admiral
New member
- Reaction score
- 0
Birçok takım arkadaşı gibi 'feda'da bulunan Slovak oyuncu, aylar sonra çıktığı ilk resmi maçta süper oynayıp, 2 güzel gole imza atarak yıldızlaştı.
Bir ara gönderilmesi gündeme gelen ancak aldığı 2 milyon liralık ücrette büyük bir fedakarlık yaparak, 900 bin lira indirime gidince yeniden sözleşme imzalanan Filip Holosko, derbiye damgasını vurdu. Mayıs ayından sonra ilk kez resmi bir maça çıkan Slovak oyuncu, Galatasaray karşısında müthiş bir oyun çıkardı. Sağ kanattan yaptığı bindirmelerle rakip savunmaya zor anlar yaşatan Holosko, 43. dakikada güzel bir gole imza attı. Slovak oyuncu, 51. dakikada bir kez daha sahneye çıkıp, takımını bir kez daha öne geçirdi. 87. dakikada yerini Mehmet Akyüz’e bırakan Holosko, maç sonrasında şunları söyledi: “Öncelikle takıma geri dönmek beni mutlu eden bir durum. Mayıs’tan bu yana ilk resmi maçıma çıktım. Daha iyi bir geri dönüş olamazdı. İki golle geri dönmek beni çok mutlu etti. Ama galip gelememek üzdü. Bu kadar kendimizi feda ettiğimiz bir maçta var olmadığını düşündüğümüz bir penaltıyla maçın berabere bitmesi bizi gerçekten çok üzdü.” Mustafa Pektemek’in sözlerini de yorumlayan Holosko, “Ne kadar zor bir sakatlık olduğunu biliyorum. Ona her zaman için destek vereceğiz” ifadesini kullandı.