Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1.En iyi admin: Dark_angel Solariz 2.En iyi smod: reactor KaRma Fofer 3.En iyi mod: Kırmızkız 1001 Design revolation 4.En iyi uploader: hiç ilgilenmedim =) 5.En iyi user: sonsuzluğa ablam kuzay spion 6.En güvenilir üye: insanın reelden tanıdıkları dışında kimseye güvenmemesi gerekiyomuş geçte olsa öğrendim o yüzden ίииuεи∂σ kırmızıkız şirine 7.En sevdiğiniz üye: feryall nicknur terteren 8.En sevmediğiniz üye: nefrette bi duygudur duygularımı onlarla paylaşmak istemem =) 9.En paylaşımcı üye: kuzay 10.En yardımsever üye: yardım istediim herkes 11.En iyi yorumcu: hala Alpmontana =) 12.En sacma yorumcu: [me|2wi$
13.En dikkat çekici üye: kimse dikkatimi çekmio =)
14.En unutulan üye: YE$İL nerelerde ya =) aktuğ shlya 15.En çalışkan üye: kuzay mı sanki :saskin
16.En tembel üye: 17. Banlanmasına En çok üzüldüğünüz üye: neron =( 18. En iyiniyetli arabulucu üye: lazaslan abimiz vardı buara kimseyi göremiorum =) baal abi var bide 19.En güzel nicki olan üye: tabiki Kopuk Dadı :biggrin 20.En güzel avatarı olan üye: takip edemiorumki günaşırı değişiolar =) 21.En sevimli üye: sevim :hhmanD 22.En dedikoducu üye: böyle bi şıkka ihtiyaç duyan ve duyduranlardır bence :saskin
23.En esprili üye: 24.En duygusal üye: duygular içte yaşanır 25.En fanatik üye: neron vardı ama nerelerde =) 26.En çok post kasan üye: takip etmiorum =)
27.En çok tanısmak istediğiniz üye: 28.En canayakın üye: sahranil angelina alpmontana :durdurun
29.En olgun üye: 30.En karizmatik üye: ίииuεи∂σ
31.En güzel üye: sonsuzluğa ablam :melek
32.En anlayışlı üye: ίииuεи∂σ
33.En deli,çılgın üye: country 34.En çok online olan üye: fofer 1001 design 35.En kavgacı üye: vavrulu tanımıom bu uşağı ama nerde kavga orda adını görüom =) 36.En Saygılı ve duyarlı üye : freemitnick (nicki yanlış yazdım galiba =) )
37.En Saygısız : 38.En iyi anlaştıgınız üye: sonsuzluğa ablam kırmızıkız şirine 39.En seksi üye : şıklar iice cıvıtılıomu ne artık :saskin 40.En şıpsevdi üye: beni tanımayan bi kaç kişinin adımı yazdıını gördüm de neye göre karar vermişler acaba :saskin 41.En aşık üye net üzerinden yaşanan aşkların hiçbirine inanmıyorum gördüğüm tek gerçek aşk maximus-şirine
1.En iyi admin: Dark Angel
2.En iyi smod: Karma, Chamur
3.En iyi mod: Sick_dreth, Knockout, fare_07
4.En iyi uploader: Jacksones, poseidon, daredevil_off
5.En iyi user: Rebel, Madness, Vamos Bien
6.En güvenilir üye: Chamur, Rebel, Real
7.En sevdiğiniz üye: Rebel, Chamur, Real, Neccko, Erdemliyiz, Madness, Jacksones, Vamos Bien, Sahranil,
8.En sevmediğiniz üye incubus84, klavuz13, ikra:
9.En paylaşımcı üye: HUT
10.En yardımsever üye:
11.En iyi yorumcu: Rebel
12.En sacma yorumcu: Şu sıralar vavrulu biraz cozuttu
13.En dikkat çekici üye:
14.En unutulan üye: lazaslan, eiffel
15.En çalışkan üye: Şu durumda Karma
16.En tembel üye: Emeğine Sağlık Team
17. Banlanmasına En çok üzüldüğünüz üye: Rebel...
18. En iyiniyetli arabulucu üye:
19.En güzel nicki olan üye: Sick_dreth
20.En güzel avatarı olan üye: İnfatuate
21.En sevimli üye:
22.En dedikoducu üye:
23.En esprili üye:
24.En duygusal üye: Knockout yawrum benim
25.En fanatik üye: Neron 64
26.En çok post kasan üye: her dönem değişiyo...
27.En çok tanısmak istediğiniz üye: Knockout
28.En canayakın üye: Knockout, Rebel, Chamur
29.En olgun üye: lazaslan
30.En karizmatik üye:
31.En güzel üye:
32.En anlayışlı üye:
33.En deli,çılgın üye: Ben
34.En çok online olan üye:
35.En kavgacı üye:
36.En Saygılı ve duyarlı üye :
37.En Saygısız :
38.En iyi anlaştıgınız üye: Madness, chamur, rebel düşünceler uyuşuyo
39.En seksi üye : haydeee bu seçenek ne zaman geldi buraya
40.En şıpsevdi üye: Knockout
41.En aşık üye : Ben
13.En dikkat çekici üye: vahdetmadencilik1985
19.En güzel nicki olan üye: |eren|yada-eren-
20.En güzel avatarı olan üye: oldcrcdile
26.En çok post kasan üye: FiScHTiK
39.En seksi üye : gursoy3387
3.En iyi mod: sahranil,,YakışıkLı,1001Design,ghost10,cehennem_zebanisi,gizli özne,ALpMontana
4.En iyi uploader: blackwoman,hayta,,TeVez61,naxisa,jackjones
5.En iyi user: atakan3444,spion,merth,turan efe,v.manisa45,Øguz,sonsuzluga
6.En güvenilir üye : byerce ,sahranil,gebze team (Mr4zraiL - 1mCro,mr.klex,MFE41,irachann,Eness1907)
7.En sevdiğiniz üye : oldness07,volki06,masumd,english teacher,talha,sahranil,extacy,erdemliyiz(burası çok uzar daha kızmasınlar burda sonlandırıyorum)
8.En sevmediğiniz üye: 5'i bir arada olan bir grup var =)