- Reaction score
- 0
64. dakikada CSKA Sofya ağlarını havalandıran Slovak oyuncu, Beşiktaş tarihine adını yazdırdı. Yıldız futbolcu, Siyah-Beyazlılar'ın Avrupa Ligi'ndeki 100. golüne imza atmayı başardı.
Beşiktaşın deplasmanda devirdiği CSKA Sofya karşısında attığı ikinci golün anlamı
bir hayli fazlaydı... Yeni adıyla Avrupa Liginde 63üncü sınavına çıkan Siyah-Beyazlılar, dün akşam Holoskonun ayağından bu organizasyondaki 100üncü golünü attı. Maçın 64üncü dakikasında MBolhinin büyük hatasında fırsatı değerlendiren Ali Kuçik, topu Holoskoya bıraktı. Slovak yıldız da boş kaleye kariyerinin en basit gollerinden birini atarken, Siyah-Beyazlıların tarihine de Avrupa kupalarında 100üncü golünü atan futbolcu olarak geçti. Holosko dünkü golüyle Beşiktaş formasıyla Avrupada 5inci kez rakip ağları havalandırdı.
Daha iyi olacağım
Siyah-Beyazlı oyuncu maç sonrası yaptığı açıklamada, Hakemin yerinde olsam, o golü Ali Kuçike yazardım. Bernd Schuster en kötü günümde sahaya çıkarıp beni oynattı. Ben de kendisine söz verdim. Bundan sonra daha iyi olacağım dedi.
Kaynak