Hindistan Gemisi

MardinLee

New member
Reaction score
0
ilk paylaşımım oldugu için Tek fıkra beğenirseniz dewamı gELir

üniversitede hocanin biri her derse baslarken önce bir fikra anlatirmis
ama fikralar hep belden asagi oldugundan bütün kiz
ögrenciler
rahatsiz olurmus.
bir gün kizlar toplanip bir daha böyle bir fikra
anlatilinca sinifi
toplu
olarak sessizce terk etmeye karar vermisler. ama bizim
hoca haberi
önceden duyunca sinifa hazirlikli gitmis ve fikraya
baslamis;
"hindistanda ciddi oranda orospu eksigi oldugunu
duymusmuydunuz?"
kizlar cümleyi duyunca hemen ayaklanmislar ve bizimki
söyle devam
etmis;
"Acele etmeyin Hanımlar, Hindistan'a gemi yarin
hareket
ediyormus!!!"

ben bunu daha önce bi yerde görmüştüm ama nerde :D

lafı cuk demiş koymuş

Dha Önce Bir Çoq Kez Werildi Ama Yeni Üyesin Konu AÇmadan Önce Arama Butonunu Kullanırsan Sewinirim Konun Açıq. (;

FıKRaLar Burda.....

WERİLDİYSE AFFOLA

İki Bit

İki bit Fransa sahillerinde güneşlenmektedir. 1.bit gayet rahat iken, 2. bit tir tir titremektedir.1.bit sorar:
- "Hayrola?"
- "Hiç sorma buraya bir motorsikletlinin bıyıklarında geldim, o nedenden dondum."
- "Bak, işi bileceksin! Ben hiç üşümeden geldim. Seneye gelirken şunu yap; Güzel bir hatun bul göğüslerinin arasından gir aşağılara in, orada kıllı bir bölge bulacaksın. Rahat bir şekilde gelirsin!" Ertesi sene, yine aynı bitler, aynı kumsalda güneşleniyor ama durum aynı. 2.bit hala tir tir titremekte.
- "Hayrola sana geçen sene söylediğimi yapmadın mı?"
- "Hiç sorma buraya geleceğim zaman fıstık gibi bir hatun buldum. Hatunun göğüslerine atladım, oradan asağılara kaydım, kıllı bir bölge vardı. Kılların arasına girdim. Gayet sıcak ve rahat bir yerdi. Beni bir rehavet bastı, gözlerim kapanıyordu. Uyuya kalmışım. Uyandığımda baktım ki yine aynı motorsikletlinin bıyıklarındayım.

Çıldırtan Sevişme

Bir grup erkek oturmuşlar kadınları nasıl çıldırttıklarını birbirlerine anlatıyorlarmış. Alman olan,"Ben önce dudaklarından başlarım. Ordan göğüslerine inerim. Göbek deliğiyle bir süre oynarım ve en son kadınlığını yalamaya başladığımda yeterince çıldırmıştır. İçine girmeme bile gerek kalmaz" demiş. Sıra Fransıza gelmiş."Ben ayak fetişistiyim. Herşeye oradan başlarım. Parmaklarını bileğini daha sonra da kadınlığını yalarım. En sonunda içine girerim. İşte o anda altımdaki kadın çıldırır " demiş. Sıra bizim Temele gelmiş. "Valla ben hiçbirşey yapmam. Fadime'ye haşırt diye geçiririm. Olay bittiğinde kalkarım, şeyimi perdeye silerim. İşte benim karı o zaman çıldırır."

yırTıK Prezervatif

Kızılderili çocuk babasına soruyor:
-Baba diğer milletlerin ne güzel adları var : Ali, Ay, Hans, Tom.... Hepsi kısa kısa isimler. Bizimkiler, sanki birer öykü. Gece uluyan çakal, gün doğarken uçan kartal, bunlar ne biçim adlar?
-Bak yavrum, kızılderili adları, gerçekten bir öyküdür ve güzeldir. Örneğin, küçük kardeşin Dolun Ay, ay dolunay halinde iken, annen yanıma geldi, birlikte olduk, o güzel çocuk doğdu.. Erkek kardeşin, Çakan Şimşek; annenle bir gün gezerken, sağanak halinde yağan yağmurdan kurtulmak için girdiğimiz mağaranın ağzında, şimşekler çakarken annenle birlikte olduk ve o kahraman kardeşin, Çakan Şimşek oldu. Ablan, Bahar Çiçeği; ilkbaharda annenle otların arasında koşarken, birlikte olduk ve o güzel çocuk, Bahar Çiçeği oldu. Şimdi anladın mı Yırtık Prezervatif ?

İDARE EDER

Hayatım harika bir haberim var.. Bir ay geciktim.. Herhalde bir bebeğimiz olacak, Doktor bu sabah test yaptı.. Sonucunu alana kadar lütfen kimseye söylemeyelim!" demiş heyecanla.. Ertesi sabah elektrik idaresinden bir görevli son faturayı ödemedikleri için kapı çalmış,
- Siz bayan Smith misiniz? Biliyor musunuz bir aylık gecikmeniz var..!"
- "Bir aylık gecikmem olduğunu siz nereden biliyorsunuz?" demiş kadın hayretle..
- Bayan, dosyalarımızda açıkca görülüyor..!"
- "Nee?, Dosyalarınızda mı?"
- "Kesinlikle!"
- "Beyefendi, lütfen bu gece eşimle görüşmeliyim!" demiş kadın ve korkuyla olanı biteni eşine anlatmış.. Kocası ertesi sabah kızgın bir boğa gibi elektrik idaresine gidip
- "Ne oluyor burada?. Karım bir dosyadan bahsetti.. Aylık gecikmesi ile ilgili!" diye bağırmış adam..
- "Sakin olun.. Ciddi birşey değil!" demiş memur.. "Bu gecikme için bize borçlusunuz!"
- "Size mi borçluyum? Ya ödemezsem??"
- "O zaman sizinkini kesmek zorunda kalacağız!"
- "Ama o zaman karım ne yapacak?"
- "Bilmiyorum!" demiş, memur.. "Hanımefendi artık mumla falan idare eder!"

Güzell fıkralar..Zuhahaha :D :) Paylaşım için Tşkler..

Geri