Hh Radyo

PAUL_88

New member
Reaction score
0
Radyo yeniden aktif olsa iyi olucağı kanaatindeyim . Tekrar Bu Projenin Düşünülmesi Gerek.. :001_tt1:

Daha önce sponsor olmuştum radyo için ama rağbet görmedi. Tekrar bu konu gündeme gelse ve ciddi bir şekilde ele alınırsa tekrar sponsor olurum.

paul dostum iyi bi konuya açıklık getirmişsin tekrar aktif hale gelirse belirli bi saatde yayına talibim :)

biz yöneticiler bunu yaptık ... hatta erdem abi çok üstüne gitti ... bir anlık hevesten başka birşey değil ...

açalım açalım dediniz açtık ... rağbet görmedi kalsın diye ısrar eden biz olduk en sonunda başardı erdem abi hh radyo oldu ..

inanın dinleyici sayısı 10'u geçmiyor :) hatta 11 yapınca sevioduk xD

tekrar açılırsa iyi olur ama rağbet görmeyeceği düşüncesindeyim ... inşAllah yanılıyorumdur..

şuan böyle birşey aktif olmadığı için elbette talip var.. ama eminim ki hh radyo açılınca sonu daha önceki denemeyle aynı olacaktır

HH Radyo acılsın dıe bır ıkı ayda bır konu acılıyor =) Ama hersey sözde kalıyor nedense 2 defa denedık bırakın dınleyıcıyı Yayın yapacak kişi bıle bulamıyorduk...

Laftan öteye gıtmeyecek birsey bu..

[ - ]

güzel düşünce orası bir gerçek ama bende düşündüğümde ilgi görmeyeceği kanaatine varıyorum.

sponsor olmaktan kastın ne? ayrıca neden sponsor oluyorsun?

Sponsor olmaktan kastım, kendi sunucumda bulunan radyo panelinden karşılıksız olarak HH için bir hesap oluşturmak.

Neden oluyorum çünki HackHeLL sevdiğim bi platform birçok arkadaşım, dostum var bu sitede, ayrıca yönetciyim, sitenin sahipleride çok iyi insanlar. Böyle bir sitede benimde bi yararım olması beni mutlu eder.

zamanında erdem oLdukça fazLa mesai harcadı bu işe ama sadece LafLa iş yapmaya bayıLan kesim bu emekLeri de boşa çıkarttı tabi,kendimiz çaLıp kendimiz dinLer oLmuştuk..
kesinLikLe negatiftir oyum

Geçmi$ zamanda defaLarca kez denendi fakat arkada$Larmızında dediqi qibi raqbet qörmedi.. SaqLam bir orqanizasyon yapıLırsa tekrardan canLandırıLabiLir kanaatindeyim.. En azından Cuma - Cumartesi qünLeri hertürLü desteqi ben saqLarım DjLik konusunda :)

..єЯDєM..;4822114' Alıntı:
HH Radyo acılsın dıe bır ıkı ayda bır konu acılıyor =) Ama hersey sözde kalıyor nedense 2 defa denedık bırakın dınleyıcıyı Yayın yapacak kişi bıle bulamıyorduk...

Laftan öteye gıtmeyecek birsey bu..

[ - ]

ben katılmıyorum ...

kaç kere söyledim dj ' lik basvurusu için konu açılacak dediler bi türlü acılamadı o konu ...

ve nedense hiç onlıne bulmuyordum radyo ' yu ....

Sorunu kendimizde arıyalım derim dinleyici yok felan bahane =)

bencede biraz üzerinde durulması gerekiyor

Ben daha önce üye olduğum bir sitede yeni kurulan radyoya kontenjan açığı ile dj olarak girdiydim,oradaki ilk ve tek komedi tarzı yayın yapan dj olmuştum ve kısa zamanda çok tutulmuştum.Ama işe başlamak zorunda kalınca bu iş sadece 1 ay sürdü malesef...tabi dinleyici sayısı max.23 idi :)

Valla Ben Sadece Eski Sevgilime :D

Mesaj Yollamıstım HH Radyo Uzerinden Onu Unutmuyorum xD

Bende manevi değeri büyük xD o yüzden +

Ayrıca Ana Sayfa'dan veya Forum Üzerinde 1 Baslıktan....

Radyo Yayınımızı Dınlemek İçin Tıklayın Vs Tarzı 1 şey konulursa elbet rağbet görür...

Önceden vardı ama reklam yoktu...kimse bilmiyordu radyonun varlığını 1 topic açarak herkesi

haberdar edemeyiz...

yok abi ya.. radyonun devri kapandı gibime gelio.. :) haklısınız rağbet görmüyceği kesin bişey..

Geri