Hoca KarasızLıgı!!!

HeLLSPoRT

нα¢кнєℓℓ ѕρσя ѕσяυмℓυѕυ
Altın Üye
Reaction score
0

Hoca kararsızlığı

leguen.jpg

Fenerbahçemizde Aragones'in ardından yönetim kurulunda yeni teknik adamın profili konusunda fikir ayrılığı yaşandı.

Hoca kararsızlığı
Fenerbahçemizde Aragones'in ardından yönetim kurulunda yeni teknik adamın profili konusunda fikir ayrılığı yaşandı. Önemli bir kesim, Türkiye'de daha önce çalışmış ve ülkeyi tanıyan bir ismin takımın başına getirilmesi görüşünü savunuyor. Bu kanat, Lucescu başta olmak üzere Daum, Gerets gibi isimlerin Fenerbahçe'yi hedeflerine taşıyacağını düşünüyor. Diğer kanat ise, takımdaki başta Brezilyalılar ve Güney Amerikalı oyuncuların, gelecek teknik adamla sorun yaşamaması için özellikle Brezilyalı ya da Güney Amerikalı bir ismin teknik direktörlüğe getirilmesinde ısrarlı. Bu kesimin üzerinde durduğu isim Chelsea'den sezon ortasında ayrılan Scolari... Diğer aday ise, yaklaşık 5 yıldır hep Fener'in gündeminde olan Luxemburgo. Yönetim içindeki azınlık bir kesim ise, Brezilya ekolünün artık Fenerbahçe'de misyonunu doldurduğunu, Brezilyalı oyuncuların gönderilerek, Avrupa'da büyük saygı duyulan Fransız teknik adam Paul Le Guen'in takımın başına getirilmesi gerektiğini düşünüyor.
Kaynak: Sabah

Benim Tercihim Tabiki LuCeSCu!!!

Le guen ve ScoLari hikaye
Lucescu veya Mancini geLirse durduramazLar bizi

luce gelmez arkadaşlar.
hele de uefayı alırsa ki büyük ihtimal alacak.
o zaman zaten sözleşme de yenilemiş hiç sanmam geleceğini.

mancini de aragones gibi çıkar pek farkı olmaz.
fenere gelecekse şuster ya da le guen gelsin.
bu adamlar küçük takımı da büyük takımı da yönetmiş kişiler ve orta ayar olan feneri çok başarılı yaparlar.

Bi kere Lucescu'yu Türk takımLarı Lügatından çıkarsın

Aynen..

gene bi angutun biri gelecek

Geri