Hocalı Katliamı (hepiniz ermenisiniz ya)

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
hocali_aniti.jpg

Uyanıyorum;
Her gece aynı kabusun ruhumu tarumar etmesiyle,
Vücudumdan terlerin boşalmasıyla.
Bin altı yüz genç, yaşlı,kadın,erkek,çocuk
Karabağ’da hunharca öldürülürken
Tarihe ‘’Hocalı katliamı’’ diye notlar düşerken

Uyanıyorum; 26 Şubat 1992
Ağır silahlarla donatılmış
366 ncı Rus mekanize alayı
Ve Ermenistan’ın kirli elleri,
Ezmemiş miydi yüreği,temiz Azerileri
1600 Türk ölmemiş
Ya da tarihte eşi benzeri görülmemiş,
İşkenceler yapılmamış mıydı?
Hamile kadınların karınları yarılıp,
Ceninleri dışarı çıkartılmamış mıydı?
Gözlerinde yaşları kurumadan,
Analar çocuklarıyla beraber toprağa gömülmemiş miydi?

Utanıyorum;
Hadi Avrupa,Amerika,Rusya,
Bunlar görmezden geldi.
Onların zaten soyu sopu belli,
Bu ülkede yüz bin Türk’te mi yoktu.
‘’ HEPİMİZ AZERİYİZ! ‘’ deyip yürümek çok mu zordu?

Tarihin içinde kayıtlıydı her şey
Fotoğraflar,tanıklar,belgeler
Hani ulusal basınım nerde manşetler
Nerdesiniz barış platformlarında baş gösteren aydın kisveler
Söyletmedi mi bunları perde arkasındaki suflörler
Utanıyorum sizden,maske takıp gezen sahte yüzler

Beyaz güvercinler uçurmadı mı yüreğinden
Gözünde yaşları kurumadan ölen analar
Gerçi onlar,Türk’tü
Haklısınız! Türk’ten insan olmaz,
Beyaz güvercinle Türk yan yana anılmaz,

Soruyorum şimdi hepiniz Ermenisiniz ya,
Kanlarınız daha mı temiz akacak damarlarınızda?

Özür dileriz,
Özür dileriz,
Özür dileriz,
Aziz şehitlerimiz…

Güneyce Yakılanlar

Hocali_anit.jpg

hocali-katliami.jpg

Hapiste yer ayırın (Ermeni soykırımı, ne büyük yalan)

Kâr mı kalır yanında, ne ettin sefil Fransa
Bu kadar pişkin yüzsüz, utanmaz gafil Fransa
Ne kadar soysuz varsa hepsine kefil Fransa
Pamuk prenses ile Ermeniyi kayırın
Ben inkar ediyorum, hapiste yer ayırın

Bir utanç anıtısın, tarihin kan kokuyor
Cezayirdeki haltlar aklınızdan çıkıyor
Sizi bütün insanlık nefret ile okuyor
Size lanet okuyor insanı Cezayirin
Yuh olsun yasanıza hapiste yer ayırın

Bir kaç oyun uğruna, kalleşliğe giriştin
Hangi tarihçi ile, temas edip görüştün
Hep terör besledin sen, her olaya karıştın
İnsanlık tarihinde, görülmedi hayırın
Tükürdüm yasanıza, hapiste yer ayırın

Artık masken kalmadı, gerçek yüzünü gördük
Dost ayağı yaparak dönek sözünü gördük
İçin dışın fesattır, şükür özünü gördük
İçin dışına çıkmış belli idi zahirin
Size yazıklar olsun, hapiste yer ayırın

Sen ne büyük zalimsin bize bile bulaştın
Gaziantep-Maraş’ta cellat gibi dolaştın
Bizden tokat yemiştin yakılası talaştın
Sorarım sana acep, bu mu idi kahırın
Tüh olsun boyunuza hapiste yer ayırın

Ermeni katliamı, bu ne büyük bir yalan
Cezayirde ne ettin, nedir aklında kalan
Sömürgeci katiller, heryeri etmiş talan
Siz Pamuk Prensesle Ermeniyi kayırın
Buradan inkar ettim, hapiste yer ayırın

Mikdat Bal

Arkadaşlar bu durumu neden bu kadar çok büyütüyor insanlarımız anlamıyorum...Gerek basın gerek halk aşırı tepki veriyoruz... Salak bir devlet, saçma salak bir karar almış ...... Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış .. Çokta tın yani... Fransa ister hapse atsın isterlerse protesto için çırılçıplak soyunsunlar bizene yaaa.... Fransaya giden düşünsün.. Yok efendim toprak talep edeceklermiş.. Yaa bırakın bu işleri .. Ben savaşacağım, kan dökeceğim, şehit vereceğim, vatanımı koruyacağım birileride kalkacak senatosunda salak bir karar alıp benim savaşarak aldığım yerleri masada elimden alacak... yaa sizin aklınız alıyor mu bunu.. Toprak isteyen savaşır arkadaş, kan döker.... öyle hayali masallarla anca çocuk uyuturlar.. Soruyorum size aşırı tepki verenler ...SİZ ÇOCUKMUSUNUZ???
---
---
Madem avrupa birliğine girmemizin önünü tıkamaya çalışıyorlar .... Sizde çevresinden dolanın... Avrupada yeni bir birlik kurmak çokmu zor?? Para her kapıyı açar heleki şu dönemde .. siz ekonominizi sağlam tutunda bakın görün yalvaracaklar ne olur gelin diye.. Düne kadar kankaları olan yunanistan bile iş paraya geldiğinde canım neden biz çalışalım onlar yesinler deyip neredeyse avrupa birliğinden atacaklar..... O yüzden Money Talks .... Siz boşverin kürdü, türkü, ermeniyi, lazı, çerkezi ... paradan haber verin paradan

Arkadaşlar bu durumu neden bu kadar çok büyütüyor insanlarımız anlamıyorum...Gerek basın gerek halk aşırı tepki veriyoruz... Salak bir devlet, saçma salak bir karar almış ...... Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış .. Çokta tın yani... Fransa ister hapse atsın isterlerse protesto için çırılçıplak soyunsunlar bizene yaaa.... Fransaya giden düşünsün.. Yok efendim toprak talep edeceklermiş.. Yaa bırakın bu işleri .. Ben savaşacağım, kan dökeceğim, şehit vereceğim, vatanımı koruyacağım birileride kalkacak senatosunda salak bir karar alıp benim savaşarak aldığım yerleri masada elimden alacak... yaa sizin aklınız alıyor mu bunu.. Toprak isteyen savaşır arkadaş, kan döker.... öyle hayali masallarla anca çocuk uyuturlar.. Soruyorum size aşırı tepki verenler ...SİZ ÇOCUKMUSUNUZ???
---
---
Madem avrupa birliğine girmemizin önünü tıkamaya çalışıyorlar .... Sizde çevresinden dolanın... Avrupada yeni bir birlik kurmak çokmu zor?? Para her kapıyı açar heleki şu dönemde .. siz ekonominizi sağlam tutunda bakın görün yalvaracaklar ne olur gelin diye.. Düne kadar kankaları olan yunanistan bile iş paraya geldiğinde canım neden biz çalışalım onlar yesinler deyip neredeyse avrupa birliğinden atacaklar..... O yüzden Money Talks .... Siz boşverin kürdü, türkü, ermeniyi, lazı, çerkezi ... paradan haber verin paradan

Sen parana bak birader

Bir ulkede millet bilinci birlik beraberlik olmazsa ulke sadece toprak parcasi olur tabiki tepki verecegiz biz bir milletiz

Bunlarin derdi 9 asirdir var zamaninda kanlarini doktuk her defasinda eli bos gittiler ama artik savasarak silahla toprak alinmiyor kardes bunu bil

Ermenileri katlettik diyen bir herife bu ülkenin cumbabası madalya takmışken,ermeninin önde gidenini kınamak şimdi akıllarına gelmişken,

Antep'te,Maraş'ta,Urfa'da bir zamanlar katlettikleri binlerce masum vatandaşımızı unutuyoruz ya,ben sadece ona yanıyorum.

Geri