Spi0n
Altın Üye
- Reaction score
- 0
bjkemal
şimdi bi gün tansaştayız bişiler alıcaktık arkadaşlarla.Neyse baqtım yaşlı bi amca elinde sepet alışveriş yapıyo.Dedim buna bi *nelik yapmam lazımNeyse amcanın sepetine çaktırmadan 1 kutu prezervatif attım mı sonra amcayı takip ediyoz.Amca kasaya gitti ödeme yapıcak bi baktı prezervatif amca kızarmıştı bizde arkilerle koptuk ordaKasiyer kızda şok oldu.Sonra prezervatifi almadı gitti
Despina
şimdi geçen yaz abimin dügününede dügün salonundayız misafirleri karşılıyoruz o günde kızlar fal an baya agır bi gün (kesin bi kız tavlıyacam o gün ) işte içieri giren misafirlerle tokalaşıyoruz içeriye yengemin babası girdi herkes tokalaştı en arkada ben durdugum içn en son ben tokalaşıyorum geldi yanıma ben sola çevirdim yüzümü sola oda sola çevirdi dudak dudaga geldik :S dayı ne yaptın dedim yaw hemen lavaboya gidip suratımı yıkadım anca kendime geldim karizmada yerlerde tabi =)Poseidon
Bi arkadaş vardı ama hiç sevmezdik onu.. Bi gün okula geziye gittik..işte oda da fln içtik.. ama vodka fln tadı gsl değildi..neyse gaza geldi bu içti hepsini artistlik yapacak die..neyse yattık o böle Pınarla(isim değiştiriyorum)olan tüm fantazilerini anlattı.. :saskinGeri döndük okula.. pınara anlattık olayı ve pınarla bunu kandırmaya karar verdik.. Pınar bunu kenara çekti fln bizde o sırada kameraya çekiyoz.. Fantazinin aynısı yapmaya çalışıoduk. işte çocuk "oh hep bunu hayal etmiştim" fln diyo çd pınar gözlerini kapat dedi. o da kapattı..pınar öpcem seni dedi.. bizde tam o ısrada çıktık "mal kandırdık seni" dedik..Sh0ck
ortaokul yıllarındayız..bizim mahallede site şeklinde işte ve sitenin ortasından böyle minibüsler geçio..ve ufak bi ağaçlk bölge var minibüslerin geçtiği yol üstünde..benimde canımın sıkıldığı bi gün bizim tayfayı topladım böyle macera arayan çocukları ve o ağaçlığın arkasına saklandık..orda bi nar ağacı var narları topladık =)..sonra yoldan geçen minibüslere yağdırmaya başladık ama nası nar yağıo anlayamazsınız..hatta arkadaşların attığı bi nar minibüsün açık penceresinden girmiş..bi şöför durdu başladı bizi koşturmaya biz bi dağıldık sitedeki evlere =)..tabi bulamadı şöför ama yediğimiz küfrün haddi hesabı yoktur herhalde..Reality
Lise 2 eşit ağırlık sınıfı öğrencisi idim.Bu anlatacağım olay geçen senenin en son matematik sınavıydı.Herkesin ilk sınavlardan düşük almasına karşın ben 70 80 lerde geziyordum.Son sınav olması dolayısıyla geçer not alabilmek için herkes bana yakın oturabilmenin peşindeydi.Bende o sene kız arkadaşımla oturuyordum.Onunda orta dereceydi sınavları.1 hafta önceden yer kapma savaşları oldu hatta aralarında takas olsun sonra para vermeler olsun herşey oldu.Sınav gununden bir gün önce son sınav hakkında yorumlar yapıyorduk matematik dersinde..Aptal bir kızın dersane kitabından soru sormasıyla beraber ayağa kalktım ve arkadaşlarım için hazırladığım planı işletmeye koyuldum.Sorular genel de kalın mı kalın bir dosyası var onda olacaktı bundan emindim.Klasör kalın oldugundan içindekiler de bazen acmadan gorunebılıyordu ucundan da olsa.10 mat c 2.dönem 3.yazılı soruları yazan bir kağıt ucu ilişince gözüme telefonumla direk o sayfayı açıp resmini çektim sadece b grubunu alabilmiştim.Soruları yazdım ve arkadaşlarıma çözümlu bı sekılde verdim.Erdemliyiz
bundan 2 yıl önce yani sene 2006 Aylardan haziran Günlerden ise pzar çok sıcak bir hava var ama yalnız bizim kız arkadaş demezmi erdem buluşalım die neyse buluştuk ve bir cafede cay içdikten sonra onların eve gittik bana evde hiç kimse yok gelmiyecekler demişti....tam işe başladığım sırada kapı sesini duydum gelen annesi idi ve eyvah yakalandık die bir ses çıktı benden ve o an ben ne yaptığımı bilmeden kız arkadaşımın gardlamıda girdim annesi görmesin die neyseki kız çaktırmadı olayı annesine ben banyoya gireceğim o yüzden soyundum dedi benim bir ohh çekme vaktim gelmişti ama şuda vardı annesi hala evdeydi tmm kızım sen banyoya gir bende komşumuza gidip bir geleyim dedi bu sefer sevincden gardolapın kapağına vurmuşum elimi heyecen ya neyse annesi bu ses ne dedi bizim kıza:S aha dedim bıoku yedik:S kız yine beni kurtardı kapıya elim çarptı dedi annesine tmm dedi ve kapı kapanıp gitti vede bende bölelikle o beş dakika da giyip çıktım evden o gün bu gündür egerki kız arkadaşlarımın evine gideceksem ilk önce araştırma yapıp öle gider oldum
