HHadult'a ne oldu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akp-telekom yasasın ozgurlukcu iktidar carpmıstır belki

peki bu mağduriyet nasıl giderilecek :)) Tüyü bitmemiş yetim ne seyredecek.. Hackhell yetkililerinden bu konuya bir çözüm getirmelerini bekliyoruz.. Ağzımızı açtık bekliyoruz yani.. İnşallah hhadult yedeklenmiştir ve başka bir linkte tekrar yayınlanır.. Bu da www.hahadult.com olsun canım sanki isim mi yok :)))

dark angel : Directi domaın fırması reseller hesabımı suspend etmıstır hesabımda bulunan her domaının nameserverları ns1.suspend-domain.com ns2.suspend-domain.com olarak degısmıs ve tum domaınler Directi tarafından kıtlenmıstır. Buna gerekce olarakta Directinin veritabanının hacklenmesi ile benim bir ilgim olduğunu düşünmesidir. Konu ıle ılgılı firma ıle gorusuyorum en kısa surede tum sıteler tekrar yayında olucaktır arkadaslar.

OOO bu yılbaşı tatilinde faydalanamadıktan sonra mı ? HHadult.com kapatılmıştı ve buna alternatifte fazla gecikmeyen hackhell yetkilileri bu defa çok geciktiler.. Kesin bir tarih verilmesini bekliyoruz...
Bekliyoruz değil mi arkadaşlar elleri göreyim :))

Domain Firması ile Olan Problemin Giderilmesi İçin Çalışılıyor,En Kısa Sürede hhadult.net ve Diğer Yan Sitelerimiz Yayında Olacaktır,İlginize Teşekkürler Arkadaşlar.

konuyu sulandırmadan pls..

Telekomla sorun giderilene kadar başka buraya taşınması mümkün değil mi acaba ?

Zaten bomba gibiydi,eski haline de razıyız be kardeşim :))
Bir tarih verebiliyormusunuz peki ? Yakında yakında deyip de ayları geçirmeyin de :)

domain firmamızla ilgili bir sıkıntımız var suan hackhell haric hiçbir yan sitemiz yayın yapamamaktadır. (hhizle , hhtunnel, hhresim, hhoyun vs..) sıkıntı ıle ılgılı fırma ıle gorusuyoruz en kısa surede tekrar yayında olucak sıteler.

Açıklama yapıLmıştı. bir kaç gün daha bekleyeceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri