Hiç böyle olmamıştım .. Belki de olmuştum ..

daredevil_off

PiS YoLuK
Reaction score
0
wwwantolojicom3968969767on.jpg

Kendimle savaşım ve duygularımla verdiğim o sayılı mücadele sanırım bugece sona erdi. Ve ben ilk defa demir kapıların ardında gizli güneşiminsenin yüreğine doğmasına izin verdim.

Hiç böyle olmamıştım ben bilmem, belki de olmuştum...

Gökyüzünü izledim bütün gün. Ve ağaçları ve kuşları ve seni... Öylehuzur dolu ve öyle mutluydum ki, içimde taşıdığım ve ağır diyenitelendirdiğim bu sonsuz sevginin aslında beni yenileyen tek duyguolduğunu fark ettim her tebessümde. Çünkü, gözlerimde senin derinliğin,ellerimde senin sıcaklığın ve ruhumdaki varlığınla beni sen, sadece senyaşatıyordun...

Ve artık ağır gelmiyordu bu sevda bana. Özümdeydi ve bir parçamdı tıpkı senin gibi... Aşık olmaktan utanmadım bu gece...

Eskiden hafif derdim bu yüce duyguya, sadece hafif... Belki de gereksizbulurdum, bilmiyorum. Kalpte derin, koparması zor ve sürekli içerilereişleyen korkunç bir yara olduğunu düşünürdüm aşkın. Belki dedoğru...Yaraydı. Ama gelişimini izlediğin ve kendi ellerinleiyileştirdiğin bir yaraydı bu. Şimdi, kalbimdeki yaranın acısı, o yürekyanması daha da büyüyor. Bu çektiğim acı, sana olan sevgimi yüceltiyor,sonsuzlaştırıyor adeta... Bilmezdim duyguların en yücesini bu derdedüşmeden önce ve hissetmezdim hiçbir insanı böyle yüreğimde senisevmeden önce...

Bu gece odamın duvarları yine haykırdı bana, "Aptal! Bunun adı sevda"diye. Ve susturamadım kalbimin çığlıklarını... Derken göz yaşlarım vehıçkırıklarım bozdu gecenin bütün o güzelim sessizliğini ve uyandırdıbeni tatlı rüyamdan. Sen rüya idin, ben rüya idim ve yaşam koskocamanbir rüya idi yalnızca... Beni sana bağlayansa gördüğüm rüyanın enbüyülü, en şehvetli anıydı sadece...

Biliyorum, sen hiç bana dönmeyeceksin. Belki, hiçbir zaman cesaretimitoplayıp konuşamayacağım seninle; Ama senin o büyülü sevginleyaşayacağım. Kim bilir... Belki de bir gün, bir yerde görüşmekümidiyle... Sonsuz Sevgiyle Kal... Sevgiyi yüreğinden hiç ama hiç eksiketme...

alıntı...

thales0sdtg7-1.gif

Ve artık ağır gelmiyordu bu sevda bana. Özümdeydi ve bir parçamdı tıpkı senin gibi... Aşık olmaktan utanmadım bu gece...

Aşık olmaktan utanmazki insan....Sen aşık olursun cesaret edersin buna..Yüreğini yangınlara atarsın ama aşık oldugun aşktan anlamıyorsa,aşkını üçç bejj sekizzz kurusa satıyorsa bırakta sen değil seni sevmeyen utansın =)
Sen anladın demek istediğimi :)

Eline sağlık dare :goz:

Bu gece odamın duvarları yine haykırdı bana, "Aptal! Bunun adı sevda"diye..

:melek

eline ve yregıne saglk tesekkur ederım...

Biliyorum, sen hiç bana dönmeyeceksin. Belki, hiçbir zaman cesaretimitoplayıp konuşamayacağım seninle; Ama senin o büyülü sevginleyaşayacağım. Kim bilir... Belki de bir gün, bir yerde görüşmekümidiyle... Sonsuz Sevgiyle Kal... Sevgiyi yüreğinden hiç ama hiç eksiketme...

eline yüreğine sağlık dare

Geri