hh 'de donma ve hata raporu..yardım lütfen..

LOOPUSED

Altın Üye
Reaction score
0
Arkadaşlar pc.m iyi sayılır,donanım sorunum yok sadece fanlarım değişecek ses veriyor fazlasıyla..ancak son günlerde başka sitelerde olmasada sadece hackhellde ilk girişte açılır pencere engelleyicisi uyarısı çıkıyor ardından maus donuyor,aynı anda açmış olduğum diğer explorer lar çalışmaya devam ediyor ama hh de işlem yapamıyorum hata bildiriminde görev yöneticisinde hh çalışıyor görünmesine rağmen ,sonlandırmak zorunda kalıyorum.. sorun neden olabilir. yardım edermisiniz.

kardesim sorunun site tam acilincaya kadar mi devam ediyor, yoksa site acildiktan sonrada devam ediyor mu???

bazen pop-up engelleyiciler bu sekilde sorunlar cikartabiliyor,eger mozillanin yeni versiyonunu kullaniyorsan daha tam oturmadi, buda sorun olabilir,

birde baska bir browser ile dene, ayni sorun devam ediyormu kontrol edebilir misin?

kolay gelsin

internet tarayıcı olarak ne kullanıyorsun?

kardesim sorunun site tam acilincaya kadar mi devam ediyor, yoksa site acildiktan sonrada devam ediyor mu???

bazen pop-up engelleyiciler bu sekilde sorunlar cikartabiliyor,eger mozillanin yeni versiyonunu kullaniyorsan daha tam oturmadi, buda sorun olabilir,

birde baska bir browser ile dene, ayni sorun devam ediyormu kontrol edebilir misin?

kolay gelsin

formattan sonra mozilla gibi bişey yüklemedim..sorun açıldıktan sonra bir müdet yapmasada başka yeni bir sayfa açarken yada hh içinde gezinirken arada tekrar yapıyor.

internet explorer' de pop-up engelleyicisi kullaniyorsan yapabilir,
her acilan sayfa sistemi biraz daha zorlar, ve pop up engelleyici devamli devrededir,
pop up engelleyici yerine antivirusunuzun engelleyicisini kullanmak reklam vs gibi dertlerden kurtulmaya daha garantili bir cozumdur,

veya mozilla kullaninca ayni sorunlar oluyor mu bir zahmet bir bakiver, v.2.17 yukle derim, mozilla 3 hala stabil calismiyor

kolay gelsin

internet explorer' de pop-up engelleyicisi kullaniyorsan yapabilir,
her acilan sayfa sistemi biraz daha zorlar, ve pop up engelleyici devamli devrededir,
pop up engelleyici yerine antivirusunuzun engelleyicisini kullanmak reklam vs gibi dertlerden kurtulmaya daha garantili bir cozumdur,

veya mozilla kullaninca ayni sorunlar oluyor mu bir zahmet bir bakiver, v.2.17 yukle derim, mozilla 3 hala stabil calismiyor

kolay gelsin

dostum yeni formatlmıştım mozzilla ypk zaten pcmde..bende deepfreeze vardı, onu kaldırıp gerekli yüklemeleri yapmak istiyorum .şimdide deepfreze in alttaki ikonuna tıklayıp masa üstüme getirdiğimde şifresini girmeden ekran donup kalıyor hata rapaoru veriyor..kaldırabilsem gerekli tarayıcı engelleyici işine bakacam ama sorunlar ardı ardına.. ilginize tlşkerler..

hadi gecmis olsun, ALLAH kolaylik versin

Geri