HoşcakaL...!

SevencLoves

Altın Üye
Reaction score
0
Silme sakın zamanı gözlerinden. Boşluğu saracağı günler, gelecektir ellerinin. Ve arayacağı, sımsacacık sevmeleri... Tozu dumana katan gidişinin, cezasını çekeceksin, ellerin omuzdan düştüğünde!... Bu da oldu işte sonunda sensiz kalmayı basardım. Ne efsunlu bakışların var ne de fel-fecir bakışların. Bu da oldu işte ayrıldık sonunda... Bilemeyeceğin kadar uzaktayım seni özlediğimi... İçim hala kan ağlıyor sesim soluğum kesik kesik ağlıyor sen yoksun. Ben sevginden yoksun. Bilemeyeceğin kadar uzağınım işte... Yaprak yaprak uzağındayım. Sen tam mevsimindesin bense rüzgarında savrulmaktayım. Ne duam tuttu ne de bedduam eğri büğrü bu hayatın tam orasında yaşam dersen buna yaşamaktayım.

Yaprak yaprak uzağındayım. Dün rüyamda tut diyosun ellerimi tut korkma. Ellerin nerede, nerede yüzün... Ben bir boşlukta tuttuyorum aklımda hatıraları sen yinede diyorsun rüyam da tut ellerimi korkma melodisi unutulmuş eski bir melankoni benimkisi. Ne saza geliyor ne de dile. Sen söyle nefretin kime, kime kinin gözlerin tapar bana, git der oysa dillerin. Notasız yaşadık biz seninle si be mol e ne oluyor unutulmuş melodisi bi kere... Gel ey yar sesimi duyuyorsan gel! Sana öyle muhtaç olduğum için değil ne de ölesiye taptığım için değil ekmeğime kan kattığın için değil. Sevdiğin için ya da sevebildiğin için gel. Kalbinle gel sevginle gel gel artık ey yar! Özledim seni de gel...

Topacını çevir toprağımda, adını yaz sahillere aldırma dalgalara "gittim" yazdığın gibi alın yazıma "kaderimsin" yaz. Gel ey yar! Topacını dönder yolunu çevir yüzünü dön özledim de gel yar. Sana sonuna kadar açık kapıdan gel... Kimliksiz olsan da gel. Kimin olsan da gel tuttur eski bir şarkı lele yar de gel seve yar de gel. Söndür hasreti içimde içinden geçte gel. Toprağa düşte gel. İçinden geldiği gibi gel ben ateş oldum sen yanda gel! Ben dal oldum, sen kuş olda gel. Ben sevap oldum sen helal olda gel. Yazdım namımı dünya diyarına senin aşkını alemde görde gel! Kanaat getir inanda gel! Vazgeçtim serden, sırrım olda gel! gelde gel...
Az gittim uz gittim sana döndüm de de gel.

Geri