hh nin goze carpanlarinin sonuclari burda[güncelleme: 03.04.2006] : )

pasaklı

New member
Reaction score
0
hh nin goze carpanlarinin sonuclari burda[güncellendi] : )

HH nin goze carpanlari 1 sonuclar

EN IYI YÖNETICI

Dark_angel,Kady,solariz,theozy

EN IYI SMOD

chamfer,Ares,X,Sevencloves,react0r,ozy

EN IYI MOD

J@CK@L,Tycon,reac0r,By_genco,ispiyoncu,cree
antu.w133,silvergohost,hellboy724,anti,partizan,redfox,by_captain,monalizayicizenkisi

EN IYI USER

uzunefe,karapapatya,ispiyoncu,hazex,FLeTCh®,cakir_x
fremitnick,react0r,by genco,p3simist,eSKeyP,obalci.affetmez,pasakli_kiz,TSM,GS_HELL,mendo,askerasker,acun_karo

EN DIKKAT CEKICI UYE

j@ck@l,pasakli_kiz,sadolayn,FLeTCh®,by_captain,X
bim_28,evrenbesiktas,cash_13,alone_boy,theozy,p3simist,lamagro,gs_hell,gehenna,ispiyoncu,anti

EN KARIZMATIK UYE

evrenbesiktas ,react0r ,by_captain,w133,Dark_angel,X ,sevencloves
wildboy,durex,affetmez,ispiyoncu,ares,erer,karizma 1713,anti,bim_28,playboy,dumani

EN KOMIK

SQULACHİ ,ispiyoncu,blade,sadolayn,cash_13,uykucu,pasakli_kiz
jackal,react0r,tertelen,erer,monalizayicizenkisi

EN GUVENILIR

Dark_angel,ispiyoncu ,react0r,cakir ,sevencloves ,cash
karapapatya,kady,g_hot,by_captain,rigal,tycon,mavercik,ajan_51,jackal

EN PATAVATSIZ

kizilakrep,sadolayn,arizali,pasakli_kiz,mavercik,uzunefe
ispiyoncu,logan,krius,durex

EN COK TANISMAK ISTEDIGINIZ UYE

Dark_angel ,react0r,ispiyoncu ,ares,pasakli_kiz
freemitnick,mavercik,cash_13,erer,theozy,FLeTCh®,by_captain,solariz,kizilakrep

EN GUZEL AVATARI OLAN UYE

karapapatya&reactor ,jackal,arizali
evrenbesiktas,gehenna,enjoy,comand,ezgiseli,ares,bim,vapi27,g-hot,nicholia,by_captain
herkes kendi avatarina oy vermis onun iicn onlari yazmadim kabul etmedim yani :p

EN SINIRLI UYE

Antu ,ifrit ,sevencloves,react0r ,jackal ,lamagro,anti,kady
mavercik,acocalypse,tycon,asabi,rune

EN CANA YAKIN UYE

Ispiyoncu ,karapapatya ,pasakli_kiz,jackal ,polii, sevencloves
kizilakrep,barbazula,cree,leke,hellboy726,gs_hell,p3simist,prowl,antu,svmyn_asik,rigal,solariz,vanilya,uzunefe,w133,khancyber,uykucu,lamagro,ifrit,by_genco

EN DELI UYE

Sadolayn ,pasakli_kiz,arizali,desantralizasyon,baibacai,barbazula,kizilakrep,theozy,lostcorpse,monalizayicizenkisi,SQULACHİ ,FLeTCh®,black21,ares,blade,by_captain,anti,ispiyoncu

EN OLGUN UYE

Dark_Angel,TSM ,kady,ifrit,ares,ispiyoncu
qyner,demilles,solariz,majestic,lamagro,anti,redfox,sevencloves,oykun 77,react0r,barbazula

EN CALISKAN UYE

react0r ,sevencloves,jackal,pasakli_kiz
kizilakrep,mavercik,silverghost,antu,alone_boy,hazex,askerasker85,ares,ispiyoncu,bim_28,oykun 77,cash_13,obalci,x,chamfer,tycon

