mehmetünlü
New member
- Reaction score
- 0

Berlin temsilcisinin menajeri Dieter Hoeness, Cimbom için "çetin ceviz" yakıştırması yaparken, teknik direktör Lucien Favre, "Bana göre G.Saray, Şampiyonlar Ligi’ne ait bir takım. İşimiz hiç kolay değil" dedi.
UEFA Kupası’nda Galatasaray’la aynı gruba düşen Hertha Berlin’i korku sardı. Başta sarı kırmızılı temsilcimiz olmak üzere gruptaki rakiplerinin son derece güçlü olduğunu söyleyen Hertha Berlin’in menajeri Dieter Hoeness, "Gruptan çıkmamız bizim için hem sürpriz, hem de başarı olur" sözleriyle endişesini dile getirdi.
Hertha Berlin’in İsviçreli teknik direktörü Lucien Favre ise Galatasray’ı överken, "Bana göre Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne ait bir takım. Zor bir gruptayız. Benfica ve Metalist’in gücü de ortada. Metalist, Beşiktaş gibi bir takımı 4-1 yenerek eledi. Bu, onun gücünü gösteriyor" dedi.
Götz: G.Saray problemli
Bir zamanlar Galatasaray forması giyen Hertha Berlin’in eski teknik direktörü Falko Götz ise, sarı kırmızılı takımımızın üzerinde çok büyük baskı olduğunu ileri sürdü. Götz, "Galatasaray ligde şu anda problem yaşıyor. Birçok milli futbolcusuna rağmen ligde beşinci sıradalar. Berlin’deki maça en az 15 bin Türk taraftar gelecek. Ben iki takımı eşit güçte görüyorum" dedi.
Geçtiğimiz sezon ligi 10. sırada bitiren ancak Avrupa liglerinin en centilmen takımı olduğu için kontenjandan UEFA Kupası’na katılan Hertha Berlin, genç bir ekibe sahip. Hertha Berlin, maddi zorluklar nedeniyle istediği transferleri yapamadı. Bu sezon en önemli transferi Ukraynalı Andrej Voronin oldu. Liverpool’dan kiralık olarak alınan Ukraynalı golcü, Hertha’nın en önemli kozu. Hertha’nın golcüsü ise bencil olarak tanımlanan Sırp futbolcu Panteliç. Panteliç, bu sezon iki gol atarken, Bundesliga’daki dört sezonda toplam 40 gole imza attı.
Hertha Berlin’in kadrosunda farklı ülkelerden çok sayıda milli futbolcu bulunuyor. Takımın sağ kanat oyuncusu Friedrich, Alman Milli Takımı’nın formasını giyerken, Lukasz Piszczek Polonya, Steve von Bergen ve Fabian Lustenberger İsviçre, Josef Simuniç Hırvatistan, Andrej Voronin Ukrayna ve Paul Dardai ise Macaristan Milli Takımı’nda oynayan futbolcuları...
KOZU VORONIN
Menajerliğini Dieter Hoeness’in yaptığı Hertha Berlin’in teknik direktörlü İsviçreli Lucien Favre. Alman kulübünün en önemli kozu ise Liverpool’dan gelen Ukraynalı Voronin.
KAYNAK