-HaKiKaT-
Altın Üye
- Reaction score
- 0
Hacıosmanoğlu, kendisi için, 'Önce staj yapsın' diyen Sadri Şener'i canlı yayına davet etti, 'Kararı kamuoyu versin' dedi.
7.2.2008
‘Artık hak etmiştir’
Trabzon'da polemiklere her gün bir yenisi ekleniyor. Sadri Şener’in, “Önce stajını yapıp öyle aday olsaydı” sözlerine İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yanıtı gecikmedi. Hacıosmanoğlu, aynı sertlikte cevap verdi: “Hiç sayın Şener’i hedef almamıştım, daha önceki hizmetlerinden dolayı. Kendisinin kişisel mağduriyetleri de vardı, aile terbiyem sebebiyle susmuştum. Taa ki, bana yaptığı haksızlığa kadar. Artık bu sözleri hak etmiştir. Trabzon’u düştüğü yerden kaldıracağım, diyor. Ama yanlış yapıyor.”
‘Önce kendini kurtarsın’
“Trabzon asla yere düşmez. Zaten önce kendini sıkıntılı konumdan kurtarsın, kendi idaresiyle gelip aday olsun. Ülkenin dört yanında ceza davaları olan ve adres belirtmediği için tebligat yapılamayan bir isimden bahsediyoruz. Herkese başkanlık teklif eden, yıllardır camianın üzerine kara bulut gibi çöken, desteklediği ismin karşısındaki adayın listesine müdahale eden Bakan Faruk Özak’ın telkinleriyle aday olmasa, listesini dahi Özak yapmasa, Şener’e daha fazla saygı gösterirdim.”
‘Rant kapısı kapanacak’
“Özak eşitliği becerememiştir. Buradan da, yapılacak olan bu kongreye siyaset bulaştı anlamı çıkıyor. İktidarla Faruk Özak’ın tavırları örtüşmüyor. Sayın Sadri Şener, buyursun istediği bir TV’de tartışalım, kim üstad, kim stajyer kamuoyu karar versin. Ucuz siyasi manevralarla gündem değiştireceğine, yaptığım eleştirileri yanıtlasın. Hedefimiz ve projemiz camiadan siyasi ve ticari rant bekleyenleri uzaklaştırmaktır. Hep bu zihniyetteki insanlar Trabzonspor’un önünü tıkamıştır, onlar çekilirse kulübün önü açılır.”