Holosko tarihe geçti!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı

64. dakikada CSKA Sofya ağlarını havalandıran Slovak oyuncu, Beşiktaş tarihine adını yazdırdı. Yıldız futbolcu, Siyah-Beyazlılar'ın Avrupa Ligi'ndeki 100. golüne imza atmayı başardı.

Beşiktaş’ın deplasmanda devirdiği CSKA Sofya karşısında attığı ikinci golün anlamı
bir hayli fazlaydı... Yeni adıyla Avrupa Ligi’nde 63’üncü sınavına çıkan Siyah-Beyazlılar, dün akşam Holosko’nun ayağından bu organizasyondaki 100’üncü golünü attı. Maçın 64’üncü dakikasında M’Bolhi’nin büyük hatasında fırsatı değerlendiren Ali Kuçik, topu Holosko’ya bıraktı. Slovak yıldız da boş kaleye kariyerinin en basit gollerinden birini atarken, Siyah-Beyazlılar’ın tarihine de Avrupa kupalarında 100’üncü golünü atan futbolcu olarak geçti. Holosko dünkü golüyle Beşiktaş formasıyla Avrupa’da 5’inci kez rakip ağları havalandırdı.

‘Daha iyi olacağım’
Siyah-Beyazlı oyuncu maç sonrası yaptığı açıklamada, “Hakemin yerinde olsam, o golü Ali Kuçik’e yazardım. Bernd Schuster en kötü günümde sahaya çıkarıp beni oynattı. Ben de kendisine söz verdim. Bundan sonra daha iyi olacağım” dedi.

Kaynak

AsLında aLi küçik geçicektıde neyse..(=

2'sinide tebrik ediyoruz..

Geri