HHde Forum Yorum panelimi kullanamıyorum

.:CHECHEN

Banned
Reaction score
0
8a30x1c.jpg

Selamunaleyküm
Resimde gördüğün yerlere tıklayın işlem yapmıyor.Tıklayınca işlem yapmıyor resim ekleme butonuna basınca(diğerleri dahil) bi işlemi olmuyor yandaki smiley bölümü dahil.Ama En alttaki konunun başına Smiley ekleme butonları çalışıyor.Solariz abimize sordum oda anlamadı 1 haftaya yakın oldu bu sorun var.
Cafede 3 farklı pcde aynı sorun yaşandı.Acaba pcdenmidir dedim kuzenimin evinden denedim aynı.Üyeliğimden kaynaklandığını sandım kuzenin üyeliğinden denedim aynı sorun ondada oldu.Mağdur durumdayım doru düzgün konu açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuyu nasıl açtın diceksiniz. ve [CENTER] kodlarını uyguladım.Ama sorun hala devam ediyor.Lütfen yardımcı olun.

Allah razı olsun inşAllah.

Bu sorun bende de var...:(
Yardımcı olur musunuz?
Lütfen..Şimdiden teşekkürler...

Bendeki bu sorun hala devam ediyor ne yazıkki bir cevap bile alamadım:(

Yardım edecek biri yok sanırım:S

bende bi sorun yoq...​
:biggrin :biggrin :biggrin​

ArkadaŞlar Bu Sİteyle Alakali Deİl Sİzİn Dİrek İnternet Hizinizin DÜŞmesİyle Alakali Hizinizda DÜŞme Var Bİ SÜre Sonra DÜzelecektİr Hiziniz YÜkseldİkten Sonra

Profılı bolumunden
Ayarları degıstırı tıklayın
Gelismis vB kodlarinin kullanim bolumunden
Secenegını Gelısmıs modus yapın ve kaydet ı secın

mozılla kullanıyorum bazen banada oluyor ve bu sekılde cozuyorum sorunu

Malesef olmadı:(
Hızdan olduğunu düşündüm ilk başta ama bazı forumlarda bu sıkıntıyı çekmiyorum.Eğer hızdan kaynaklansaydı o zaman da aynı sorunla karşılaşırdım..

Yine de teşekkürler,sonunda sesimi,derdimi duyurabildim...

FireFox KuLLanıyorsan BeLki Ondan OLabiLir. FireFox BöyLe GıcıkLıkLarı Çok Yapar. Bâzen FLashLarLa iLgiLi SorunLar da OLuyor. Gerçi Onun FireFox'tan Ziyâde FLash PLayerLa iLgisi Var Ama Yine De İE'de Sorun OLmadığı HâLde FireFox'ta Sorun OLabiLiyor.

:victory :clap

herşey normal çalışıyo bi sorun yok siteden kaynaklanan problrm sizin ayar veya internet bağlantınızda heralde

NoktaLama İşaretLerine Dikkat Edersen Ya Da CümLeLerini Devrik OLanLardan Seçmezsen Ne Demek İstediğini AnLamak için Ekstradan Düşünmemize Gerek KaLmaz Ama Yine De Bu Senin Kendi Tercihindir, Saygı Duyarım. :victory

Geri