Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
oncelıkle ıyı forumlar benım hlds serverım war server acılıyo ama kimse gırmıyo fınd server Internet bolumunde gozukmuyo server kimse baglanamıyo port acıyorum port kapalı dıyor bende mecburen 192.168.1.x şeklinde acıyorum ne olur yardım edın ya
sana tavsiyem bir sunucu üzerinde adminlik al, sonuçta serverı açtın diyelim, ip adresin değiştiğinde serverı ekliyen arkadaşlarında sunucu kapalı görünecek, ayrıca ben denedim hlds server üzerinde 1024 bağlantıda 4 kişi den sonra aşırı lag oluyor. teke tek arkadaşlarınla oynamak istiyorsan bir sürü boş server var, hatta boş bir servera 10 kişi girip; votemap ile harita bile değiştirebilirsin. Serveri açtığında; serverdan çok şey bekleme upload hızın yetmiyecektir.
kardeşim ip 192.16.. şeklinde olmıyacak. hamachiyi kur oradan ağ oluştur hamachi açıkken ağ bağlantılarımdan lanı devredışıbırak sonra sonra serverı kur hamachinin ipyi alıyor. sonra lanı aç oyuna gir connect ipyi yaz oyuna gir. yapamassan özel mesajla yaz anlatırım