"HH`nin Göze CarpanLari 7" SoNuÇLaRı!!

lazzuri53

"LazigoL"
Reaction score
0
Pazartesi akşamı aldığım görevimi Cumartesi akşamı teslim ediyorum.Vatana Millete Hayırlı Olsun efemm.. :hhsigara

Sayımda ve Yazımda küçük hatalar oluşmuş olabilir,bunlar için şimdiden herkesten özür diliyorumm..

eline sağlık lazish güzel olmuş =)

lazis bişeyy azmıycakdım ama konu baya geide kaldı. eline sağlık ugrasmışsın baya :)

Bu arada en cok beğendiğim bölümlerde dereceye girmişim daha ne isterim:utan

uğrasmıssın eline sağlık kardesim :) yalnız chief ve mvardar ikiside benim (nick değismeden önce mvardar dı )en sevdiğinizde 3 birisine 10 birisine gitmis birlestirirsen sevinirim olmazsada canın sağolsun oylayan tüm arkadaslarada tesekkürler :)

CHI€F' Alıntı:
uğrasmıssın eline sağlık kardesim :) yalnız chief ve mvardar ikiside benim (nick değismeden önce mvardar dı )en sevdiğinizde 3 birisine 10 birisine gitmis birlestirirsen sevinirim olmazsada canın sağolsun oylayan tüm arkadaslarada tesekkürler :)
hemen düzeltiyorum kusra kalma..;)
arklar başka hatalar olabilir,söylerseniz çözmeye çalışırım.. =)

eline sağlık emek verip saydığın için teşekkürler

eine sağlık :D
ülan mahvolmusum yaw.en tembel,en sewilmeyen
ühüüü ölmek istiom :(

elinize saglık cok guzel bir calısma olmus

çabalaman emek gösterdiğin için sağol...
Her emek teşekküre layıktır!

RenkLEre ayırman cok guzeL ayırıc olmus gene bası cekememısım ama neyse saglık olsun demekkı kımse benı sewmıor ben oraya takıldım :(

en alıngan üye seçilmişim ya...ne alınganlığımı gördünüz:( :( en canayakın da benim:)ahhh canlarım benim:goz: :goz:
emeğine sağlık lazısh =)

tsk kardesim cok guzel olmus kendimi simdi gercekten HH ailesinden biri olarak goruyorum

ama bu arada kirmizikiz hem en caliskan hemde en tembel uyelere arasinda

Geri