HIZ problemi..

xam

New member
Reaction score
0
Selamlar,

Bende 22mbit internet baglanti hizi var ama hackell.com cok yavas aciliyor, oyleki bazen dayanamayip kapatiyorum.. Acaba bu hosttan kaynaklanan bi sorunmu, yada asiri kullanici oldugu icinmi, yada cok hack, resim vb.. yuklu oldugu icinmi.. her ne sebebden olursa olsun, site cok yavas ve sinir oluyorum bu duruma :(

binlerce insan hala tesekkur butonunun ne ise yaradigini bilmeyip

sagol,
eline saglik,
tesekkur ederim,
dewamini bekleriz,

gibi abuk ubuk mesajlar attigi icin,

mesaj sayisi fazla olanlara forumda daha fazla saygi gosterildigi icin(!)

binlerce baslik arama yapilmadan, zank diye acilip kilitlendigi icin,

imzamdaki linki sadece 350 kisi okudugu icin!

hackhell doyumsuz bir site ne kadar iyi sunucu alırsan al herzaman daha iyisini istiyor. kısa bır sure sonra ıkıncı dual makınayı alıp 4 işlemci ve 8 gb ram uzerınde yayın yapıcak hackhell ama ozamana kadar bu yavaslık ne yazıkkı devam edıcek.

Buarada suan hackhell tek basına Dual opteron 246 + 4 gb ramlı sunucuyu kokune kadar kullanıyor. ;)

yavaş yada hızlı önemli olan gönlümüzün nerede oldugu ben bir şeyler eklemek için dakkalarca bekledigim oluyor ...ama hiç sinir olmadım inan:):):)

evet bişşey yapılmalı dark başka bi yer olsa eminim kimse katlanmaz ama hh başka...
saol...

Ok.. anladim, aciklamalar icin tesekkurler.

NOT: Ben bunu pek $ikayet amaciyla soylemedim amacim bunun farkinda olmaniz ve gerekli onlemleri almanizdi ama goruyorumki siz zaten i$ ba$indasiniz ve herseyden haberdarsiniz :)

Dark_Angel' Alıntı:
hackhell doyumsuz bir site ne kadar iyi sunucu alırsan al herzaman daha iyisini istiyor. kısa bır sure sonra ıkıncı dual makınayı alıp 4 işlemci ve 8 gb ram uzerınde yayın yapıcak hackhell ama ozamana kadar bu yavaslık ne yazıkkı devam edıcek.

Buarada suan hackhell tek basına Dual opteron 246 + 4 gb ramlı sunucuyu kokune kadar kullanıyor. ;)

daha ne olsun Ferrariye de uçak motoru takılmaz ki

forumumuz 7/24 calısıyor banka gibiyiz valla:) e haliyle okadarda uyemiz var ve isteklerine kavusmak isteyen aradıgını bulmak isteyen ve cvp vermek isteyen binlerce uyemiz var e herkes bi anda bi olaya yuklenirse boyle olur.umarım en kısa zamanda 4 işlemci ve 8 gb ram imize kavusuruz...

Geri