HH İddaa Team 10 Nisan 2009 [Tek Başlık]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SĦARK;4212109' Alıntı:
Pazar Günü GaLatasaray - Fenerbahçe Maçına ÖzeL [ReaL'den Extra Kupon]

365 - GaLatasaray - Fenerbahçe - 1 - 2.1

0134 - 1 Veya Daha FazLa Kırmızı Kart - 3.4

0145 - 1 Veya Daha FazLa PenaLtı - 3.4

Ganyan : 24.3

5 MisLi 121.5 TL BoL ŞansLar =)

kuzen aynı maçı tek kuponda kuLLanabiLiyor muyuz
kombinasyonda sorun oLmaz değiL mi

senin tahminlerin sayesinde kazandım bide bişey soracam ya bu sayfadaki cuma günkü kuponları silseniz de sadece cumartesi kuponları olsa şimdi 10 sayfa oldu burası

Modlar İlgilenirse İyi Olur Gerçekten Sayfa Kabardı Bayağı :D

aynen bende onu söylemeye çalıştım hakkeden sadece cumartesi günkü kuponlar ve pazar günkü kuponlar olsun bu sayfada baya bi sayfa oldu burası

Sağol Shark Kardeşim Senin Banko Tavsiyemdi Zaten Kendimede oynamıştım iyiki benimki yatınca senin kupon kazandırdı buğünde bize sağol....

Fуσηв;4216988' Alıntı:
kuzen aynı maçı tek kuponda kuLLanabiLiyor muyuz
kombinasyonda sorun oLmaz değiL mi

Fyonb Sorun OLduğunu Sanmıyorum, Sonuç OLarak Hepsi FarkLı OLayLarı İçermekte =)

ArkadaşLar Cuma Ve Cumartesi KuponLarı SiLinecektir Gece... :goz:

Shark TebrikLer Kardeşim BaşarıLarının Devamını DiLiyorum :melek

Fyonb Sorun OLduğunu Sanmıyorum, Sonuç OLarak Hepsi FarkLı OLayLarı İçermekte =)

ArkadaşLar Cuma Ve Cumartesi KuponLarı SiLinecektir Gece... :goz:

Shark TebrikLer Kardeşim BaşarıLarının Devamını DiLiyorum :melek

ayrı sonuçLarı içermekte ama aynı takımLa aLakaLı oLduğu için tek bir kuponda oynanamıyor diye biLiyorum

HH İddaa Team Uğurlu Geldi Devamı Yarına =)

arkada$Lar KonuLarı Gün Gün Açarsak Daa ii oLur ßence Yani meseLa Bugün 10.04.2009 feLan günLük yani Shark Gibi Yaparsak Rekora Gideris :hhmanD

мυѕтαƒαƒв;4217048' Alıntı:
arkada$Lar KonuLarı Gün Gün Açarsak Daa ii oLur ßence Yani meseLa Bugün 10.04.2009 feLan günLük yani Shark Gibi Yaparsak Rekora Gideris :hhmanD

aynen bencede gün gün açılırsa konular daha iyi olur milletin kafası karışmaz

Konuda Aşırı YükLenme Var Bazı KuponLar Çok ArkaLarda KaLdı Yeni Konu AçıLacaktır Bu Konu Burda Kapanmıştır Yeni Konudan Devam Ediyoruz İLginiz İçin TşkLer =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri