Hidayeti AKP'de buldu

zerkli

New member
Reaction score
0
faşizm uygulayandan uygulanana bulaşan bir hastalı
DEP'i kurdu, DEHAP Başkan vekili oldu, PKK'ya yardımdan 16 ay yattı. Şimdi..

DEP’in kurucusu ve DEHAP’ın Genel Başkan vekili olan, PKK’ya yardım ve yataklık suçlamasıyla 16 ay hapiste yatan Cemil Aydoğan, AKP’den Kızıltepe Belediye Başkan adayı gösterildi. Aydoğan önce hacı, sonra aday oldu.

AKP, yerel seçimlerde DTP’nin gücünü kırmak için Güneydoğu’ya asılıyor. Diyarbakır başta olmak üzere bazı DTP’li belediyeleri almak isteyen AKP, Mardin Kızıltepe’yi de hedefleri arasına koydu. Kızıltepe ilçesinde, AKP’den Belediye Başkan adayı olarak, DEP’in kurucusu Cemil Aydoğan aday gösterildi.

Daha önce İHD Mardin Şube Başkanlığı yapan, DEHAP’ta da Genel başkan vekilliğinde bulunan, Mezopotamya Gazeteciler Derneği Başkanı Aydoğan, 1996 yılında terör örgütü PKK tarafından kaçırılan 11 askeri de, DTP’li Akın Birdal ile birlikte teslim almak için, Kuzey Irak’daki Zap kampına da gitmişti.

ÖNCE HACI OLDU

Aydoğan bu olay nedeniyle nedenle ve “PKK propagandası, yardım ve yataklık’’ suçlamasıyla, 16 ay tutuklu kaldı. 9 yıl süreyle yargılanıp beraat etti. Aydoğan bu dava nedeniyle AİHM’de açtığı davayı kazanıp, 8 bin Euro da tazminat kazandı.

Aydoğan, Almanya Kiliseler Birliği ile Uluslararası Af Örgütü’nün 32 ayrı konferansına da katıldı. DEP ve DEHAP deneyimini artık ‘’Hata” olarak değerlendiren Aydoğan, geçen sene de hacca gitti. Dönüşte de ‘’ Arafat Dağı’nda bütün insanlığa dua ederken kendim için de AK Parti’den belediye başkanlığı adaylığı istedim” dedi.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde Belediye Başkanlığı görevini halen, DTP’li Cihan Sincar sürdürüyor. Cihan Sincar’ın eşi eski DEP milletvekili Mehmet Sincar, silahlı bir saldırı sonucu öldürülmüştü. Yusuf SAHİCİ/ Gazeteport

http://w9.gazetevatan.com/Hidayeti_AKPde_buldu/221290/9/Manset

Önce Hacı oldu bunu büyük puntolarla yazmak bile hedef saptırmadır amacını açıkça söyle arkadaşım ona göre muamele edelim

PKK ya hizmet eden ergenekoncuları savunan sizlere bunu söylemek mantıksız oluyor hadi ben söylesem neyse

Önce Hacı oldu bunu büyük puntolarla yazmak bile hedef saptırmadır amacını açıkça söyle arkadaşım ona göre muamele edelim

PKK ya hizmet eden ergenekoncuları savunan sizlere bunu söylemek mantıksız oluyor hadi ben söylesem neyse

büyük puntolarla yazılan yazıda sadece hacı oldu ibaresini görüyorsan buna psikolojide algıda seçicilik denir. yani burda sorun bende değil sende.

pkk ya hizmet eden hangi ergenekoncuyu savunmuşum önce sen bunu bi söyle.

eğer haber hakkında bir yorumun varsa söyle tartışalımş. yok eğer kişisel bir takıntın yada laf söyleme isteğin varsa özel mesaj bölümünü kullanabilirsin.

teşekkürler

bilmiyorsun öğren.
öğrenmiyorsun sus.

büyük puntolarla yazılan yazıda sadece hacı oldu ibaresini görüyorsan buna psikolojide algıda seçicilik denir. yani burda sorun bende değil sende.
pkk ya hizmet eden hangi ergenekoncuyu savunmuşum önce sen bunu bi söyle.

eğer haber hakkında bir yorumun varsa söyle tartışalımş. yok eğer kişisel bir takıntın yada laf söyleme isteğin varsa özel mesaj bölümünü kullanabilirsin.

teşekkürler

.

Seçerek yazdım çünkü asıl olan mantık orda yatıyor bence konunun ana fikri desem açıklar heralde

Haberdeki ana düşünceyi ben öyle anladım şahsi görüştür saygı duymanızı bekliyorum

PKK ya gelince

PKK zaten ergenekonun oltasıdır yani şahıs olarak savunmana gerek yok ergenekonu savunan herkes PKK yı savunuyor demektir.

