hH t-sHiRt,fINcaN-sTiCkeR isTEr miSiN?

sen alır mıydın bu ürünleri?

• tabi!

Kullanılan: 21 77.8%
  • WALLA BİLMİOM DA BENCE GEREKSİZ VE ÇOK PAHALI OLUR..

Kullanılan: 6 22.2%

• Kullanılan toplam oy
    27

+u+énsté!n

FoRum ineği
Reaction score
0
||||deeP|||||||||uAnkara]]]]]]]| |H|||||||||||||||
arkadaşlar baktım gördüm forumda bi hh t-shirt ü,şapkası basılsın mı basılmasın mı tartışması almış gidio....:p

açılan konularda,anket açılsın die istek wardı..ben baktıım o konulara anket açan yok,,dedim açayım da sonuç belli olsun.:sigara:

şimdi soruyarum:eer hh t-shirtleri,şapkaları,sticker ları,kahve fincanları vb. üretilirse,mesela t-shirt 30 milyon felan olsa parayı werir miydiniz?lütfen gerçek fikrinizi yazın...bu önemli bi anket bence.bir 2 mod arkadaştan ve 1 de yöneticiden rica ediorm bu anketi takip etsinler....:cool: :cool:

Wermemi yahu..Hemen alırdım :) :)

Ben Olsam Hemen Alirdim.evde Dişarida Hep Bu T-shirt Le Dolaşirdim Ki Sitemiz Taninsin

ben t-shirt almayı taahhüt ediyorum. yapan olursa almazsan ahanda böleee olayım:D

ilk olarak bunun yapılması için bi kişinin gönüllü olması lazım.
tasarım gibi olayları üstlenebilcek birisi.daha sonra bu t-şhirt yada daha farklı şeyleri üretmek icin uygun yerlerle anlaşma yapılması gerekir.bunun satışını site üzerinden yapabiliriz.alan olurmu die sorulursa bana göre şuan için alırız alırız gibi laflar edilecektir ama daha sonrası fısss.bu yüzden işi sağlam tutmaya bakalım.ŞİMDİ SONUCTA YAPILSIN CIKTI DİELİM SORUMLULUK ALCAK KİŞİ ŞUANDA ORTADA WARMI?gercek sonuclar olması icin elimizden geleni yapalım.
eğer saydıklarımın hepsi uygulanırsa yapılmıcak bişey yoktur.
ama ilk olarak ortada fol yok yumarta yok yapalım demekle yapılcak bişey deildir bu işler.saydıklarımı sağlayacak bi ARKADAŞIMIZ üstlenilmesi lazım.
kısacası laf deil icraata bakalım.son olarakta olursa hoş olur

Anket Olayi Guzel Olmus Saol

HoCuSPoCuS sen buralara takılırmıydın :):)

bu konu daha oncede acıldı ve kapandı.. canım kardeslerım son defa yazıyorum t shırt bastırmak kolay ıs degıl dır cok para ıster... once kalıp cıkar en dandık kalıp 300ytl ye cıkıyo sonra kac renk olacagı belırlenır renk sayısı arttıkca kalıp fıyatı da degısır... sonra kumaş bulunur-sonra bır kesım ve bır dıkım atolyesı ıle anlasılır....... cok malıyetlı ve zahmetlı bı ıstır bu hele bıde -3-4model cıkartacaksanız vay halınıze. bıde ole 3 tane t-shırt yapılmaz bunun bı sayısı vardır..

bardak ısı kolaydır bır baskı makınası bır mac bır garfıker yeterlıdır

şapka yapımı cok zordur ..

kımsenın bu ıse yanasacagını sanmam malıyetı yuksek seyler bunlar........... 3kısının ben 30ytl ye t shırt alırım lafına bakmamaklazım.. bunların basılıp elde kalma olasılıgı cok yuksek...

arkadaşım ne 300 ytl sinden bahsediosn oha!kalıp derken neyi kastediosn..bişiler biliosan paylaşır mısın?ayrıca ben güzeniorm hh e alırım diosa alır adam yav..hem önce paralar gider,sonra t-shirt gelir!

Hadi t-shirt pahallı tamam ama sticker ve kupa pahallı değil bunlar bastırılabilir...

sticker için bır grafıker yeterlıdır.. bıde matbaa bınlerce basılır malıyetı cok ucuzdur

kupa ıcın bır grafıker bıde baskı makınası lazım.. makına alındıgı zaman daha ucuza basılabılır.. dısarda bastırmak cok malıyetlıdır

özellikle fincan çok ii olur diorum tabi t-shirt siyah olursa ve ii baskı olursa kaç para olursa olsun alırız:):)

hesaplı bişeyler yaparsanız alınır tabii :D

Geri