+u+énsté!n
FoRum ineği
- Reaction score
- 0
Bu konuda hhman;
forumdaki tüm erkeklerin ortak özelliklerini taşıyan bir maskottur.
Genel özellikler dikkate alınarak hazırlanmıştır..Tamamen geyik ve matrax team e girme
amaçlı yazılmıştır.Adının geçmesini istemeyen,pm atmayı denesin..
-Forumda en sevdiği yerler; Her telden,geyik ve tabiki adult tur..
-Sağlık bölümüne prostat veya hemoroid felan olmadıkça takılmaz
-Komik videolar bölümünde boyutu büyük şeylerin verilmesine tepkisi büyüktür..indirmeye üşenir.
-Özellikle Adult ta caps siz video werilmesinden nefret eder,ama adult tur ya gene de indirir..
-Resimli program anlatımı na özel bir sempatisi wardır,oradaki konulara tereddütsüz teşekkürü basar..
-Fazla uzun olmayan, zaman almıcak geyikleri okur..
Adultta;3 kriteri 1 arada bulunduran videolara basar da basar teşekkürü..
1.kriter:güzel fizik
2.kriter:lise eteği ve gömlei
3.Türk ''kızı''! olması..
verdiiniz 5 fotonun işte bu üç özellii taşıması,size tam 500 teşekkür kazandırıyor,kendim gördüm
-Bazen postunu kastırmak için forum oyunlarına takılır..yazarrr da yazar
-Romantizm deki elçisi alone boy dur.onun sayesinde oraya açılan tüm konulara teşekkür eder ve yorum yapar..
-Flood yapmaktan kaçınmaz,nasılsa modlar war..
-Genelde forumdaki ilk konusunu ya yardım bölümüne, ya da adulttaki istekler bölümüne açar..
-Resim veya dosya upload etmeyi hiiiç sevmez..
-imageshack.us tan ve sarı kurbaalardan haklı olarak nefret eder..
-Başka forumların havasına suyuna taşına topraına bi türlü alışamaz..
-hh'ye kayıt olurken tek amacı, hacker olmaktır ya da mod olmaktır...
-Asla arama yapmaz
-Forum kurallarını 1 defa bile okumadıı halde herkese okudum hem de defalarca der..
-Öneriler bölümüne konu açmak,flood yapmak, en az Hilary DUFF'ın p.rnosnu izlemek kadar zevklidir..
-O kadar yaratıcıdır ki, açtıı konunun sonuna teşekkürle ilgili yazılacak teşekkürle 10000 tane deyim bulabilir
-Spor bölümünde ezeli rakipleriyle tartışmaktan ve transfer haberlerini yalanlamaktan çok hoşlanır..
-Hh yle tanışması hep google sayesinde olmuştur..(ya knight ya da gamze ile ilgili bişi ararken)
-Forum hep hızlı olsun ister..e doymaz ki 10 gb oldu 10 gün sonra daa hızlı olsun der..
-Rapid den ve ttnet ten kota problemi yüzünden nefret eder....
-237891347815 defa uyarılmasına rağmen mesajında msn adresi vermekten asla çekinmez...
Gerekirse ban yer ama mesajını editleme gibi bi hata yapmaz..Çok lazımsa mod a pm atar ve benim mesajımı sil der..:Sopa
-Kız hh cilerin gelen kutusunu hiç boş bırakmaz ama bu o pm attıı kızların forumdaki rütbelilerle polemiklerini
görene kadar sürer.Onların birer feminist olduunu fark eder ve büyük bi hayal kırıklıına düşer.:ter: Sonra tabi bunu
unutur ve dalar adulta orda tatmin edr kendini.1-2 ay içinde o pm attıı kızların abllaları olduunu öğrenir,daha
sonra bacısı olur her hh li kız..
-Her hhman in en az bir konusu j@ck@l tarafından kapatılmıştır..ve geri açıldıı görülmemiştir..ancak şöyle olur,
adam modluk başvurusu yapar,yorumlar gelir,sonra vaz geçer ve j@ck@l a der ki:benim konnuyu kilitle,bn hazır
hissettiimde tekrar açarsın der,j@ck@l ok konu locked der dört köşe pozisyonunda..
-Hhman yamakasi yi çooook sever çünkü her sorusunun cevabı ondadırç...
-hhgirls e kızlardan çok girer...:goz:
-Bir ie sayfasında ''Liseli gamze webcam de harikalar yaratıyor''adlı videoyu indirirken,başka bi ie sayfasında
''adult bölümü kapansın'' adlı konuya destek mesajı yazabilir..:sigara:
-Fatu nun kızlarla tanışma maceralarını dinleeye bayılır,ondan birşeyler kapmaya çalışır hep..
-A R E S, 31283751276 defa ''proagent programı satın alınmazsa antivirüslere yakalanır,başka
yolu yoktur satın alacaksınız''
dedii halde hhman yine de beleş-av lere yakalanmayan trojani bulacağına inanır ve A R E S in
gelen kutusunu sorularıyla boş bırakmaz..
