hesabım kilitlendi ne yapmalıyım ?

_PanTheR_

New member
Reaction score
0
ısallah konu dogru yerdedır:vur
sıteyı gezdım ancak karsılastıgım sorunla ılgılı bır konu bulamadım:vur
arkadaslar hesabım durduk yere kılıtlendı :saskin
adresım ve sıfrem dogru ancak maılıme gırdıgımde KİLİTLE yazıyor

arkadaslar kesınlıkle sıfrem dogrudur.sıfremın calınmasına ımkan yoktur pc de sadece msn ve mp3ler var.maıl calıstıgım dukkanın sadece dukkandakı pc de ve sadece ben acarım benden baska sıfreyı bılen yok.zaten sıfremı yannıs gırdıgımde bu KİLİTLE yazısı cıkmıyor; yanı sıfre kabul edıyor ancak kılıtlı oldugu ıcın acılmıyor.gızlı soru kısmında ıse tum bılgılerı yazıyorum cok deneme yapıldı dıyerek gızlı sorumu sormadan ıptal edıyor:saskin

hotmail.com dan login olursam; HATA
login.live.com dan login olursam; HATA

"dukkandakı pc de baska msn adreslerı denedım dırek acılıyor ; dukkanın msn adresını baska pc de denedım acılmıyor pc dede bır problem yok"

bazı arkadaslardan duydum 30 gun fılan bekledıkten sonra acılıyor dıyolar.
ancak 2 yıl onceden de bu olay basıma gelmıstı ve hala o adreste kılıtlı acılmıyor:saskin
( acaba adreste 400 kusur tane kısı var ve bunlardan her gun ıs saatlerı sırasında rahat 150-200 kısı sureklı onlıne fazlamı yuklenılıyor kı :eek:ha )

valla bende ilk defa karşılaşıyorum böyle bişeyler ya belki birisi senin msn adresine fazla uğraşmış birkaç gün öyle durur açılır

ben ilk defa gördüm umarım açılır adresin

yok valla keske acılsa 1 hafta bıle beklerım oncekı adresım 2 yıl oldu hala kılıtlı :saskin

baska bılgısı olan yokmu arkadaslar yardım plz:aşk

hotmailden kaynaklanan bi problem demekki

Geri