Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçektende acayip zor ve zaman alan bir iş olduğundan dolayı sanırım pasaklı belli noktadan sonra sallamaya çalıştı sonuçları..! Ama hak vermek lazım Tam 50 kişinin listesinden her birini seçip seçip sıralama yapmak gerçektende çok büyük iş..! En az 2 saat uğraşmışımdır..! Sabahtan beri dıkılıp bırakıp sıkılıp bırakıp en sonunda tamamladım..! Rahatladım ooohhh..!
Sadece İlk Üçe Girenleri Aldım (Almaya Çalıştım)
HH Göze Çarpanları 3 (Doğru Sonuçları)
En iyi yönetici: Hepsi en iyi..! En iyi SMOD J@CK@L..: 32 Reactor...: 7 Ares........: 5
En İyi MOD İspiyoncu...: 17 Crazy_Boy..: 8 Durex.........: 5
En İyi USER Uzunefe: 8 Fatu......: 7 w133, Cash_13, Chacmool.ck, Karizma_5: 3
En Çok DİKKAT Çeken Üye Pasaklı_kız: 11 Fatu...........: 8 İspiyoncu...: 4
En KARİZMATİK Üye J@CK@L........................: 8 By-Captain, Dark_Angel: 5 İspiyoncu, Fatu.............: 4
En KOMİK Üye Blade&SQULACHİ...................: 9 & 7 Fatu.......................................: 6 Arızalı, İspiyoncu, Pasaklı_Kız: 3
En GÜVENİLİR J@CK@L..: 8 Fatu........: 7 İspiyoncu: 4
En PATAVATSIZ Pasaklı_Kız: 7 Kızıl_Akrep: 7 Bir sürü bir oy alan user var..!
En Çok TANIŞMAK istediğiniz Üye J@CK@L............................................: 8 Dark_Angel.......................................: 6 Dumani, Fatu, İspiyoncu, Pasaklı_Kız: 2
En Güzel AVATARI Olan Üye theozy.................................: 7 Fatu, Kızılakrep, Pasaklı_Kız: 3 Diğerleri hep kendi avatarına oy vermiş (1 oy)..!
En SİNİRLİ Üye Fatu............................................................: 8 J@CK@L......................................................: 4 Anti, Dark_Angel, Reactor, st_Anger, virgin: 2
En CANAYAKIN Üye Fatu..................................................: 11 Bim_28, Fletch, İspiyoncu, Kızılakrep: 4 Çok sayıda üye var birer kere yazılmış..!
En DELİ Üye Kızılakrep............................................: 14 Fatu, İspiyoncu, Pasaklı_Kız, St-Anger: 5
En OLGUN Üye TSM................: 10 Dark_Angel.....: 8 J@CK@L, Kady: 7
En ÇALIŞKAN Üye JACKAL................: 12 ARES, Pasaklı_Kız: 6 Üçüncüyü kattıkmı hesaba çok uzuyor ben bile giriyorum listeye..!
En TEMBEL Üye Lamargo............................................................: 3 1leader1, Blade, dezzy, ifrit, ispiyoncu, Kızılkrep: 1
En UNUTKAN Üye Dark_Angel: 3 Kızılakrep...: 2 Genelde herkes kendisinin unutkan olduğunu söylemiş..!
En DUYGUSAL Üye Karapapatya&Reactor: 9 & 8 Prenses......................: 8 Alone_boy.................: 6 Esmer.......................: 4
En CANAYAKIN Üye
Fatu.............................................. ....: 11
Bim_28, Fletch, İspiyoncu, Kızılakrep: 4
Çok sayıda üye var birer kere yazılmış..!