Benzer çalışmalarla tekrar karşınızda olacağım,
forumdaki tüm erkeklerin ortak özelliklerini taşıyan bir maskottur.
Genel özellikler dikkate alınarak hazırlanmıştır..Tamamen geyik ve matrax team e girme
amaçlı yazılmıştır.Adının geçmesini istemeyen,pm atmayı denesin..
-Forumda en sevdiği yerler; Her telden,geyik ve tabiki adult tur..
-Sağlık bölümüne prostat veya hemoroid felan olmadıkça takılmaz
-Komik videolar bölümünde boyutu büyük şeylerin verilmesine tepkisi büyüktür..indirmeye üşenir.
-Özellikle Adult ta caps siz video werilmesinden nefret eder,ama adult tur ya gene de indirir..
-Resimli program anlatımı na özel bir sempatisi wardır,oradaki konulara tereddütsüz teşekkürü basar..
-Fazla uzun olmayan, zaman almıcak geyikleri okur..
Adultta;3 kriteri 1 arada bulunduran videolara basar da basar teşekkürü..
1.kriter:güzel fizik
2.kriter:lise eteği ve gömlei
3.Türk ''kızı''! olması..
verdiiniz 5 fotonun işte bu üç özellii taşıması,size tam 500 teşekkür kazandırıyor,kendim gördüm
-Bazen postunu kastırmak için forum oyunlarına takılır..yazarrr da yazar
-Romantizm deki elçisi alone boy dur.onun sayesinde oraya açılan tüm konulara teşekkür eder ve yorum yapar..
-Flood yapmaktan kaçınmaz,nasılsa modlar war..
-Genelde forumdaki ilk konusunu ya yardım bölümüne, ya da adulttaki istekler bölümüne açar..
-Resim veya dosya upload etmeyi hiiiç sevmez..
-imageshack.us tan ve sarı kurbaalardan haklı olarak nefret eder..
-Başka forumların havasına suyuna taşına topraına bi türlü alışamaz..
-hh'ye kayıt olurken tek amacı, hacker olmaktır ya da mod olmaktır...
-Asla arama yapmaz
-Forum kurallarını 1 defa bile okumadıı halde herkese okudum hem de defalarca der..
-Öneriler bölümüne konu açmak,flood yapmak, en az Hilary DUFF'ın p.rnosnu izlemek kadar zevklidir..
-O kadar yaratıcıdır ki, açtıı konunun sonuna teşekkürle ilgili yazılacak teşekkürle 10000 tane deyim bulabilir
-Spor bölümünde ezeli rakipleriyle tartışmaktan ve transfer haberlerini yalanlamaktan çok hoşlanır..
-Hh yle tanışması hep google sayesinde olmuştur..(ya knight ya da gamze ile ilgili bişi ararken)
-Forum hep hızlı olsun ister..e doymaz ki 10 gb oldu 10 gün sonra daa hızlı olsun der..
-Rapid den ve ttnet ten kota problemi yüzünden nefret eder....
-237891347815 defa uyarılmasına rağmen mesajında msn adresi vermekten asla çekinmez...
Gerekirse ban yer ama mesajını editleme gibi bi hata yapmaz..Çok lazımsa mod a pm atar ve benim mesajımı sil der..:Sopa
-Kız hh cilerin gelen kutusunu hiç boş bırakmaz ama bu o pm attıı kızların forumdaki rütbelilerle polemiklerini
görene kadar sürer.Onların birer feminist olduunu fark eder ve büyük bi hayal kırıklıına düşer.:ter: Sonra tabi bunu
unutur ve dalar adulta orda tatmin edr kendini.1-2 ay içinde o pm attıı kızların abllaları olduunu öğrenir,daha
sonra bacısı olur her hh li kız..
-Her hhman in en az bir konusu j@ck@l tarafından kapatılmıştır..ve geri açıldıı görülmemiştir..ancak şöyle olur,
adam modluk başvurusu yapar,yorumlar gelir,sonra vaz geçer ve j@ck@l a der ki:benim konnuyu kilitle,bn hazır
hissettiimde tekrar açarsın der,j@ck@l ok konu locked der dört köşe pozisyonunda..
-Hhman yamakasi yi çooook sever çünkü her sorusunun cevabı ondadırç...
-hhgirls e kızlardan çok girer...:goz:
-Bir ie sayfasında ''Liseli gamze webcam de harikalar yaratıyor''adlı videoyu indirirken,başka bi ie sayfasında
''adult bölümü kapansın'' adlı konuya destek mesajı yazabilir..:sigara:
-Fatu nun kızlarla tanışma maceralarını dinleeye bayılır,ondan birşeyler kapmaya çalışır hep..
-A R E S, 31283751276 defa ''proagent programı satın alınmazsa antivirüslere yakalanır,başka
yolu yoktur satın alacaksınız''
dedii halde hhman yine de beleş-av lere yakalanmayan trojani bulacağına inanır ve A R E S in
gelen kutusunu sorularıyla boş bırakmaz..
Benzer çalışmalarla tekrar karşınızda olacağım,
:hhman: teşekkürler..:hhman: