HHPortal Takipleşiyor.

ServerErr0r

uid=0(root)
Reaction score
0
Merhaba Hackhell sakinleri,sakin diyorum çünkü forum bu aralar oldukça sakin :)
Neyse konuya geçelim biliyorsunuz sosyal medya artık çok kullanılıyor ve twitter da bunların öncülerinden,hemen hemen hepimizin vardır.
Forumun daha da kaynaşması adına @HHPortal kullanıcısını açtım.Bu hesabı takip edelim ve edilelim istedim.İsterseniz burdan da hesaplarımı yazıp birbirimizi takip edebiliriz,size kalmış artık.
https://twitter.com/HHPortal #HHPortal

#İyi takipleşmeler..

tweet kullanmıyorum napacaz :)

ilk önce çok teşekkür ediyorum hhporal adına bişiler yapmak adına çok iyi bir iş çıkarmışsın eline sağlık

Bizim zaten bir sayfamız mevcut
@HackheLLOfficaL

fakat forumda işler yavaşlayınca sosyal ağlardada işler iyi gitmiyor ilgisizlikten forumda işler yoluna girince sosyal medyadada işler yoluna girecektir ... forum beklentileri karşıladığı zaman herşey rayına girecektir zamanla kısaca durum bu ..

ilk önce çok teşekkür ediyorum hhporal adına bişiler yapmak adına çok iyi bir iş çıkarmışsın eline sağlık

Bizim zaten bir sayfamız mevcut
@HackheLLOfficaL

fakat forumda işler yavaşlayınca sosyal ağlardada işler iyi gitmiyor ilgisizlikten forumda işler yoluna girince sosyal medyadada işler yoluna girecektir ... forum beklentileri karşıladığı zaman herşey rayına girecektir zamanla kısaca durum bu ..

Düzelir inşallah,ben bu forumu çok seviyorum,ilk göz ağrım sayılır.

tweet kullanmıyorum napacaz :)

Açacaz o zaman bi tane hocam :001_rolleyes:

Geri