VâLèRèÑGâ
okulun son gunlerı okuldaki amacım piclikti ve 5 6 tane torpil aldım 1 ini yakıp müdürün odasına attıp direk kantine fırladım ve ve çıkış kapısından gıcık oldugum cocugun geldiğini gördüm yanıma çağırdım kanka sunları 2 dakika tutarmısın diyip müdürün yanına qittim(salağın attığımdan haberi yok tabi) ve müdüre o torpilleri fırlatan kişinin o cocuk oldugunu soledım ve yerini gösterdim mudur cocugun yanına gitti ahmet elınde torpillerle bekliyor salak salak müdür de elinde çocugu onlarla görünce cocuk bir hafta kala atıldı =DJacкSσηєS
Daha gecen haftaydı Gece 3’te sigaram bitti. Benim kuzene bi telefon çaktım. Dedim kuzen nerdesin evdeyim yatıyom napcam dedi. Dedim bize gel ne oldu dedi, sigaram bitti sigara alcaz:saskinNeyse bu geldi ruhsatı almamıs tabe yanına Nereye dedi, petrole cek dedim. Neyse vardık petrole aldık cigaraları içe içe geliyoz arabada. Bizim bi bekci dai var yanına gidelim dedim ok kuzen dedi vardık bekçi dainin yanına. Bindik arabasına. 5dk demeden Polisler geldi 7 8 ekip indirdiler bizi asagı üstümüzü aradılar. Dedik noluyo abi. Dedi bu sokakta araba soyuyolarmıs. Ee abi arabalar bizim dedik ver ruhsatları demezmi:saskin neyse bekçi dai verdi ruhsatı sizin ruhsat nerde dedi Dedik abi biz sigara almaya cıktk 5 dk oldu dainin yanına geldik siz geldiniz E oLm gecenin bu saatinde ne işiniz var burada manyakmısınız siz dedi. Benm kuzende dedi azcık var abi dedi. İyi bakalım arabanızı baglıyoz dediler
Yapma etme abi derken biz kactık aradan hemen eve geldik Simdiye kadar bi ses cıkmad sanırım bundan sonrada cıkmaz
Fletch
bi gün okuldayım bankta oturan yeni iş sahibi olmuş kızla bi oğlan belli sevgili fln gibiler neyse tam önlerinden geçiom oğlan kıza iltifat edio fln durdum baktım kızın gözlerde lens var dikkatimi çekti benimde kıza döndüm dedim -pardon gözleriniz lens mi acaba kız durdu bişi diyemedi oğlan döndü lens değil ben biliyorum dedi kız şokta tabi yok yok değil dedi kızın gözler bal gibi lens dedim kusura bakmayın benim lenslerim vardı çok benzettim sonrada kalktım gittim hayatında böle göt olmamıştır gittikten sonra arkamdan garip garip bakıolardı neyse aradan bi 15 dk geçti işimi hallettim binadan çıktım oğlana bi baktım kızın dibine girmiş gözlerine bakıoJeepers
Ben liseyi anadolu lisesinde okudum. İngilizce hazırlık vardı tabi. Hep ingilizce hep ingilizce baydık artık. Bizim grammerci çok baba adamdı ptesi ile çarşamba öğleden önce gelmezdi o. Biz de bahçede maç yapardık. Neyse konuya giriyim. Reading ve Writing (okuma ve yazma ) dersine bi kadın geliodu. O kadar akıllı ki bizi bi gün sınav yapıo ertesi gün bizim cevap kağıtlarımızı sınıfa rastgele dağıtıp gene bize okutuyordu. Biz de durumuyuz değiştiyoruz tabi. Herkez 90 100. Sınıftaki derslerde ise tembellerde tık yok. Hoca sınav yapıo, o tembellerin başında beklio kopya çekmesinler die.Çocuklarda yapamıo tabi bişi. Ertesi gün gene bize okutuo. Herkez 90 100. Hocaya gına gelmiş artık. Bi gün patladı sınıfta siz dedi hiç derste başarılı değilsiniz. Sınavda kopya da çektirmiyorum, nasıl böyle iyi alıyosunuz. Sınıf içinden kıs kıs kıs...Sonra karne aldık herkezin bu dersler 5, tembellerin 3. Hoca sınavlarda ne yaptıklarını anlayamadı ama Karnede kanaat notu kullanmış
Reavenn
sene qeçen senebi arkadaşımla markete qittik...Tabi kasiyer bizim harakiri Selim abi... Adam bizi görünce gülmeye başlıyo zaten...
biz Selim abinin yanında muhabbet ediyoz...Derken yaşlı bi amca qeldi kasaya... Elinde sadece güsel bi sabun var
Tek sabun görünce arkadaşımla ben qülmeye başladım... Biz qülünce Selim abide qüldü ama kopuyoruz...
