Hey Hackhell Oradamısın { Yeni Yılınız Kutlu Olsun }

Newwave

Altın Üye
Reaction score
0

33ff9lz.jpg

Evet.. yine yeni bir yıl var kapımızda sevgili hackhell ailesi 2010 yılına gireceğimiz

şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle , hepinize kucak

dolusu sevgilerle sağlıklı , huzurlu , mutlu , aşk dolu bir 2010 yılı dilerim.

Unutmayın Rüya Uyanınca Hayaldir.

Rüyayı mutlu, hayali umutlu yapan bu gündür, gönlünüz neyin özlemini çekiyorsa 2010 sizlere 10'u getirsin...

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN SEVGİLİ HACKHELL AİLESİ NİCE NİCE SENELERE HEP BİRLİKTE > )

tşkrler NEW.. Senind eyeni yılın kutlu olsun. erkencisin anladık ama çılgınlık yapmayasın)) KIZILAY ı dağıtmayasın.. izliyorum.. izindeyim:))

yıLßaşı sonu KutLamıyorum ama..

Klasik Nice YıLLara ve SaĞLIKLI Huzur doLu bir sene Geçirmemiz diLeği iLe HackheLL diyeLim..

Yeni Yılda Herkesin Tüm Dilekleri Olur Umarım :001_smile:

Sağlıklı Huzurlu Mutlu Bol Paralı Yıllar =)

tüm HackHeLL aiLesinin yeni yıLı kutLu oLsun..yeni yıL hepimize sağLık ve mutLuLuk getirsin..nice yıLLarı birLikte bitirir bir yenisine birLikte başLarız inşallah..

Mutluluk bankasının sevgi şubesinde, 2010 no’lu hesabınıza, 365 gün daha yatırılmıştır. Mutlu bir şekilde harcamanız dileğiyle.. MUTLU YILLAR... her nerede yasaniyor ve yasatiliyorsa !
unsɹnpɹnp ızıq ıɹıq llǝɥʞɔɐɥ

Tüm Hackhell üyelerinin, aileleri ve sevdiklerinin yeni yılı kutlu olsun.

Ben de bütün Hackhell üyelerinin yeni yılını kutluyorum.

Tüm hackhell ailesine sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu ve neşe dolu yıllar dilerim.

Herkese iyi seneler..

Happy New Years

♥ Nerede yaşam varsa, orada umut da vardır. Yeni yılda tüm umutlar ve başarılar sizinle olsun.
Nice Yeni Yıllara HackHeLL =)

vyxf7t.jpg

» Her yeni yıl başka bir güzel..

2010 yeni yılının sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatmasını diliyorum.

Yeni yılınız kutlu olsun HackheLL ailesi =)...

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılınızı kutlarım. Her şey gönlünüzce olsun!

Ya Newwave daha cok erken degilmi? nedir bu telas, acele ve heyecan :) neyse sizlerinde kutlu olsun gibi daha 22 saat var tabi :)

Tüm HackheLL AiLesi'nin Yeni YıLını KutLarım, Herşey GönLünüzce OLsun...

Geri