HoLosko Sevdası

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Beşiktaş yönetimi, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve 1 yıl opsiyonu bulunan Holosko`ya `yeni nikah` önerdi.

Gbjk_antalya_lig_holosko_gol_1.jpg

Yıllık 800 bin euro alan Slovak oyuncuya 1.5 milyon euro teklif edildi. O ise 2 milyon euro istedi

Geçen sezon başında Gökhan Zan bombası elinde patlayan Siyah-Beyazlı yönetim, şimdi yoğurdu üfleyerek yiyor. Yönetim, sezon sonu sözleşmesi biten ve 1 yıl opsiyonu bulunan Filip Holosko’ya yeni mukavele önerdi. İlk görüşmede sözleşmenin 4 veya 5 yıl uzatılması talep edildi. Menajeri aracılığıyla yapılan pazarlıklarda futbolcuya, yıllık 800 bin euroluk alacağının ilk yıl için 1.5 milyon euroya çıkarılması teklif edildi. Slovak yıldız ise “2milyon euro” dedi. Taraflar arasındaki görüşmelerin devamettiği ve kısa sürede Holosko ile sözleşme uzatılacağı belirtildi.

SIRADA SIVOK VAR
Yapılan son transferlerle takım içinde ekonomik anlamda dengeleri sarsan yönetim, bunu dengelemek için uğraş veriyor. Geçen sezon çifte kupada önemli payı olan Tello’ya yapılan iyileştirmenin ardından Sivok ve Holosko da yönetime ‘düzeltme’ konusunda mesaj yollamıştı. Yeni sezon öncesi takım içinde huzursuzluk yaşanmamasını isteyen Siyah-Beyazlı idareciler, ilk etapta Holosko’ya sözleşme uzatma teklifi yaparak girişimde bulundu. Yıllık 2.5 milyon euro alan Ferrari ile yan yana oynayan ve 800 bin euro verilen Sivok’un ücretinde de iyileştirmeye gidilmesi gündemde.

İyiya şuna bakın herkes paraya gelince uçuyor ama maçta yok

Holoskonun bu kadar para isteyeceğin sanmıyorum. Holosko gerçek bir Beşiktaş' lı. ona verilen paraya razı olacağını düşünüyorum.

Holoskonun bu kadar para isteyeceğin sanmıyorum. Holosko gerçek bir Beşiktaş' lı. ona verilen paraya razı olacağını düşünüyorum.

aynen öyle.

gecen ay ızledıgım roportajından sonra beşiktaşta bedewaya bile oynar diyebileceğim gercek bı besıktaslı

Geri