Hoşçakal...

kuzay

Pesimist
Altın Üye
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
2sbo0ar.jpg

Hoşçakal...

Daha o gün anlamalıydım
Bu ilişkinin sonu olmadığını
Ne yapsak faydasız
“Senle ben,biz olmuyor…”

Ne olursun bakma öyle
En az senin kadar karışığım ben de
En az senin kadar çaresiz
Ve hiç olmadığım kadar yalnız…

Üşüyorum yanında bile
Mevsim kış olmuş farkında olmadan
Biz bahar sanarken dökülmüş yapraklar çoktan

Sana bir hatıra bırakıyorum
Bini benimle geliyor
Öpücüğünün kokusu tenimde,
Gidiyorum ben
Hoşça kal…

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İnsanlari Ne kadar DusunurSen Dusun..Onlarin SEni O kadar DusunmedikLerini
OgRendim..diLin KAr$indaki gozlere Kar$i soyLemedigi SozLeri ,ParmakLArin KolayLikLa YazabiLdigini Ogrendim...En fazLa Onemsedigim KisiLerin Benden hep UzakLasTigini OgrendiM..iyi inSan oLmanin Hep iyi SonucLar Getirmemekte Oldugunu Ogrendim..Kalbin neden kirilmis olurSa olsun Dunyanin senin aciLarindan Dolayi Durmayacagini ogrendim...Ve kalbimi AsiL Acitanin yine KENDİM oldugunu Ogrendim...

eline yüreğine sağlık kardeşim. Biten bir aşkı anlatmışsın?

eline yüreğine sağlık arkadaşım.. çok güzel olmuş... hele hele alta yazdığın o mor not, sanırsam kendi sözlerin.. helal olsun..

insan ne yaparsa KENDİ KENDİNE yapar... ötesi yok..

guzel olmus sanirim cok kisinin bende dahil aldigimiz cevaptir

Ellerine sağlık.. kuzay :clap

gerçekten ellerine yüregine saglık abi....

İnsanlari Ne kadar DusunurSen Dusun..Onlarin SEni O kadar DusunmedikLerini
OgRendim..diLin KAr$indaki gozlere Kar$i soyLemedigi SozLeri ,ParmakLArin KolayLikLa YazabiLdigini Ogrendim...En fazLa Onemsedigim KisiLerin Benden hep UzakLasTigini OgrendiM..iyi inSan oLmanin Hep iyi SonucLar Getirmemekte Oldugunu Ogrendim..Kalbin neden kirilmis olurSa olsun Dunyanin senin aciLarindan Dolayi Durmayacagini ogrendim...Ve kalbimi AsiL Acitanin yine KENDİM oldugunu Ogrendim..

yüreğine sağlık mesaj süper :victory

ellerine saglık.........

eline yüreğine sağlık arkadaşım.. çok güzel olmuş... hele hele alta yazdığın o mor not, sanırsam kendi sözlerin.. helal olsun..

insan ne yaparsa KENDİ KENDİNE yapar... ötesi yok..

yapmayın lütfen sizler forum insanlarısınız bi çok şeyi görür okur paylaşırsınız... kendi sözleri olur mu hiç:saskin

emeğine sağlık kuzay susmaktan sonra söylenebilecek en doğru sözdür.. Hoşçakal:goz:

eline saglık kardesım cok guzel mor yazıya bıttım valla

Geri