PKK ERGENEKON un TÜREVİDİR

saygılar

Seçerek yazdım çünkü asıl olan mantık orda yatıyor bence konunun ana fikri desem açıklar heralde

Haberdeki ana düşünceyi ben öyle anladım şahsi görüştür saygı duymanızı bekliyorum

PKK ya gelince

PKK zaten ergenekonun oltasıdır yani şahıs olarak savunmana gerek yok ergenekonu savunan herkes PKK yı savunuyor demektir.

saygılar

yazıda 16 lere dtp ve dehap lfı geçiyor 5 kere akp lafı geçiyor 3 kere hac lafı geçiypr ve yaznın ana fikri okuyan her aklı selim insanında anlayabileceği fibi adamın geçmişte dep dehap ve pkk ile olan ilişkileri...

ergnekonla pkk yı bir tutyorsan bişey demiyorum.

ergenekondan zarar gördüğünü söyleyen grubun büyük kısmı dehap lı depli hadepli kişiler. güneydoğuda faili meçhulaerde öldürülenleden dolayı ergenekonu suçluyorlar.

akıl ve mantık sahibi insanlar ne demek istediğimi anlarlar.

eğer ergeneokon bir pkk tireviyse demekki akp ye ergenkoncu bir adam transfer ettiniz. hayırlı olsun.

yok değilse sorun yok. bir dehaplı daha akp li olmuş demektir.

bilmiyorsun öğren.
öğrenmiyorsun sus.

Bence özel bir önemi yok. Çünkü zaten olması gerektiği yere gitmiş.AKP tüm cumhuriyet düşmanı güçleri arasına alıp Türkiye'ye karşı yürüyor .Ama Melih Gökçek için anlamlı olabilir.Karayalçın ve chp'yi birşeylerle suçlarken kendi partisinin ona ne cevap verdiğini anlamalı.

siyaset sen nelere kadirsin bak rte ye tevrat okuttun , dehaplıyı akp li yaptın , chp liyi akpli yaptın , ingilizi türk bakan yaptın ..... ye kürküm ye

burada gözüken şu ki din ve ırk üzerinden yapılan siyasetlerin hepsi kandırmaca ve oy toplamaca sebebiyle yapılmaktadır bugun bu saflarda olan yarın makam için burada söylediklerinin hepsini unutur, satabilir işte bir örneği , geçen seçimlerde de chp den ayrılıp akp ye geçen turizm bakanımızdı bu sefer bu ........... bir de unutmadan ingiliz vatandaşı ekonomi bakanımız.....

PKK ya gelince

saygılar

BENDE TAM TERSİNİ DÜŞÜNÜYORUM ERGENEKON pkk YLA SAVAŞAN KAHRAMANLARI SİNDİRME OPERASYONUDUR ARAYA doğu perinçek GİBİ KANSIZLAR KARIŞTIRILARAK OLAY SULANDIRILMAKTADIR ASIL HEDEF DEVLET KURUMU JİTEM VE KAHRAMAN GENERALLERİMİZDİR OPERASYON DA saidi kürdinin veledi feto TALİMATIYLA OLMAKTADIR

ERGENEKON DENİLEN HAYALİ ÖRGÜT KARŞISINDAKİ HERKES ASLINDA PKK YANDAŞIDIR VE ÖLDÜRÜLEN KARDEŞLERİNİN İNTİKAMINI ALMAKTADIR

SAYGILAR

noldu ya bu da melih gökçeke kapak mı oldu ne sesleri çıkkmıyor hiç bu knuda

nerde bir ergenekoncu hepsi chpli nerde bir pkk rantı var hepsi chpli hamdolsun adalet yerini buluyor... bir bir metrisin yolunu buluyorlar

nerde bir ergenekoncu hepsi chpli nerde bir pkk rantı var hepsi chpli hamdolsun adalet yerini buluyor... bir bir metrisin yolunu buluyorlar

sen yanlış okumuşsun. bu adam chp ye değil akp ye geçmiş

bide çamur atarken delillerinide ver.

hangi ergenekoncu chpli
hangi pkk rantında chp liler var

ispat edemessen müfterisin...

bunuda sizden öğrendik.

bilmiyorsun öğren.
öğrenmiyorsun sus.

yine olanı çarpıtmak gayretiyle ergenekona sarılmış arkadaşlarım. ergenekonu savunmak için önce öyle bir yapı olmalı. yokki savunayım. yav yine aklıma geldi madem ısrar ettiniz yazayım, fetullahçı oluşumda ergenekonun alt kanadıymış. bunu hatırlayan varmı içinizde. ama ne hikmetse kimse ağzına bile almıyor. pkk ergenekoncu, fetullah ergenekoncu, vatanseverler, milliyetçiler, ulusalcılar askerler ergenekoncu. yahu desenize herkes ergenekoncu. o zaman bizi kim yargılıyor. pkk nın has adamı akpli olmuş, pkk= ergenekon ise dolaylı olarak pkk sever akp de ergenekoncudur diyebiliriz.heleki teröriste sayın öcalan , şehitlerimize kelle diyen zata neci denir . hadi bakalım topyekün ergenekondan sanığız. bitmez bu kör döğüşü.

konuya gelince akpnin siyasi bir görüşü vardır, oda emperyalizmin emirlerini yerine getirmek, bunu yaparkende her görüş ve fikirden adamı bünyesine alır. demokratlığından değil, kuruluş amacı ve Türkiyede ona biçilen rol gereğidir bu.bu güne kadar yaptıkları eylemlerle söyledikleri sözleri kıyaslayabilen her insan bunu çok net görür.
saygılarımla...

Geri