Hiddink'ten veda sinyali!

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
A Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink Belçika maçı sonrasında sıcağı sıcağına çok önemli açıklamalarda bulundu...

İşte Hiddink'in açıklamaları;

'Sevinmemiz lazım. Aptalca bir faulle penaltıyı verdik. Ve ben penaltıyı atacak oyuncuyu görünce kaçıracağını düşündüm ve öyle de oldu. Maça kontrolsüz başladık ve kontrolsüz oyunun sonunda golü yedik. Sonra çok hızlı bir şekilde düzeldik ve golü de bulduk..

HATALI GOLLER YEMEMİZLE İLGİLİ

Ben doktor değilim. Buna çare bulmak zor. Rakibimiz kornerler ve serbest vuruş atışları dışında tehlike yaratmayan bir takım... Futbolcularımız duran toplarda konsantrasyon sorunu yaşıyor.. Mutlu olmamız lazım. Tatmim olmamız lazım. Çünkü rakibimizin oyuncuları Avrupa'nın büyük liglerinde oynuyor ve 90 dakika çok iyi mücadele ediyorlar. Biz ise maçın sonuna doğru fiziksel olarak oyundan düştük. Onlar Avrupa'da biz ise bizim ligimizde oynayan oyuncularla oynuyoruz...

Bizim eksik oyuncularımız var ben hiç bundan şikayetçi olmadım. Onların boşluklarını doldurmaya çalıştık. Fiziksel gücümüzü üst seviyeye çıkarmamız lazım. Bunun üzerinde çalışıyoruz.

HİDDİNK'TEN VEDA SİNYALİ

Takımımız çok iyi bir duruma geldi. Değişiklik yaptık ve yeni oyuncular da gelecek. Benim geleceğimle ilgili ise önümüzdeki günlerde göreceğiz...

Not: Hiddink 'takımımız çok iyi bir duruma geldi ve değişiklikler yaptık. Yeni genç oyuncular da gelecek' diyerek 'ben size yeni bir takım yarattım buyrun devam edin' demek istedi...

Kaynak

Hemen Gitsin...
Ben Daha İyi Yönetirim Bu Takımı

yönetirken biraz zorlanıyor gibi gözüküyor gidebilir yolu açık olsun bu milli takımımıza bir Türk Hoca lazım ..

dün maçta neydi değişiklik yapmıyor adam ya :S

penaltı olmasa oda Allahtan gol olmadı adam gol oluncamı değişiklik yapacaktı ne delirtti dün :S

güle güle gitsin Çelsiyemi gidecek ?

orasının burasına kadar yolu var yazık günah verilen o paralara yılmaz vural gelsin daha iyi la

Boş beleşin teki , gitsin kumda debelensin.İsabet olur.

Geri