hesaptan çıkıyor

cz5

New member
Reaction score
0
problem sayfaları gezerken
hesaptan çıkıyor ve tekrar kullanıcı adı ve şifre girmek zorunda kalınıyor
(belirteyim beni hatırla diyorum) sonuç aynı

kullandığım tarayıcılar ( ie dışında hepsinde oluyor)
ie kullanmadığım için bilemiyorum ondada oluyormu

sadece bendemi oluyor

eğer evde kullanıyorsan beni hatırla yada parolamı hatırla diye 1 secenek var onu işaretle cıkmaz...

Merhaba,
Kullandığınız tarayıcı ayarlarını kurcalayın güvenlik yada gizlilik bölümünde olacak, sitelerin cookie bırakmalarına izin ver vs.. gibi seçenekler göreceksiniz. Bunlara izin verin. Daha önce bu bölümde açılan aynı soruna resimli olarak anlatarak çözmüştük. Vaktim olmadığı için tekrar resim alamayacağım şuan. Arama yaparsanız bu bölümde ulaşabilirsiniz sanırım.

Aynısı bende de hep oluyo mesela artık bilgisayarı kapatıcam CCleaner ile çerezleri temizliyorum ertesi sabah açtığımda giriş yapıyorum herhangi bir konuya girsem login istiyor bence sorun bizde değil hackhell de

Merhaba,
Kullandığınız tarayıcı ayarlarını kurcalayın güvenlik yada gizlilik bölümünde olacak, sitelerin cookie bırakmalarına izin ver vs.. gibi seçenekler göreceksiniz. Bunlara izin verin. Daha önce bu bölümde açılan aynı soruna resimli olarak anlatarak çözmüştük. Vaktim olmadığı için tekrar resim alamayacağım şuan. Arama yaparsanız bu bölümde ulaşabilirsiniz sanırım.

Zaten o ayar açık ki default olarak

Kendi ağzınızla CCleanerla çerezleri temizlediğinizi söylüyorsunuz. Çerezleri temizlerseniz login olmanızı istemesi gayet doğal. Siz siteye geldiğinizde tarayıcınızın bu sitedeki hesabınızı hatırlamasını ve otomatik girmesini sağlayan şeydir çerez {cookie].

http://www.hackhell.com/3832847-post7.html Bu linkteki resimlerde bulunan ayarları tarayıcınızda yaptıktan sonra, cookielerinizi temizlemediğiniz sürece otomatik login olabilirsiniz.

Geri