LeaDerLyCa
New member
- Reaction score
- 0
bu bir Ethnic and FeryaLL organizasyonudur ...
Unuttuklarımız yoktur elimizde olan imkanları son derece değerlendirmeye çalıştık .. isim bulmakda feryaLL abLAma teşekkürü borc bilirim ..
İsmini yazmadığımız , ReaL , ERce , Volkan, Majeste , ümitcankho , zu_zu , faLcon_tiger , 88.Mehmet , SAHRANİL , Kuzay , GebzeTeaM , revolation , ali06can , kingkilla '''' ve aklımıza gelmeyen bir çok üyeden özür dileriz ...
Unuttuklarımız yoktur elimizde olan imkanları son derece değerlendirmeye çalıştık .. isim bulmakda feryaLL abLAma teşekkürü borc bilirim ..
İsmini yazmadığımız , ReaL , ERce , Volkan, Majeste , ümitcankho , zu_zu , faLcon_tiger , 88.Mehmet , SAHRANİL , Kuzay , GebzeTeaM , revolation , ali06can , kingkilla '''' ve aklımıza gelmeyen bir çok üyeden özür dileriz ...
HKM OTURMA ODASI BAŞLIYOR
------ Known -----
Known : Zaten ne kadar uploadımız kaldıki eski zevkide yok .. Yakında Maaş + Sigorta isticem aga ne diyorsun
---- Ethnic ----
Ethnic : Zaten oldum olası adultdan da çıkmıon FoFer . Artık Süper Modlarada güven kalmadı 3 aya kadar çıkacam diyordu hala çıkmadı ... Bakıomda Paris Hiltondan aşağı takılmıon FoFer
-- oLdness_07 ,, Lazish ,, Kopuk_Dadı ,, KırmızıKız ,, FoFer ,, JeweL --
oldness_07 : olmadı mı şimdi jewel yönetmenim hep bu fofer bozuo işi demi
FoFer : Oynamadım mı ? Öleyim O zman , Süper modluğu bırakıyım , Adulttan çıkıyım ,, Hiç mi utanmassın lan takıldığı forumda süper mod adult bölümüne girmio derlerse hea
Lazish : kırk yılın başında oyun oynamaya geldik kavga çıkacak demi kırmızı
KırmızıKız : şimdi sagopa nın yanında düet yapmak var mı ? Ne haLLere düştüm
Kopuk_Dadı : Şeyy yönetmenim ben biraz heyecan yaptık buradan ayriyetten tüm sevdiklerime selamlarımı yolluyorum ...
Jewel : Tamam ,, Şimdi bana karşı cinste oynayın bakim
-- Ethnic ,, Cehennem_Zebanisi ,, GebzeLi ---
Ethnic : baylar bayanlar 1 dakikanızı rica ediyorum.. abilerim ablalarım şu elimde görmüş olduğunuz kürsü bildiğiniz kürsü değildir bizzat hh den alınmış olan serbest kürsüdür .. fiyatı gayet ucuz olup....
GebzeLi : artık kaptan lar bile ne hallere düşmüş ee bu zamanda geçim zorr
Cehennem_Zebanisi : ee tabi tabi .. geçen bizim yüksek lisans yapmış , 231908 tane fakülte bitirmiş profesör doçent doktorun doktorluğunu okuyan arkadaş bile işsiz şuan amerikada obama die başkan oldu
Ethnic : aLmicaksanız dükkanın önünü kapatmayalım
--- oldness_07 ,, Known ---
oldness_07 : tabii mobese den bakınca solda bariyenler yüksek volim müzik bi yandan da telefon
known : hackheLL Limisin
oLdness_07 : eeth
-- react0r ---
React0r : tabi haklı olarak şöyle kendimi nefsi müdafa yapıp bi banladım site kapandı :hhmanD
--- heLLfire! ,, Erdem ---
heLLFire! : bu yediğimiz tam olarak ne oluyor onu anlamış değilim
Erdem : fenalar DAYIM
heLLfire! : o espiri burda değil
Erdem : hea tamam pardon
--- infatuate ,, oLdness_07 ---
infatuate : Mecidiyeköy ' ü kent yaptık ama bişi farketmedi yine buluşmalar orada olacak
oldness_07 : Niye kent yaptınız
infatuate : Meci diye köy mü olur ?
oldness_07 : ama bizim köyün ismi meci
infatuate : ne meci
oldness_07 : şuraya koy imleci
-- heLLfire! ,, Erdem --- (versiyon 2 )
Erdem : benim 2. çağdan 4. asırdan 5. kız arkadaşım çağırdı oraya gidiyorum
HeLLfire! : beNde gidicem 1. çağdan işe çağırıolar
--- derbederin ,, vision ---
vision: bende buluşalım diyorum adama bak tip tip suratıma bakıo
derbederin : Trabzon da olmasan geLirdim ama şartlar
vision : oraya gelcek inşallah .
