Acaba gmail den şu iletiyi alan başka arkadaşlarda ve bu konu hakkında bilgisi olan varmı
yyildirayy Moderatör Moderatör Katılım 11 Mar 2008 Mesajlar 20,694 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı 27 Ocak 2011 #1 Acaba gmail den şu iletiyi alan başka arkadaşlarda ve bu konu hakkında bilgisi olan varmı
K KillaFlex Altın Üye Katılım 8 Tem 2006 Mesajlar 4,144 Reaction score 0 Puanları 0 28 Ocak 2011 #2 Aynı olayı bende yaşadım. Telefon adresini yaz, kod gönderecekler. Onunla şifreni değişeceksin.
yyildirayy Moderatör Moderatör Katılım 11 Mar 2008 Mesajlar 20,694 Reaction score 0 Puanları 0 Konum ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı 28 Ocak 2011 #3 KillaFlex' Alıntı: Aynı olayı bende yaşadım. Telefon adresini yaz, kod gönderecekler. Onunla şifreni değişeceksin. Genişletmek için tıkla ... Yani bu telefon numarasını verecez başka yolu yokmu?
KillaFlex' Alıntı: Aynı olayı bende yaşadım. Telefon adresini yaz, kod gönderecekler. Onunla şifreni değişeceksin. Genişletmek için tıkla ... Yani bu telefon numarasını verecez başka yolu yokmu?