hHmaN 'iN biogrAfiSi

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
Bu konuda hhman;
forumdaki tüm erkeklerin ortak özelliklerini taşıyan bir maskottur.
Genel özellikler dikkate alınarak hazırlanmıştır..Tamamen geyik ve matrax team e girme
amaçlı yazılmıştır.Adının geçmesini istemeyen,pm atmayı denesin..

-Forumda en sevdiği yerler; Her telden,geyik ve tabiki adult tur..

-Sağlık bölümüne prostat veya hemoroid felan olmadıkça takılmaz

-Komik videolar bölümünde boyutu büyük şeylerin verilmesine tepkisi büyüktür..indirmeye üşenir.

-Özellikle Adult ta caps siz video werilmesinden nefret eder,ama adult tur ya gene de indirir..:D

-Resimli program anlatımı na özel bir sempatisi wardır,oradaki konulara tereddütsüz teşekkürü basar..

-Fazla uzun olmayan, zaman almıcak geyikleri okur..

Adultta;3 kriteri 1 arada bulunduran videolara basar da basar teşekkürü..
1.kriter:güzel fizik
2.kriter:lise eteği ve gömlei
3.Türk ''kızı''! olması..
verdiiniz 5 fotonun işte bu üç özellii taşıması,size tam 500 teşekkür kazandırıyor,kendim gördüm

-Bazen postunu kastırmak için forum oyunlarına takılır..yazarrr da yazar

-Romantizm deki elçisi alone boy dur.onun sayesinde oraya açılan tüm konulara teşekkür eder ve yorum yapar..

-Flood yapmaktan kaçınmaz,nasılsa modlar war..

-Genelde forumdaki ilk konusunu ya yardım bölümüne, ya da adulttaki istekler bölümüne açar..

-Resim veya dosya upload etmeyi hiiiç sevmez..

-imageshack.us tan ve sarı kurbaalardan haklı olarak nefret eder..

-Başka forumların havasına suyuna taşına topraına bi türlü alışamaz..

-hh'ye kayıt olurken tek amacı, hacker olmaktır ya da mod olmaktır...

-Asla arama yapmaz

-Forum kurallarını 1 defa bile okumadıı halde herkese okudum hem de defalarca der..

-Öneriler bölümüne konu açmak,flood yapmak, en az Hilary DUFF'ın p.rnosnu izlemek kadar zevklidir..

-O kadar yaratıcıdır ki, açtıı konunun sonuna teşekkürle ilgili yazılacak teşekkürle 10000 tane deyim bulabilir

-Spor bölümünde ezeli rakipleriyle tartışmaktan ve transfer haberlerini yalanlamaktan çok hoşlanır..

-Hh yle tanışması hep google sayesinde olmuştur..(ya knight ya da gamze ile ilgili bişi ararken)

-Forum hep hızlı olsun ister..e doymaz ki 10 gb oldu 10 gün sonra daa hızlı olsun der..

-Rapid den ve ttnet ten kota problemi yüzünden nefret eder....

-237891347815 defa uyarılmasına rağmen mesajında msn adresi vermekten asla çekinmez...
Gerekirse ban yer ama mesajını editleme gibi bi hata yapmaz..Çok lazımsa mod a pm atar ve benim mesajımı sil der..:Sopa

-Kız hh cilerin gelen kutusunu hiç boş bırakmaz ama bu o pm attıı kızların forumdaki rütbelilerle polemiklerini
görene kadar sürer.Onların birer feminist olduunu fark eder ve büyük bi hayal kırıklıına düşer.:ter: Sonra tabi bunu
unutur ve dalar adulta orda tatmin edr kendini.1-2 ay içinde o pm attıı kızların abllaları olduunu öğrenir,daha
sonra bacısı olur her hh li kız..

-Her hhman in en az bir konusu j@ck@l tarafından kapatılmıştır..ve geri açıldıı görülmemiştir..ancak şöyle olur,
adam modluk başvurusu yapar,yorumlar gelir,sonra vaz geçer ve j@ck@l a der ki:benim konnuyu kilitle,bn hazır
hissettiimde tekrar açarsın der,j@ck@l ok konu locked der dört köşe pozisyonunda..

-Hhman yamakasi yi çooook sever çünkü her sorusunun cevabı ondadırç...

-hhgirls e kızlardan çok girer...:goz:

-Bir ie sayfasında ''Liseli gamze webcam de harikalar yaratıyor''adlı videoyu indirirken,başka bi ie sayfasında
''adult bölümü kapansın'' adlı konuya destek mesajı yazabilir..:sigara:

-Fatu nun kızlarla tanışma maceralarını dinleeye bayılır,ondan birşeyler kapmaya çalışır hep..

-A R E S, 31283751276 defa ''proagent programı satın alınmazsa antivirüslere yakalanır,başka
yolu yoktur satın alacaksınız''
dedii halde hhman yine de beleş-av lere yakalanmayan trojani bulacağına inanır ve A R E S in
gelen kutusunu sorularıyla boş bırakmaz..:p

Benzer çalışmalarla tekrar karşınızda olacağım,

:hhman: teşekkürler..:hhman:​

uhuhjhueuhuhehuhuhe süper olmuş ellerine sağlık :D :D

valla nerden bileyim ki gayette güzel aslında :D

ellerine sağlık tespitler iyi cuk diye oturmuş tebrikler bak gördünmü 2 defa teşekkür ettim demekki harbi beğenmişim :)

güzel tesbitler ama türklerden hoslanmam ben yabancılar daha güzel gelio:D:D:D

dHipfR££z£' Alıntı:
-Fatu'nun kızlarla tanışma maceralarını dinlemeye bayılır, ondan birşeyler kapmaya çalışır hep..

Eferim valla bee..! :goz: :goz: :goz:

İlk defa bu sitede beni yakinen tanımayıpta iyi bi yönümü ele almaya çalıan biri çıktı..!

euheuh fatu abi sni artık tüm hh tanıo...hepimiz yeni taktikler bekliorz senden..

aramızda baya bi km olsa da,belki dağlar ovalar bulunsa da,biz hepimiz birer hhman iz ....

seni sewiorm fatu..tanışmak isterdim msn de de olsa..

Gerçektende komikmiş:D

Benim çok hoşuma gitti walla... Ben diom zati bu dhipte potansiyel far die yafff:p

Devamını beklios walla:D

Geri