EN TEMBEL UYE

rigal,erdala, prowl ,pasakli_kiz ,ispiyoncu,metu_87,lostcorpse,prenses,deli_dana,ifrit,vicelilaz,redhot

HH nin goze carpanlari 2 sonuclar

EN IYI YONETICI
Dark_Angel ,solariz ,kady

EN IYI SMOD
react0r ,X,chemfer,ares,jackal,sevencloves

EN IYI MOD
jackal ,by_captain ,ispiyoncu,tycon ,durex,cakir_x,astronBnx
cree,ares,partizan,ifrit,crezyboyy,monalizayikizenkisi

EN IYI USER

uzunefe ,oykun77.karapapatya,KHancyber
wildboy,tarantula,majeste,mavercik,cash_13,pasakli_kiz,poli ,comand,durex,FLeTCh®,obalci

EN DIKKAT CEKICI UYE
sadolayn ,by_captain,pasakli_kiz,kady ,ispiyoncu
harpy guenn ,playboy,karma,evrenbesiktas,react0r,G_hot,oykun 77,squlachi,blade,by_ajan,majeste

EN MANTIKLI

Dark_Angel ,ispiyoncu,solariz ,sevencloves,ares ,tsm
majeste,hasavri,react0r,X,karapapatya,G_hot,FLeTCh®,dess,by_captain,chemfer

EN PATAVATSIZ
sadolayn ,pasakli_kiz,kizilakrep ,squlachi ,uzunefe
muhammed,sting,baibacai,mavercik,sevencloves

EN COK TANISMAK ISTEDIGINIZ
Dark_Angel ,ifrit ,karapapatya,st_anger,ispiyoncu,squ,by_captain,uzunefe,pasakli_kiz,gehenna,react0r

EN CANA YAKIN
pasakli_kiz ,polii ,ispiyoncu,jackal,by_captain,karapapatya
dess,khancyber,react0r,FLeTCh®,cakir_x,comand,durex,lamagro,wasp,kady,uzunefe,alone_boy

EN DELI UYE
pasakli_kiz ,kady,squ ,kizilakrep ,ifrit,psikopat_manyak,FLeTCh®,st_anger,anti,mavercik,arizali

EN OLGUN UYE
kady ,sevencloves,comand ,tsm ,Dark_angel,solariz ,karma, ares ,ispiyoncu,chemfer,oykun 77

EN CALISKAN UYE
react0r,jackal,oykun 77,durex,obalci,cash_13,pasakli_kiz ,karapapatya,ares,witamin,cakir_x,sevencloves,celta,squ,blade,uzunefe,rigal,mavercik

EN TEMBEL UYE
achilles ,kizilakrep,magneta,obalci

EN IYI NIYETLI

evrenbesiktas,polii ,karapapatya,ifrit,w133,comand,lamagro,react0r,prenses,dumani,vanilya,uzunefe,by genco

EN GEYIK
squ ,ispiyoncu,blade ,sadolayn ,uzunefe ,happy,bim_28,sting,kizilakrep,kooz_buycu,by_captain,cash_13,logan,polii,prowl,dess

EN AZIMLI

p3simist
,obalci ,cagatay_ozd,oykun ,hazex,alone_boy,jackal,hellboy,uzunefe,react0r,tecnical hack,gs_hell,tecnical hack,gs_hell,mavercik,ivesa

EN SABIRLI
alone_boy ,dark_angel ,cagatay_ozd ,sevencloves,,admix,admix,poli,tycon,oykunjackal,tecnical hack,uzunefe,dess,solariz

EN DUYGUSAL

alone_boy,karapapatya,reactr ,by_genco,evrenbesiktas,pasakli_kiz,barbazula,kady,prenses

EN KIBAR
tsm ,dark_angel,ares ,ifrit,react0r,by_genco,majeste,ispiyoncu

EN UNUTKAN
pasakli_kiz ,Dark_angel,heapy,ares

hh nin goze carpanlari 3SONUCLARI

EN IYI YÖNETICI

Dark_angel,Kady,theozy,solariz,

EN IYI SMOD
J@CK@L,Ares,react0r,x

EN IYI MOD

ispiyoncu,CrezyBoy,Durex,Fletch,anti,antu,magneta,ifrit,kizilakrep,monalizayicizenkisi,

EN IYI USER

uzunefe,st_anger, w133,ivesa,pasakli_kiz,sevencloves,rahman masadow,mags,by_captain,wildboy,comand,hasavri,tsm,cash_13,rottengrupe,virgin,esmer,fatu

EN DIKKAT CEKICI UYE

pasakli_kiz,ispiyoncu,p3simistkizilakrep,Dark_Angel,chadoloz,jackalcash_13,fatu,deser_king,st_anger,karma,by:ajan,uzunefe,kevin_nash,esmer;alis,emfrees

EN KARIZMATIK UYE

by_captain,wildboy,solariz,kady,squ,tecnichalhack,evrenbesiktas,magneta,react0r,durex,st_anger,jackal,dark_angel,ispiyoncu,metal_mad

EN KOMIK

squ,blade,arizali,pasakli_kiz,copcop,rebel.lovely,fatu,kooz_buycu,poli,erer,kizilakrep,terteren,ispiyoncu,jackal

EN GUVENILIR

jackal,kady,pasakli_kiz,w133,ispiyoncu,Dark_Angel,rahman masadow,Dream_y,Chaqmooll.ck ,Dumani,uzunefe,copcop,fatu,emfrees,karapapatya,anti,blade,azadi_dersim

EN PATAVATSIZ

kizilakrep,pasakli_kiz,emakin,durex,ifrit,metal_mad,st_anger.fatu,naser

EN COK TANISMAK ISTEDIGINIZ UYE

Dark_angel,jackal,pasakli_kiz,st_anger,ispiyoncu,desert_king,antu,dumaniasyam,des

EN GUZEL AVATARI OLAN UYE

theozy,pasakli_kiz,by_captain,kizilakrep,silverghost,bim_28,mvardar,schakal,Dark_Angel,karapapatya,anti,durex

EN SINIRLI UYE

fatu,Jackal,Borghose,react0r,magneta,squ,afry,Dark_angel,azadi_dersim,majesties

EN CANA YAKIN UYE

pasakli_kiz,ispiyoncu,kizilakrep,virgin,karizma_5,terteren,bim_28,monalizayicizenkisi,Fletch,ifrit,CrezyBoy,rebel,fatu,Chacmool.ck,admix,oyonises,thecrown KISACA herkes:angel:

EN DELI UYE

kizilakrep,ispiyoncu,st_anger,fatu,1lader1,dewil

EN OLGUN UYE

TSM,kady,bafone,redfox,tycon,jackal,ispiyoncu,solariz,yuc3l,prenses,Firt_touch

EN CALISKAN UYE

jackal,pasakli_kiz,ares,react0r,1lader1,squ,kady,anti,arizali,Chacmoll.ck

EN TEMBEL UYE

lamagro,ispiyoncu,1lader1,metalmad,ifrit

EN UNUTKAN

Dark_angel,ozy,demiless,ispiyoncu,kizilakrep,antu,mobidik,

EN DUYGUSAL

prenses,alone_boy,By_genco,karapapaya&react0r,ispiyoncu,esmer,durex,oykun77,pasakli_kiz,aslihan,by_captain,evrenbesiktas,mags,maybe

karmasikliklar,gozumden kacanlar olabilir bu yuzden kusurabakmayin...
bu listede adim gecmesin diyen varsa soylesin cikartiyim..:saf:

Sana bol sütlü bir nescafe benden:) teşekkürler..

pasaklı kız güzel bi çalışma olmuş tebrikler

Herkese Teşekkür Ediyorum Allah Razı Olsun

teşekkür ediyorum ama ismimi yanlış yazmışın :p

oy verenlere ve bunu hazırlayan pasaklıya teşkl. :p

Emeklerin için çok saol kanka güzel hizmetti devamını bekleriz ara verelim biraz demi her ay sabit yapılsın bence o ayın en iyileri seçilsin du önerilere de yazam:D

Allah senden razı olsun 39bin uyenin araasında kendimide bunların arasında gormekten ayrıca mutluluk duydum . ! Cok guzel bir calısma idi eline saglık...!

majeste benden bu kadar artik bunun devamini kim getirir bilemem :p

e kahvelerim nerde benim.. flecht yine yanlis yazdim sanirim niye kiziyon yaw nickleriniz yanlis yazmis olabilirim dediydim saten :p

dikkat çekmişim ama neden başka bir yerden buldugum bir konuyu alıp adult bölümüne açmişimdir kendim upload etmiş olup ve dosyay şifre vermişte olmuşum sonunada demişimki alıntıdır ama bazı geyik yapmayi seven gereksizce konuşmayi seven arkadaşlar bu olayi tiye almişlardiir teessüf ederken o zatlara böyle gerekszi bir konudan dikkat çekecegime sesszice izlemek isterim moderator ve yöneticilere duyurulur artik bu geyik bitsin:mad:

:) benimde ismimi yanlış yazmıssın

bay_hacking' Alıntı:
dikkat çekmişim ama neden başka bir yerden buldugum bir konuyu alıp adult bölümüne açmişimdir kendim upload etmiş olup ve dosyay şifre vermişte olmuşum sonunada demişimki alıntıdır ama bazı geyik yapmayi seven gereksizce konuşmayi seven arkadaşlar bu olayi tiye almişlardiir teessüf ederken o zatlara böyle gerekszi bir konudan dikkat çekecegime sesszice izlemek isterim matadör ve yöneticilere duyurulur artik bu geyik bitsin:mad:
merak etme bu geyik bitti zaten..
dikkat cekmissin bunun neresi kotu
ben unutkan,patavatsiz,deli secildim bisey diyormuyum demiyorum,
burda bir suru arkadasimiz iyi yada kotu secildi ,eger kotu bi konu olsaydi bunca arkadasimiz yazmazdi ,cesaret gosterip yazdilar..
senin ismini cikartiyorum konudan
herkes burda secilmek icin can atar beyefendi secilmiste bide kotu yorum yapiyo
ne haliniz varsa gorun
ben burda pc basinda oturmusum yaklasik 5 saatimi aldi bunlari saymak yazmak duzeltmek neyse niye cevap verdiysem sana..

ismini cikartmak istedigim arkadaslar buraya yada pm den yazsinlar cikartiyim...

bari flacht yazmasaydın :p

canın saolsun pasaklı emeğine sağlık o kadar uğraştın bunlarla
yanlış yazman sorun diil ama yine de belirtmek istedim ;)

FLeTCh®' Alıntı:
bari flacht yazmasaydın :p

canın saolsun pasaklı emeğine sağlık o kadar uğraştın bunlarla
yanlış yazman sorun diil ama yine de belirtmek istedim ;)
ehueheuehu ok duzelttim

ivesa seninkinide duzelttim

baska duzeltilcek yok sanirim :p

saol pasaklım ugrastın okdr :) mcx
oy veren herkese tskler :p

Valla bu kıza noluo ben anlamadım ben bunu tanıdığımda böle diil di ne olduysa hh de olmuş buna :D bulaşıcımı kız bu dicem de bende de değişmeler var bu bi gerçek ki HH baya bişiler verio alabilene tabi Forumlara gıcık olurdum ne bilim yaz ekle bilmem ne ama şimdi baya sevdim açıkçası sesli silindi gitti :D pasaklı eylemlerini devamını beklerim HAckheLL Cumhuriyeti seninle gurur duyuyo bişi daha benim ismim düzgün kıskanın hehheh 1 oy almışım resmini çekip saklıcam :D teşk ler

bide bana ilkler kısmında unutkan diyordunuz bakın oylamalarda bile yokum :D
pasaklı_kız birazda ismine göre 1.olmuşsun ;)

guzel bır calısmaydı pasaklı
emegın ıcın tesekkurler
saygılar
(ıctın mı kahvenı):)
ısmarlayan olmadı mı yoksa !!!

Geri