En İyi MOD
İspiyoncu...: 17
Crazy_Boy..: 8
Durex.........: 5
benimki
EN IYI USER
uzunefe,st_anger, w133,ivesa,pasakli_kiz,sevencloves,rahman masadow,mags,by_captain,wildboy,comand,hasavri,tsm ,cash_13,rottengrupe,virgin,esmer,fatuseninki
En İyi USER
Uzunefe: 8
Fatu......: 7
w133, Cash_13, Chacmool.ck, Karizma_5: 3
benimki
EN DIKKAT CEKICI UYE
pasakli_kiz,ispiyoncu,p3simistkizilakrep,Dark_Angel,chadoloz, jackalcash_13,fatu,deser_king,st_anger,karma,by:aj an,uzunefe,kevin_nash,esmer;alis,emfrees
ordaki yazilanlara iyi bak derim sana...
seninki
En Çok DİKKAT Çeken Üye
Pasaklı_kız: 11
Fatu...........: 8
İspiyoncu...: 4
seninki
En Çok TANIŞMAK istediğiniz Üye
J@CK@L............................................ : 8
Dark_Angel.......................................: 6
Dumani, Fatu, İspiyoncu, Pasaklı_Kız: 2
benimki
EN GUZEL AVATARI OLAN UYE
theozy,pasakli_kiz,by_captain,kizilakrep,silverghost,bim _28,mvardar,schakal,Dark_Angel,karapapatya,anti,du rex
seninki
En Güzel AVATARI Olan Üye
theozy.................................: 7
Fatu, Kızılakrep, Pasaklı_Kız: 3
Diğerleri hep kendi avatarına oy vermiş (1 oy)..!
seninki
En SİNİRLİ Üye
Fatu.............................................. ..............: 8
J@CK@L............................................ ..........: 4
Anti, Dark_Angel, Reactor, st_Anger, virgin: 2
benimki
EN CANA YAKIN UYE
pasakli_kiz,ispiyoncu,kizilakrep,virgin,karizma_5,terteren,bi m_28,monalizayicizenkisi,Fletch,ifrit,CrezyBoy,reb el,fatu,Chacmool.ck,admix,oyonises,thecrown KISACA herkes
seninki
En CANAYAKIN Üye
Fatu.............................................. ....: 11
Bim_28, Fletch, İspiyoncu, Kızılakrep: 4
Çok sayıda üye var birer kere yazılmış..!
benimki
EN DELI UYE
kizilakrep,ispiyoncu,st_anger,fatu,1lader1,dewil
seninki
En DELİ Üye
Kızılakrep........................................ ....: 14
Fatu, İspiyoncu, Pasaklı_Kız, St-Anger: 5
şaşirma Fatu şaşirma ...konu Senin Değil Aciklama Yapiyosun..bide Liste Art Niyetliymiş Herkes Neyin Nasil Olduğunu Iyi Anliyor Kimseyi Uyandirmana Gerek Yok ...bu Mesajina Ayar Oldum
şaşirma Fatu şaşirma ...konu Senin Değil Aciklama Yapiyosun..bide Liste Art Niyetliymiş Herkes Neyin Nasil Olduğunu Iyi Anliyor Kimseyi Uyandirmana Gerek Yok ...bu Mesajina Ayar Oldum
Kusura bakma parayla en çok oynayan diye bi seçenek koymamış konunun sahibi..! Sende kıskandın dimi..? Öyle bi seçenek olsaydı vallahi benim oyum sanaydı ozaman..!
Seni bi şaşırtırım, şaşırmış şaşırmış dolaşırsın ortalıklarda..!
Seni bi ayarlarım, ayarın sabit kalır hiçbirşeye ayar olamazsın birdaha..!
Seni ilgilendirmez benim ne yapıp ne yapmadığım..!
Tekrar söylüyorum; umuma açık bi yerde parayla oynuyorum diyebilen bi varlığa hiç düşmez benim şaşırıp şaşırmamam..!
Kendi işine bak..!
Uzak durun benden..!
Fesat varlıklar için çok tehlikeli olabiliyorum..! En canayakın insan ben olsamda..!