Herkez icin : irc.hackhell.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WildWolF

New member
Reaction score
0
Ark.lar irc.hackhell.com açılalı 1 hafta olması ragmen fazla bi üyesinin olmamasının sebeblerini araştırıoduk ki sorunun insanların mIRC in ne oldugunu bilmemesi ve irc.hackhell.com a nasıl baglanıcaklarını anlamamalarından kaynaklandıgını gorduk. Ve yine ugraşıp bilmeyen ark.larından bu hizmetten faydalanabilmesi için bi alt site hazırladık. Sitenin hazırlanmasında en büyük desteği veren abim Dark_Angel'a ve sitenin denemelerini yapan MaDDoG, 3rk4n, ahmetcan, MC_DARKNEES, Admiral, AngeL ve Ugly_Duck kardesLerime teşekkür ediyorum...

Buyrun IRC.HACKHELL.COM'a ;
http://irc.hackhell.com/

Yedek Link :
http://irc2.hackhell.com/

Kullanım Kılavuzu
Linklerden herhangi birine tıklayıp girdikten sonra ekrana Şekil1 deki gibi bi popup çıkıcaktır. (Eger popup çıkmıyorsa buyuk ihtimalle IE yada Firefox popuplara izin vermiyordur bunu devredışı bırakıp sayfayı refresh edin [devre dışı bırakmayı bilmiosanız forumu araştırın]) ve Şekil1 deki ekrana kullanacağımız Nickimiz/Takma Adımızı yazıp Enter yazan butona tıklıyoruz ve Şekil2 deki ekran geliyor artık rahat rahat sohbet edebilir #oyun kanalında bizimle beraber bilginizi yarıştırabiliriz... (Eger Şekil2 deki ekran çıkmıyorsa bunun yerine bi hata resmi çıkıyorsa makinanızda Java Virtual Machine (JVM) kurulu değildir bunu kurduktan sonra tekrar deneyin. [www.java.com])

screen1.gif

-- Şekil1 --

screen2.gif

-- Şekil 2 --

ahua kim bilmomuş yaa mirc'i.o kadarda bilmeyen warmı hala.takılamıodum bundan önce ama zmnım kalmadıı için takılamıodum(şimdi doruya doru)yoksa bilmemezlikten diil.

Bazen dusunuyorum su son zamanlarda benım ve hackhell ıcın yaptıklarını... Kardestende ötesin benim için bide biraz söz dinlesen :) ellerine sağlık WildWolF açıklayıcı yazında mukemmel olmus konuyu sabıtlıyorum....

meselaa ben doogruya dogru yanii

Wildwolf abi eline sağlık süper oldu artık site sayenizde :) yardım içinse ne demek vazifemiz ;)

Wildwolf teşekkürler kardeş iyi anlatmışsın walla.Helal olsun kardeş emeğine sağlık

Abiicim gerçektende iyi anlakmissinda ben rezil oldumm 2 şekilde konusan kisi benimm bakin gülin halimme kadin milleti istee:D

e hani tikliyoruz linklere acilmiyo
dalgami geciyonuz :Sopa

arkadaşlar bu hizmet 6 ay evvel açıldı ve 4 ay evvel kapatıldı boşuna mesaj gönderip listenin başına getirmeyin konuyu

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
e hani tikliyoruz linklere acilmiyo
dalgami geciyonuz :Sopa

pasakli kız gercekten tebrik ederim senden once mesaj atan kisi tam 5 ay once atmis son mesaji bu bir hackhell rekorudur sanirsam vallahi billahi helal olsun ya konuyu uste tasidin yazmiyacaktim ama yazma geregi duydum :sigara:

zamanında kullanılan ama ilgi çekmediği için kapatılan bi uygulama
bir benzeri camfrog

pasaklı pfffff yeter yani

pasaklı denen sıpa bi daha böle mesajlarını görmeyim :G

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri