hhman smiLeLerini msnde kuLLanma ||resimLi anLatim ||

arfy

____yaNNNNN
Reaction score
0
Tamam YANLAYALIM Ama ne anahtarına ne 100 $'na ned
hh man imishin o güseLL smiLeLerini şimdi msn imishdede kuLLanabiLicesh ...

iLLaqi cok önceden biLenLer wardır ama biLmeyenLere resmLy anLatiim dedim ...

1.adım

herhangi bir post(msj)a gelişhmişh cwp wericekhmiş gibi GELİŞMİŞ CEWAP a tıkhLıorush :

i71339_1.ad305mm.jpg

2.adım

sağ tarafta buLunan herhangi bir hhman smiLeshine sağ tıkhLayıph kaydet diorush ve pc mishe kaydediorush :

i71340_2.ad305mm.jpg

3.adım

daha soora msn imishden herhangi biriyLe konushurken smiLeLErimishi acıorush ve diğer seçeneini tıkhLıorush :

i71341_3.ad305mm.jpg

4.adım

soora cıkhan pencereden oLushtur diorush arkhasından resim buL seçeneine tıkhLayarakh pc mishe kaydettiimish hhman smiLeshini seçhiorush :

i71342_4.ad305mm.jpg

5.adım

karsımısha cıkhan ekranda 1.satırda zaten seçtiimish smiLenin yoLu görünüo
2.sathırada smiLemishe vericeimis tus kombinasyyonunu giriorush en fazLa 7 karakter e kadar oLuo
3.satıra smiLe ismini yazıorush ama o kadarda önmLy diiL :

i71343_5.ad305mm.jpg

bide böle hava yapmadan güzel bi biçimde Türkçemizi kullansan çok daha hoş olur ama ..neyse

forumda smileyslerin nasıl ekleneceği mevcut ama hackhell smileysleri yok kapatmıyorum konu kalabilir..

ayriyetten Biraz daha düzgün bir TÜRKÇE ile anlatsanız yeni başlayan arkadaşlarımız için daha açıklayıcı olurudu..

teşkkürler..

arkadaşım saol anlatımın için. ama "GÜZEL TÜRKÇE"mizi böylesine çirkinleştirmeni hiç hoş bulmadım.

Burdan da forumdaki yetkili arkadaşlardan bir rica da bulunmak istiyorum.Arkadaşlar dilimizi güzel kullnmamız hakkında bir konu açarsanız çok sevinirim. İlginiz için şimdiden çok teşekkürler...

güzel fakat biraz küçük

eline sağlık

HHman in şirin kafası msn ye çok yakışıyor

her msn de olması gereken bi unsur ;]

Silverday' Alıntı:
ben daha önce denemiştim ama çoq küçük oluyorlar

büyütüp denedim yine olm. dı neyse sağol

baqarsın belki bunun flash anlatımı çıkar

tşk.........

güzel fikir 20 dakkaya kadar flash anlatımı hazırlıyorum....

yeni başlayalar içhin güzel payşahım eline salık

arfy kardeş yaw konuyla alakalı deil ama senın tema nın adıne bi sölesen ii olur.. :D:)

sağol :) :) :)

3 tanesi hariç diğerleri ufak çıkıyodu zaten

arkadaslara katiliyorum,Türkceyi lütfen güzel kulanalim....paylasimin icin tesekürler...

Geri