Hiç Taciz Edildiniz mi? Nasıl? (+16 –40)

Hiç Tacize Uğradınız mı?

• Kullanılan toplam oy
    47

WaTcHFuL

EVERYWHERE
Reaction score
0
Bizim Muhattap Olduğumuz Tek Gerçek Zihnimizde Yaş
Selam arkadaşlar.

Gerek bayan gerekse erkek olsun, hemcinsleriniz veya karşı cins tarafından hiç tacize uğradınızmı?

:crying: Haa nedenmi soruyorum. :crying:

:) Bu sabah Zeytinburnu-Kabataş tramvayında bir bayan tarafından taciz edildimde :crying:

İşte o yüzden bir sorayım dedim :)

Evet arkadaşlar.
Buyrun paylaşın. :)

Keçiören - Kızılay otobüsünde yaşı benden biraz büyük bir bayanın elle tacizine uğradım. Tahmini yaşı 28-30 civarıydı. :)
1) Yanlışlıkla eli değdi herhalde dedim.
2) Okşamaya başlayınca "oha" oldum.
3) Yanından uzaklaşarak yerimi yaşl bir amcaya verdim.

Çok Şükür Hiç Başıma Gelmedi :)

bir bayan tarafından taciz mi :) öyle şeyler de oluyor mu yav

hosuna gitmişe benziyor bu tacız olayı

okula gıderken oglen yemeklerıne kız meslek lısesının ordan gecerken sözle tacıze ugramıstım :D:D çok garibime geldı :D

fanta festivalinde onuumdeki kız kalcalarını bana dayadı bn sıkıssık olur dedim ama ardsa gosterdm sonunda kızı uyardım :D kz cok utnadı gitti arkdsta bana malsn vs... dedi

oo sen ne diyosun şimdiye kadar üç kez hepte otobüste. otobüslere binmeye tırsıyorum artık. kapalı türbanlı bayanlar daha mı sapık oluyo onu bilemiycem ama hepsi kapalı bayanlardı

Türkiye'de Izinde Iken

Pendik'deki Body Salonundan Ciktim

Mc Donald's'in Yaninda'ki Otoparka Dogru Yürüyorum

Karsidan Iki Tane Kiz GeLiyor

Tam Yanimdan Gecerken

Kizlardan Biri Digerine Diyor Ki : YikiLiyor

Digeri Söyle Cevap Verir : Offf Ya TerLi TerLi

:durdurun

IstanbuL/Pendik'e SeLamLar

tefal de çalışırken mesai arkadaşım tarafından depoda sıkıştırıldım : sonra o kız evlendi tabi :D

Beni Taciz Edebilecek Kadar Psikopat Bir Bayan Görmedim :smile:

Ankarada Kızılaydan Dönerken Otobüs tıklım tıklım oLuyor geneLLıkle :D bende ayaktaydım onumde bi kz wardı p0p0sunu bana sürtüyodu D: sertLik hissdince kesti sürtmeyi :D sonra suratıma baktı gülümsedi sapık :D fsdfdf

Meslek Turizm, Yaş 26
Yerlisi Yabancısı Biçok Bayan Tarafından Taciz Edildim, Bide Animasyon Olunca Gerisini Siz Hesaplayın.

Fener maçına gitmiştim tıklım tıklımdı, fenerlilerin arasına sızdım ordan seyrediyorum önümde acaip bir hareketlenme oluyordu özeliklede fener atakta olduğu anlarda.

en az on beş dakika benim dalgayı kurcalayanın kim olduğunu anlayamadım ama önümdekilerin fenerli olduklarına şüphem yoktu kaşkolları şapkarı felan belli ama hangisiydi bu hipne bir türlü karar veremedim sonunda az da olsa bir boşluk oluştu ve benim dalgaları kurcalayanı anladım yuhhh beee dedim Beşiktaşlı olduğumu hemen anladı dalgaya yapıştı ,herif 35-40 yaşlarındaydı ne yapiimm dalgayı olayların akışına bırakmadım soğuk davrandım...

Uzun zaman geçmiş ama yinede T1 hattının o tarihli güvenlik kamerası görüntülerine baka bilirim belki tacize uğradığın gözüküyordur =)

Aynen Hatun kişilerde Yapıyo ßazen Sabahları Miniküste Metroküste :D

Geri