Hic internette tanistiginiz biri icin onun yasadigi sehre gittinizmi?

Hic internette tanistiginiz biri icin onun yasadigi sehre gittiniz mi?

• Kullanılan toplam oy
    25

*CüCüK*

New member
Reaction score
0
Hic internette tanistiginiz biri icin onun yasadigi şehre gittinizmi?

smiley6771.gif

samsunda olanların çoğu ile tanıştım sıra şehir dışına geldi :):)

Cinsiyete bağlı :durdurun

1995 senesinde çok samimi olduğum ve hala görüştüğüm bir dostum vardı..abi seni çok merak ediyorum dedi..lütfen gel dedi...fırsatım olmuştu Adananın yollarına düşmüştüm...tanıştığımızda beni yanıltmadığına çok sevindim...inşallah oda benim için yanılmamıştır...kendisi bana..sır küpü..ketum abim der...:smile:
Kulakları Çınnnlasın..:smile:

Yanıma gelenler oldu, (yyıldıray, otlupeynir) ben de gittim sevdiğim birisi için ama denk gelemedim.

yüz metre yakınına kadar gittim kendi bana gelemedi :D

Gittim tabiki, gelenlerde oldu. Sosyal bir insanim :smile:

Ilk gittigim kisi de Revolation'du sanirim siteden. Hey yavrum be ne gunlerdi..

bi istanbula gitsem görmek istedigim cok kisi var ama nedense zaman gectikce imkansizlasiyor

İstanbul buluşmasında görüştüklerimiz oldu (dr.mud mozole erdem known)

İstanbula yolum düştüğünde dr.mud la görüşürüz

Çok değerli arkadaştır kendisi İstanbula yolum düşerse yine görüşürüz

daha önce gittiğim arkadaşlar olmuştu başka yerde tanıştıklarımdan istanbulda olanlar varsa yanlarına gitmek isterim (dr.mud duyrulur :) )

daha önce gittiğim arkadaşlar olmuştu başka yerde tanıştıklarımdan istanbulda olanlar varsa yanlarına gitmek isterim (dr.mud duyrulur :) )

tabi ki başımın üstünde yerin var kardeşim. Ne zaman istersen gel misafirim ol. :smile:

HH' nin İstanbul şubesi benim :p

Gitmedim ama imkanım olurda gitmek nasip olursa ilk gideceğim yer Van olurdu Mehmet kulakların çınlasın kardeşim :durdurun
tabii Van'a gidip otlupeyniri görmeden olmaz ama : )

Gitmedim ama imkanım olurda gitmek nasip olursa ilk gideceğim yer Van olurdu Mehmet kulakların çınlasın kardeşim :durdurun
tabii Van'a gidip otlupeyniri görmeden olmaz ama : )

abi sen gelirsinde biz gelmezmiyiz yavv her daim bekelrim vanda oldugum sürece :)

soyle kıyıdan istanbula gidip sonra geri donmek lazım :)

hayır ...

Gitmek ne kelime :D

Geri