--- ortaya karışık ---
Erdem: Siz bilmiyorsunuz bende pazar günleri işim yok
Bunlarda öldü zaten ne yapacam ben
--- Ortaya Karışık ---
oldness_07 : Tevez hazırlan oLm gelcem bu sefer nereye geliyim .. bi dk hepiniz parmakla göstermeyin teveze gelecem
Ethnic : en son gelecem dediğin zaman hazirandi bea
(protesto amaçlı yapılmıştır :hhmanD)
--- feryaLL ---
FeryaLL : ulen furkan ablacım bak canım herkesi konuşturuosun dialog yazıosun ben niye tekim ya hep tekim tekk
(bana karşı protesto amaçlı :hhmanD )
--- FoFer ,, Oldness_07 ---
FoFer -- du bakiyim harbiden girmiyor adulta
oldness_07 : girmiyorum yaF gerçekden
FoFer : du bi daha bakiyim hakkatten girmiyor otur anca öss ye çalış yaşıtların okudu bitirdi adulta girio sen hala buralardasın
------ Known -----
Known : Zaten ne kadar uploadımız kaldıki eski zevkide yok .. Yakında Maaş + Sigorta isticem aga ne diyorsun
---- Ethnic ----
Ethnic : Zaten oldum olası adultdan da çıkmıon FoFer . Artık Süper Modlarada güven kalmadı 3 aya kadar çıkacam diyordu hala çıkmadı ... Bakıomda Paris Hiltondan aşağı takılmıon FoFer
-- oLdness_07 ,, Lazish ,, Kopuk_Dadı ,, KırmızıKız ,, FoFer ,, JeweL --
oldness_07 : olmadı mı şimdi jewel yönetmenim hep bu fofer bozuo işi demi
FoFer : Oynamadım mı ? Öleyim O zman , Süper modluğu bırakıyım , Adulttan çıkıyım ,, Hiç mi utanmassın lan takıldığı forumda süper mod adult bölümüne girmio derlerse hea
Lazish : kırk yılın başında oyun oynamaya geldik kavga çıkacak demi kırmızı
KırmızıKız : şimdi sagopa nın yanında düet yapmak var mı ? Ne haLLere düştüm
Kopuk_Dadı : Şeyy yönetmenim ben biraz heyecan yaptık buradan ayriyetten tüm sevdiklerime selamlarımı yolluyorum ...
Jewel : Tamam ,, Şimdi bana karşı cinste oynayın bakim
-- Ethnic ,, Cehennem_Zebanisi ,, GebzeLi ---
Ethnic : baylar bayanlar 1 dakikanızı rica ediyorum.. abilerim ablalarım şu elimde görmüş olduğunuz kürsü bildiğiniz kürsü değildir bizzat hh den alınmış olan serbest kürsüdür .. fiyatı gayet ucuz olup....
GebzeLi : artık kaptan lar bile ne hallere düşmüş ee bu zamanda geçim zorr
Cehennem_Zebanisi : ee tabi tabi .. geçen bizim yüksek lisans yapmış , 231908 tane fakülte bitirmiş profesör doçent doktorun doktorluğunu okuyan arkadaş bile işsiz şuan amerikada obama die başkan oldu
Ethnic : aLmicaksanız dükkanın önünü kapatmayalım
--- oldness_07 ,, Known ---
oldness_07 : tabii mobese den bakınca solda bariyenler yüksek volim müzik bi yandan da telefon
known : hackheLL Limisin
oLdness_07 : eeth
-- react0r ---
React0r : tabi haklı olarak şöyle kendimi nefsi müdafa yapıp bi banladım site kapandı :hhmanD
--- heLLfire! ,, Erdem ---
heLLFire! : bu yediğimiz tam olarak ne oluyor onu anlamış değilim
Erdem : fenalar DAYIM
heLLfire! : o espiri burda değil
Erdem : hea tamam pardon
--- infatuate ,, oLdness_07 ---
infatuate : Mecidiyeköy ' ü kent yaptık ama bişi farketmedi yine buluşmalar orada olacak
oldness_07 : Niye kent yaptınız
infatuate : Meci diye köy mü olur ?
oldness_07 : ama bizim köyün ismi meci
infatuate : ne meci
oldness_07 : şuraya koy imleci
-- heLLfire! ,, Erdem --- (versiyon 2 )
Erdem : benim 2. çağdan 4. asırdan 5. kız arkadaşım çağırdı oraya gidiyorum
HeLLfire! : beNde gidicem 1. çağdan işe çağırıolar
--- derbederin ,, vision ---
vision: bende buluşalım diyorum adama bak tip tip suratıma bakıo
derbederin : Trabzon da olmasan geLirdim ama şartlar
vision : oraya gelcek inşallah .
--- ortaya karışık ---
Erdem: Siz bilmiyorsunuz bende pazar günleri işim yok
Bunlarda öldü zaten ne yapacam ben
--- Ortaya Karışık ---
oldness_07 : Tevez hazırlan oLm gelcem bu sefer nereye geliyim .. bi dk hepiniz parmakla göstermeyin teveze gelecem
Ethnic : en son gelecem dediğin zaman hazirandi bea
(protesto amaçlı yapılmıştır :hhmanD)
--- feryaLL ---
FeryaLL : ulen furkan ablacım bak canım herkesi konuşturuosun dialog yazıosun ben niye tekim ya hep tekim tekk
(bana karşı protesto amaçlı :hhmanD )
--- FoFer ,, Oldness_07 ---
FoFer -- du bakiyim harbiden girmiyor adulta
oldness_07 : girmiyorum yaF gerçekden
FoFer : du bi daha bakiyim hakkatten girmiyor otur anca öss ye çalış yaşıtların okudu bitirdi adulta girio sen hala buralardasın