arfy
____yaNNNNN
- Reaction score
- 0
hh man imishin o güseLL smiLeLerini şimdi msn imishdede kuLLanabiLicesh ...
iLLaqi cok önceden biLenLer wardır ama biLmeyenLere resmLy anLatiim dedim ...
1.adım
herhangi bir post(msj)a gelişhmişh cwp wericekhmiş gibi GELİŞMİŞ CEWAP a tıkhLıorush :
2.adım
sağ tarafta buLunan herhangi bir hhman smiLeshine sağ tıkhLayıph kaydet diorush ve pc mishe kaydediorush :
3.adım
daha soora msn imishden herhangi biriyLe konushurken smiLeLErimishi acıorush ve diğer seçeneini tıkhLıorush :
4.adım
soora cıkhan pencereden oLushtur diorush arkhasından resim buL seçeneine tıkhLayarakh pc mishe kaydettiimish hhman smiLeshini seçhiorush :
5.adım
karsımısha cıkhan ekranda 1.satırda zaten seçtiimish smiLenin yoLu görünüo
2.sathırada smiLemishe vericeimis tus kombinasyyonunu giriorush en fazLa 7 karakter e kadar oLuo
3.satıra smiLe ismini yazıorush ama o kadarda önmLy diiL :
iLLaqi cok önceden biLenLer wardır ama biLmeyenLere resmLy anLatiim dedim ...
1.adım
herhangi bir post(msj)a gelişhmişh cwp wericekhmiş gibi GELİŞMİŞ CEWAP a tıkhLıorush :
2.adım
sağ tarafta buLunan herhangi bir hhman smiLeshine sağ tıkhLayıph kaydet diorush ve pc mishe kaydediorush :
3.adım
daha soora msn imishden herhangi biriyLe konushurken smiLeLErimishi acıorush ve diğer seçeneini tıkhLıorush :
4.adım
soora cıkhan pencereden oLushtur diorush arkhasından resim buL seçeneine tıkhLayarakh pc mishe kaydettiimish hhman smiLeshini seçhiorush :
5.adım
karsımısha cıkhan ekranda 1.satırda zaten seçtiimish smiLenin yoLu görünüo
2.sathırada smiLemishe vericeimis tus kombinasyyonunu giriorush en fazLa 7 karakter e kadar oLuo
3.satıra smiLe ismini yazıorush ama o kadarda önmLy diiL :