Sora adam marketten çıktı... Biz adamı izliyoruz adam bi kaç adım attı geri döndü...
Niye qüldünüz komik bişe mi var dedi tabi Selim abi müşteri her zaman haklıdır diyerekten
Yok abi ben bi espri yaptım arkadaşlar ona qüldü diyerekten adamı uzaklaştırdı... Ama biz gülme krizi qeçirdik
oLdness_07
Lise 3'ün iLk ayLarı üstümüzde ezikLikten ÇıkmışLığın MutLuLuğu war tabiki...=)Ders edebiyat ve hocamızda derse barut gibi girmişti.ßenim dünyadan haberim Yok.Nese ben edebiyat kitabının arasına magazin dergisi koymuşum okuyorum ama öLe bir daLmışım ki hocayı unuttum.Heyecan içinde arka sayfa güzeLini arıyorum ßen ararken hoca yanımda beLirdi ne oLdunu biLe anlayamadım hacamız: ''Dergi mi okuyorsun oLum derste manyak mısın sen''DaLgayLa karışık ''NoLmuş bari önemLi bişi warmı'' dedi ßende ''Hocam bu senenin bombası GüLben Ergen hamiLe kaLmış ama babası belli değiLmiş'' dedimSınıf uçtu tabi ama aLt kata indikdikten sonrasını hatırLamıyorum Niki Bende Saklı=)
dayı oglu almanyadan geldi geçen sene bunlara sözüm wardı gittik taksimeneyse takıldık biraz dedim beşiktaşa dogru inelim aşagı meydanı geçtik ordan bi su aldık tamam mı otobüsün köşeyi döndüm aq bide ne görim :S karı malzemeyi siliyor yaslı karı a** suyu attım elimden geçtim karşı kaldırıma ehhh a*** koy*m igrencti laCehennem_Zebanisi
lise sonda okulun son demLeriydi.. sınıfta parti vericektik kızlar sınıfı süslüodu baLonlar feLan neyse biz pastayı aLdık geLdik... sınıfın ortasında bi baLon... tüm erkekler oraya odaklandık... sonra kızlara baqtık dedik ne bu.. kızLarda saf saf baLon demes mi şaş biz erkekler koptuk biz pastayı aLmaya gitmeden bizim eren kızın tekine pirezervatif vermiş aL sana baLon bunu sınıfın ortasına as demiş tabi biz kızlara durumu anlatınca partiden mahrum kaldık 3mr
lise 3 zamanı Din dersindeydik. hoca rastgele kaldırıp millete soru yağdırıyo. bize denk gelmezse olmaz. geldi bana Selevat getir dedi.. içimden bi "haydaaa" yankılanması hık mık etmeye başladım (Bilmediğimden değil). hoca hadi oğlum diyo, bende hocam getiremem diyorum.Neyse öyle böyle derken dedim "durumum müsayit değil" :vur: o an bütün millet bana kilitlendi ha: Lanet olası Rüya Hali işte hoca CENABET misin dediği an bütün millet koptu abartısız herkes yerlerde yuvarlanıyordu. benim renk oldu domates. sonra ders çıkışında hoca geldi Özür mözür Hakkını helal et felan dedi. içimden kocaman bi "Hass.iktiri" çektim aslında pekte tınlamadım. okulda işimiz muzurluktu. bişe olsada gülsek diye bekliyoduk...
Kimliğini Gizlemek İsteyen Biri =)
Bir gün arkadaşlarla beraber dolaşıyorduk ben hariç 3 kişiydik . bi alışveriş merkezinde bi kız gördük sonra bu kız üst kata çıktı biz takip edios asLında etmeyeLim demiştim ama ortama uyum sağlamak lazım kız sanki yerin dibine girdi yok yok yok .. oraya bak buraya bak yok . Sonra beN yayından geçmişim Arkadaşa BuLdum yanımda oturuo diyince bana bakmıştı kız . bende arkadaş seni yanına çağırıo diyerek yönlendirmiştim arkadaş o sıra iyi dayak yedi zuahaha
bjkemal,Despina,Poseidon,Sh0ck,Reality,Erdemliyiz,VâLèRèÑGâ,JackScones,Fletch,Jeepers,Reavenn ahanda bu arkadaslara bol bol teşekkür ediyorum....