HHPORTAL SiZLERLE BÜYÜYOR ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kent55

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaction score
0

HHPORTAL AİLESİ SİZLERLE HEP BERABER BÜYÜYOR .

DENK OLDUĞUMUZ SİTELERDE BU RAKAMIN YANINA BİLE YAKLAŞAN OLMAZKEN BİZLER SİZLER İLE BUGÜNLERDEYİZ ...
5.000.000 MESAJ 570.000 e YAKIN KONU VE 1.500.000 A YAKIN ÜYE SAYIMIZLA SİZLERE HİZMETİMİZE DEVAM EDİYORUZ ...

HACKHELL ADIYLA BAŞLAYIP HHPORTAL OLARAK DEVAM ETTİĞİMİZ GÜNLERDE BİZLERE DESTEK OLAN VE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE EMEĞİ GEÇEN TÜM YÖNETİCİ VE ÜYE ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ ...

İYİKİ VARSINIZ İYİKİ BİZİMLESİNİZ ..

BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ ..

HHPORTAL YÖNETİMİ​

teşekkürler abi inşallah emeklerimizin karşılığını birgün alırız..Biz Bir Kocaman Aileyiz...

Pek bir faydam olmadı ama burda olmak hoşuma gidiyor =)

Daha da büyüyecek inşallah.

HHPORTAL AİLESİ SİZLERLE HEP BERABER BÜYÜYOR....Bir okulda dersi / dersleri sevdirmek nasıl ki Hocaların elindeyse..burayı da sevdirmek öncelikle yönetcilere (ki bu büyüme onun göstergesi) daha sonra tüm HH üyelerinin uhdesindedir...Nice güzelliklere inşallah..sizleri izlemek banada büyük keyif veriyor cidden...:smile:

ilk gözağrım ve her şeye rağmen bırakmadığım tek yer.

umarım daha iyi yerlere gelir...

vay beee : )

El ele birlikte daha da büyüyeceğiz inşallah.
Biz bir aileyiz

Hep beraber dahada ileri gideceğimize inanıyorum ne demiştik biz kocaman bir aileyiz ; )

düsündümde kendi adimada sonsuzlugun dediklerine katilmamak elde degil. ve tabi yine kendi adima er yada gec her güzel seyin bir sonu olacaktir:/

AMA

HACKHELL ADIYLA BAŞLAYIP HHPORTAL OLARAK DEVAM ETTİĞİMİZ GÜNLERDE BİZLERE DESTEK OLAN VE GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE EMEĞİ GEÇEN TÜM YÖNETİCİ VE ÜYE ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ ...

iYİKİ VARSINIZ İYİKİ BİZİMLESİNİZ

BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ .................................

İnşallah dahada büyüyeceğiz adım adım beraberce

Hackhell benim ikinci ailem burada sizlerle olmaktan çok mutluyum ...
Alinin dediği gibi biz BİZ KOCAMAN BİR AİLEYİZ ...

İnşallah daha ilerlere gider..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri