HH'nin arama butonu hakkinda...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ΜεтάĻïڪţ

^_^-/!ηєω ѕнι&#10
Reaction score
0
Merhaba uzun zamandir hackell de yim Çeşitli konular oluyor bazen istediğim programlar Bunu nasil bulucam derken ARA butonunu kullan bulursun diyolar Mesela yardim konularinda programlarin sadece adlari veriliyo ve forumda ara mevcut vs. deyimler kullaniliyor...

Ben mesela HH arama butonu ile istediğim hiçbirşeyi bulamıyorum Ufak bir test yaptım HH de mevcut 5 programi hem hh de hem de google da arattim HH de 5de1 google a 5de5 google bulduğu sonuçlar HH deki programlar tabiki...

istediğim bişey olsa mecbur google ile hh i aratiyorum Buna bir çözüm olabilir mi ?

Saygılar...​

Arama butonuna yazdığın kelimeler aradığın şeyi ifade eden ve en az kullanılan kelimeler olmalı mesela windows media player arıyorsan media kelimesi bu üçünden en az kullanılan.. windows yazsan binlerce sonuç çıkar.. Yda aradığın programın açıklamasında o programa has birşey geçeceğini tahmin ediyorsan o kelimeyi aratmalısın..

Aslında googleda aynı mantıkla çalışır ama, bahsettiğin sonuçları sana verebilmek için milyonlarca dolar harcayıp binlerce kişi çalıştırıyorlar bunu da unutmamalısın
Google la kıyaslamak yanlış olur =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri