Hoca kararsızlığı

Fenerbahçemizde Aragones'in ardından yönetim kurulunda yeni teknik adamın profili konusunda fikir ayrılığı yaşandı.
Hoca kararsızlığı
Fenerbahçemizde Aragones'in ardından yönetim kurulunda yeni teknik adamın profili konusunda fikir ayrılığı yaşandı. Önemli bir kesim, Türkiye'de daha önce çalışmış ve ülkeyi tanıyan bir ismin takımın başına getirilmesi görüşünü savunuyor. Bu kanat, Lucescu başta olmak üzere Daum, Gerets gibi isimlerin Fenerbahçe'yi hedeflerine taşıyacağını düşünüyor. Diğer kanat ise, takımdaki başta Brezilyalılar ve Güney Amerikalı oyuncuların, gelecek teknik adamla sorun yaşamaması için özellikle Brezilyalı ya da Güney Amerikalı bir ismin teknik direktörlüğe getirilmesinde ısrarlı. Bu kesimin üzerinde durduğu isim Chelsea'den sezon ortasında ayrılan Scolari... Diğer aday ise, yaklaşık 5 yıldır hep Fener'in gündeminde olan Luxemburgo. Yönetim içindeki azınlık bir kesim ise, Brezilya ekolünün artık Fenerbahçe'de misyonunu doldurduğunu, Brezilyalı oyuncuların gönderilerek, Avrupa'da büyük saygı duyulan Fransız teknik adam Paul Le Guen'in takımın başına getirilmesi gerektiğini düşünüyor.
Kaynak: Sabah
Benim Tercihim Tabiki LuCeSCu!!!