Herkez Okusun Lütfen!!!

FéRvénTßQY

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar benim herkeze yeni bir önerim... Maksat forumda rahatlığı en üst düzeye çıkartmak!!!

Önerim şu....

Oyunlar bölümü çok fazla karışmış durumda ve eminim bu bölümün modunuda bu karışıklık epeyce bir terletiyor...

Aynı oyun defalarca veriliyor ama kimse bir önceki verilen oyunu bulamıyor...

Yani özetle ben böyle bir dağınıklık görmedim, benim odam bir burası iki...:p

Mod, Smod, Yönetici Arkadaşlara teklifim bu kısmı biraz düzenleyelim...

Mesala her firmanın veya üreticinin oyunları kendi alt başlığında olsun....

Örnek:

***SIERRA OYUNLARI***
Half Life 1
Half Life 2
Counter Strike

***EA GAMES OYUNLARI***
Need For Speed Most Wanted
Need For Speed Most Wanted - Black Edition
Fifa 2005
Nascar Sim Racing 2006

Sizcede mantıklı değilmi?

Böylece hem biz daha rahat ederiz, hem daha defalarca verilen tespit edilir ve kaldırılır...
Hem bu kaldırma esnasında bozuk ve sağlam Linkler tespit edilip elenir...
Hem de bu bölüme bakan Mod arkadaşlar kontrolü daha kolay elinde tutarlar...

Lütfen Yorum yapınız bu bir ankettir!! Herkez fikrini söylerse daha demokratik bir sonuç çıkar!!!

aslında biraz karısık oldugu dogru ama bozuk linklerin silinmesi gibi bir mesele

modları baya bir ugrastırır gibi gozukuyor.

dj_aligator' Alıntı:
aslında biraz karısık oldugu dogru ama bozuk linklerin silinmesi gibi bir mesele

modları baya bir ugrastırır gibi gozukuyor.

Ben uğraştıracağını düşünmüyorum çünkü bozuk olan linklere zaten herkez
"bu link bozuk inmiyor" ve ya "bu link bozuk boşu boşuna uğraşmayın" gibi yorumlar yazıyor!!!

aman yorma gozunu seveyim ya :D boyle daha rahat

o kadar cok firma varki ayıramayız yani..

oraya hiç girmedim şimdiye kadar. ama eğer ki bir dağınıklık varsa, her oyun kendi firmasının alt başlığında toplanabilir iyi olur bence de ahanda
++++++++++++++++:hhman:

Bence bundan sonra her firmanın veya üreticinin oyunları kendi alt başlığında olabilir zamanlada kendi kendine düzen gelir zaten...

bende kendi fikrimi söyleyeyim ölesee, gerçi konuyu da ben açtım ama olsun!!!

Bir oyun hastası olarak istiyorum!!!!

+++++++++++++++++++++++évét

sence bişey değişecekmi?

Rica!!!!

XY_SCORPION' Alıntı:
sence bişey değişecekmi?

Evet değişecek!!! Çünkü o zaman kullanıcılar yeni oyun uploadlarken hem daha önje yüklenip yüklenmediğini kolayca bulacaklar hemde oyunu doğru yere uploadlayacaklar!!!

Bu arada fark ettiğim bir konu var!!! Sen ya çok fazla karamsar ve şüpheci birisin yada benden hiç hoşlanmıyorsun!!! Açtığım her öneri veya konuya kinayeli cevaplar yazıyorsun!!! Amacın beni karalamak ve tezlerimi çrütmek gibi geliyor bana...

istersen geçmişe dönük mesajlarıma bir bak!!!
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=80910&page=2

bu şekilde yaptığın daha da çok yorum var!!!

Eğer karamsar biriysen dostum sana yavsiyem... Hayata biraz daha olumlu bak!!!

Eğer maksat benimle uğraşmaksa sana tavsiyem... Hiç tanımasam bile seni bir arkadaşım olarak kabullendim çünkü 24 saatin hemen hemen 15-16 saati buradayım ve seninle tartışmak veya bozuşmak istemem!!! Lütfen bir daha yorum yazma benim açtığım konulara!!! Saygılar...

oyun bölümünde bir düzenleme gerektiği doğru ama başlıkları bu tip yapmazsak daha ii olur..

bence doğruda ama gerçekten o kadar üretici firma war ki !!akıl alınmaz mesela
bi oyun için yeni bi bölüm mü eklenicek tekse mesela ama senin düşünmen yeter
saolasın ya!!:)

ABİcim en çok bilinen firmaların başlığını açarız. bilinmeyenleri de başka bir başlık altında olabilir. HER TELDEN HESABII:sigara:

fofer sende olmasan iyije esjekler beni ha:p

bereket sen farsın:sigara:

ya abicim ben oyunlara takılmıyorum ki ben sadece forum oyunlarındayım beni başka yert paklamaz

arkadaşlar yukarıya arama motoru eklenmiş :) istediğiniz oyunu yazıorsunuz kısa bir şekilde buluyorsunuz :) hatta o buluyor siz bekliyorsunuz
bence mantıksız aşırı derecede ugrastırır

MacXos' Alıntı:
arkadaşlar yukarıya arama motoru eklenmiş :) istediğiniz oyunu yazıorsunuz kısa bir şekilde buluyorsunuz :) hatta o buluyor siz bekliyorsunuz
bence mantıksız aşırı derecede ugrastırır

peki öyleyse sana bir rica bana o yukarı konan arama motoruna need for speed yazz!!!

76 tane need for speed sonucu çıkaracak sana ve bunların en az 50 tanesi aynı oyun!!!

Sitede kaç kere most wanted oyununun verildiğine baktınmı hiç? heryerde her sayfada en az 2-3 tane most wanted veya FİFA 2006 var!!!!

sen bence benim yazımı da bir daha oku....

Bence de katagorilemek iyi fikir...Baya bii zor oluyo böle...Hem aradığımızı daha kolay buluruz hem mod lar konrolü daha kolay ellerinde tutarlar...

Bii denemek lazım bence...

+++++++++++++++++++++++

walla bence de firma adı değilde oyun tarzı olabilir
ÖRNEK: Spor,Araba Yarışı,Adventure felan gibi kolay gelsin

Geri