Hiren's Boot CD for USB Bootable v.12.01 TEKNİK SERVİS ALET ÇANTASI

Blury

New member
Reaction score
0
hirenbootcd.jpg

Hirens Boot CD for USB Bootable v.12.01

Hiren boot cd bilgisayar teknil servislerinde ve bilgisayar kullanıcılarının her zaman ellerinin altında,arşivlerinde bulunması gereken tamir ve bakım programlarının en çok kullanılanlarının bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş,pc nin açılışında boot olarak çalışan bir yazılımlar bütünüdür.

Hiren boot cd içerisindeki programlarla yapılabilecekler ;

Dosya sistemi oluşturma, biçimlendirme,yeniden boyutlandırma (Tüm popüler formatlar Ext2/3,NTFS,FAT16,FAT32).
Disk bölümü yedekleme ve disk yedekleme.
F-Prot ve McAfee ile virüs taraması yapıyor.
Windows yönetici şifresini sıfırlama (NT/2K/XP).
Dosya kurtarma (Silinen ve formatlanmış diskler için)
Donanım testi (Tüm PC donanım bileşenlerini test eder)
Donanım performans testi (Benchmarking).
Disk arızlarını tespit eder ve onarır (HDDRegenerator ile fiziksel hasarları düzeltme).

Hiren boot cd içerisinde bulunan programlardan birkaçı ;

Norton Ghost
F-Prot Antivirus
McAfee Antivirus
CCleaner
Ad-Aware SE Personal
Active Password Changer
Spybot - Search & Destroy
Acronis True Image
Norton Disk Doctor

File name: HirensBootCDv.12.01.rar File size: 359.88 MB

blur​

Acronis gibi ücretli programlar kaldırıldı normalde hiren'de legal hale gelmesi için saydığınız programlar gerçekten var mı yoksa nette bulduğunuz eski listeyi kopyala yapıştır mı yaptınız? en son sürüm 10.6'dan sonra işe yarar programların çoğu kalkmış halde.Sonradan kaldırılan programları ekleyip sunanlar oldu onlardında isminden anlaşılıyor bunun ismi değişmemesine rağmen eski içeriğe sahip ne iş? Aydınlatırsanız boşuna indirilmemiş olur.

crixallis2in sorusuna katılıyorum hangi versiyon paralı programların eklendiği restored edition mu?
Yoksa yasal olanı mı bu?

12 versiyonunda ghost32 var ama çalışmıyor. Menüde yanında opsiyonel olduğuna dair uyarı var. Usb'ye kurulduğunda ise çoğu program çalışmıyor. Hatta isobuster ile içine ghost.uha ve eklerini enjekte ettim, yine çalışmadı. Ekran takılıyor. Ben en çok ghost32 kullandığım için 9.9'a devam ediyorum..

alayı bozuk,heveslenmeyın.cırt

En çok indirilen paylaşımım 10larca sitede yüzlerce hite ulaştım ancak hiç birinden bu tarz tepki almadım.

Karalamadan önce biraz düşünün...

En çok indirilen paylaşımım 10larca sitede yüzlerce hite ulaştım ancak hiç birinden bu tarz tepki almadım.

Karalamadan önce biraz düşünün...

Ya kardeşim lafımız sana değil, Hiren'e.. Teşekkürler sana.. Valla ben 12.0'ı biliyordum da 12.1'i bilmiyordum.

Ya kardeşim lafımız sana değil, Hiren'e.. Teşekkürler sana.. Valla ben 12.0'ı biliyordum da 12.1'i bilmiyordum.

Şimdi anlamadığım madem program işe yaramıyor adamlar neden yapmıs? aydınatır mısın yoksa paylasımdan kaldıracagım

Hiren's BootCd program değil zaten, bir çok programın Boot'da çalışan hale getirilmişlerinin bir bütünü.. Hoş Windows üzerinden de çalışıyor, sadece Boot'da değil. Hint'li bu arkadaş.. Bu arkadaş sanıyorum lisans ve telif hakları konusunda baskıya maruz kalmış olmalıki son versiyonlarda ücretli programları paketine almadı. E ücretsiz programlar da e bir yere kadar.

paylaşımım son sürüm değil zaten

Link yeniden güncel beyler...

Geri