Hiç tanımadığınız biri için ne yaparsınız

GeHeNNa

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar kendinize güveniniz nasıl???

Diyelim ki,
sokakta gördüğünüz ve acayip derecede hoşlandığınız biri için neler yapabilirsiniz?
ardından boynu bükük bakmak yerineee
hiç tanımadığınız insanın karşısına çıkıp tanışallım mı dersiniz :)

Eminim kii bunu yaşanlar olmuştur aramızdaa
ee hadi yazın :cool: anlatııın

bu gun bende senın basLıklarına taktım yanlız ;) ben öle gidip kolay kolay tanısamam ole hele sokakta okulda fılan olursa bı sekılde ortam yaratıRım herturlu ama fırsatını bulurumda sokak cıks zor
mesela 2 gundur okulda bı kız goruorum o da benı goruo :) Neyse baya bı dikkatimi cekti yani :) daha ortamı yaratamadım ama ılerde yaratıcam mutlaka (mesela yarıN ;) ) o zaman yazarım buraya..

ben msn de tanıştığım kişi (magenta836) için bütün hayatımı değiştirdim :)
iyi ki de yapmışım valla belki de hayatımda verdiğim en doğru karar budur.
sallama kafadan demeyin ööle hakkaten bütün hayatımı değiştirdim :)
aşk adama herşeyi yaptırır

hmm ööle bişi başıma gelmedi,gelse açıkçası bişi yaparmyım bilmiorum ,ben yapmam ayrı mevzu gerçi ama olaya saat sorularak başlanabilir,veya onu geçtim bi mekan sorarak başlanabilir ehuehu:D

dumani msnde hiç değilse konuşma var hiç tanımadığın bir insanla bile olsa (bu arada hep mutlu olun emi) :)
ama düşünsene sokakta yanından geçen biri dikkatini çekiyor bir bakıyorsun
ve diyorsun kii ne kadaar hoş.. işte cesaret ve güven devreye burda girer
kiim yapabilir mesela bunu ?

ben yapmam ayrı mevzu gerçi ama olaya saat sorularak başlanabilir,veya onu geçtim bi mekan sorarak başlanabilir ehuehu

vaaay ortiicim :) yapmam diyorsun taktikler veriyorsun :D

seninde hissettigin gibi karsi tarafta hissediyorsa, mesela yolda giderken gordum kizi, oda bana oyle guzel bakiyor ki, anliyosun gel beni al diye, o yoldan cesaretini aliyosun gidiyosun :D ama durup dururken, karsiligini vermeyecegini bildigin birisi icin kosturmak sacma bence :p

BEN BİR SENE EVVEL TABİİ YANIMDA MUTLaKa BİR ARK. OLURDU HOŞLaNDIĞIM BENİİM YaŞLaRIMDA BİR ÇOCUK GÖRDÜMM MÜYDÜ ÖNCE MERHaBa DERDİM TaNIŞALIM MI FALaN DERKEN ÇOCUK BENDEN HIZLI ÇIKARDI...AMA aRTIK BİTTİ GERİDE KaLDI ONLaR ÇOCUKLUKTU aMA OLSa YİNE YaPaRIM TaBİİ EĞLENCESİNE.AYRICa ERKEK aRK.LA MSNDE TaNIŞTIK.....HEHEHE.

sokakta gördüğüm bi kızla tanışmam, kızda benle tanışmaya çalışsa pek ilgilenmem heralde
ama tanımadığım birinin doğum gününü kutlamıştım bi sefer:)

warya b başlığı bir ay önce açsaydınız orjinal fikirler çıkabilirdi benden ama şu an bi kıza takmış durumdaım başkasını düşünemiorum gözüm görmüo aklım başka bişi almıo :(

ben yapmıştım....kız sapıkmıısn dedi sonra polisi aramaya başladı...sonra bidaha görmedimm...

yafs o kadar da deidm bak istanbulda seni tekrardan görebilme ihtimali 16 milyonda bir bile

degil yapma etme ...dinlemedi..

ne yapalım alla alla sapık damgası yedik bide ii mi:(

:D::D:D:D

acun_karo' Alıntı:
ben yapmıştım....kız sapıkmıısn dedi sonra polisi aramaya başladı...sonra bidaha görmedimm...

yafs o kadar da deidm bak istanbulda seni tekrardan görebilme ihtimali 16 milyonda bir bile

degil yapma etme ...dinlemedi..

ne yapalım alla alla sapık damgası yedik bide ii mi:(

:D::D:D:D
ne bekliyordunki olacagı odur kızdan evine gelmesinimi
ben hiç birşey yapmazdım yapanada manı olmam: )

dumani msnde hiç değilse konuşma var hiç tanımadığın bir insanla bile olsa (bu arada hep mutlu olun emi)
ama düşünsene sokakta yanından geçen biri dikkatini çekiyor bir bakıyorsun
ve diyorsun kii ne kadaar hoş.. işte cesaret ve güven devreye burda girer
kiim yapabilir mesela bunu ?

eskiden olsa gidip konuşurdum :) bi yerde oturup birşeyler içmeyi teklif ederdim.
böyle bişey yapıyosam zaten samimi olurum ve karşımdaki de bu samimiyetin farkına varır.
eğer istemiyorsa da üstüne düşmem. napalım Allah sahibine bağışlasın :D

hayatta bole bsy yapamam...ama bnmle konusmaya calısanlar olmustu ii cesaret edebilmsler...snra pısman oldular orası ayrı bi konu...(:)

evet bugunku maceralarimdan bitanesini anlatmam gerekiyor bu konu altina :D, bir nargilecideyimm mezdeke caliyor, bir anda bir kiz kalkti dans etmeye basladi oyle guzel kiviriyor ki yanimdaki arkadaslara bu kiz kesin turktur diyorum. elimdede kamera vardi cekmeye basladim o sirada kiz yanindaki arkadasina turkce birsey dedi, arkadaslar diyorki kiz turk kiz turk :D. neyse orada olan en guzel kizlardan bitanesiydi bende gittim turkmusun dedim, evet dedi bide hemseri ciktik konustum kalktim tekrar yerime oturdum ukalalik yapmadim yani.. geneldede yapmam, neyse sonuc tekrar konustuk ve kaynastik :D

dalgic' Alıntı:
evet bugunku maceralarimdan bitanesini anlatmam gerekiyor bu konu altina :D, bir nargilecideyimm mezdeke caliyor, bir anda bir kiz kalkti dans etmeye basladi oyle guzel kiviriyor ki yanimdaki arkadaslara bu kiz kesin turktur diyorum. elimdede kamera vardi cekmeye basladim o sirada kiz yanindaki arkadasina turkce birsey dedi, arkadaslar diyorki kiz turk kiz turk :D. neyse orada olan en guzel kizlardan bitanesiydi bende gittim turkmusun dedim, evet dedi bide hemseri ciktik konustum kalktim tekrar yerime oturdum ukalalik yapmadim yani.. geneldede yapmam, neyse sonuc tekrar konustuk ve kaynastik :D
ehuehuehu konuya güncel bi de örnek oldu sayende dalgic:)allah mutlu mesut etsn:)

olm bizim burda herkes Türk heRkes Hemsehri biz naapalım :) :)

Geri