirdiğiniz herhangi birisi ile muhabbet ettirebileceğiniz, insan gibi davranan ve yazışan bir yazılımdır. ICQ bot istediğiniz kişilerle konuşur, solrularına cevap verir, ve bir yandan da muhabbeti size gösterir. ICQ botu açtığınızda bir şifre diyaloğu, 4 düğme ve 5 tane tab göreceksiniz

capicqbot1.jpg

Login bölümüne Geçerli bir UIN ve o UIN e ait ICQ şifresini giriyoruz. (Merak edenlere cewapliim, Program ICQ sifrenizi bir yere fln yollamıyor)

Düğmeleri anlatmaya gerek duymuyorum, en kötü koşullarda, ne olduunu anlamaya kapasiteniz yetmese bile en azından deneyerek sonuca ulaşabileceğinize eminim

Programı çalıştırmak için iki seçeneğiniz var, ya bu şeye geçerli bi UIN ve şifre girip online ettikten sonra bir arkadaşınıza botun ICQsunu verir ve ona bir mesaj atmasını sağlarsınız, yada manuel mesaj tuşunu kullanarak siz ilk mesajı arkadaşınıza atıp muabbetin başlamasını sağlarsınız.

Not: Botumuz aynı anda 100 lerce kişi ile hiç durmadan muhabbet edebilir.

Sözcük otomasyon

Burada iki kolondan oluşan bir liste görürsünüz. Botumuz solda gördüü her kelimeyi gelen ICQ mesajlarında gördüünde onun sağındaki yazıyı cewap olarak yollicaktır. bu liste tamamen editlenebilir. böylece siz de kendinize ait sanal zekaya sahip botunuzu yazabilirsiniz. Not: bi mesajda listedeki iki kelime birden varsa en üstteki yazı programın ilk başvuracağı sonuçtur.

Eğer değişiklik yapıp save etmezseniz programdan çıktığınızda değişiklikleriniz otomatik olarak başlangıç ayarlarına kaydedilir.

Kafaya alma

Botumuz elbette ki herşeyi anlama yeteneğine sahip olmicak, ama bu durumda "Pes ediyorum ben bir botum" demek yerine kullanıcılara gecistirici cevaplar vererek kafaya alacak bir denetime ihtiyac vardır. bu ayarlar kafaya alma tabındadır. Program anlamadığı her laf için burdaki satırlardan birini yapıştırır.

Ayarlar:

Ayar yapmanıza yarar (hadi ya?) walla bundada fazla aciklicak bişe yok kastirmain işte beni...

Kanki Listesi

Programın önemli özelliklerinden biridir. Eğer biri Botunuzun kanki listesindeyse, botumuz onun kafayı şişirmeye programlanmış bir sülük halini alır. bu listedeki kişilerin online olmasi durumunda her açılışta bunlara selam verilir. bunun yanında bunlarla her firsatta muabbet kurulmaya çalışılır, eger muabbete girmezlerse Bekleme durumları tabındaki durum gerçekleşir. Botunuza kendiniz kanki ekliebileceginiz gibi, botunuz da konuştuu kişilerden aldığı bilgilere göre buraya kendi kanki ekleyebilir.

capicqbot2.jpg

Bekleme Durumları

Kanki listesine eklenen herkeze belirtilen zaman kadar cevap alınamadıında bu listedeki cevaplardan biri yapıştırılır.

Şimdilik bu kadar, anlatılmaz yaşanır tarzdaki bu programı indirdikten sonra çözün gerisini, Arkadaşlarınızın psikolojik dengesini bozmakta birebir bu yazılım, sizin geliştirmenize de açıktır.

www.perfectmusic.org/icqbot.zip

Saol paylaştığın için kesinlikle ii bişey :)

Geri