Herkez Baksin

FéRvénTßQY

Banned
Reaction score
0
Arkadaşlar rezil birkaç insan bir site kurmuş ve Atatürk'ü rezil etmeye çalışmış...

Site bu :

http://people.freenet.de/bozkurt-mutter-ficker/

Bu sitenin kapanmasını istiyorsanız lütfen bu metini sizde kopyala yapıştır yapınız ve verdiğim mail adresine gönderiniz!!!

txt:

Seehr geehrtes freenet-team,

die von Ihnen kostenlos zur verfügung gestellten amateur internetseiten und webspaces
werden von einer Gruppe verwendet, die die moralischen Werte der Türkischen Republik auf schlimmste verletzen und beleidigen.
Dies widerspricht gegen ALLE REGELN und deshalb bitte ich Sie darum,
die Seite ohne Zögerung und jegliche Verwarnung aus dem Internet zu sperren.

Dies kann nicht länger geduldet werden.

url der website: http://people.freenet.de/bozkurt-mutter-ficker/

hochachtungsvoll
HUSLU GÖRKEM - TÜRKİYE

LÜTFEN ADINIZI SOYADINIZI DEĞİŞTİRMEYİ UNUTMAYINIZ!!!

MAİL ADRESİ:
[email protected]

KONUYU KAPATAN VEYA ADRESLERİ DEĞİŞTİREN VATAN HAİNİDİR BENİM GÖZÜMDE!!!!!

Ne yazdığını bilmiyorum orda almanca ama ben yazdım gönderdim valla..!

Siteye de giremedim ne yaptıklarınıda göremedim ama olsun vardır senin bi bildiğin..!

şerefsiz herif daha photpshop u öğrenmedn ne yapmaya kalkmış ,,ali şahinsen biraz tercüme yaparmısın :) wır seccehıssen auf euch falan

A.q O.Ç Yc.s. A.k.o.Ç.y.s.s.b.h.p.

Arkadaşlar Allah rızası için 60 sn. ayırın ve msj yollayın mail atın ne olur!!!!

Eğer biraz vicdanınız sızladıysa ne olur mail atın!!!

GREAT İDEA' Alıntı:
şerefsiz herif daha photpshop u öğrenmedn ne yapmaya kalkmış ,,ali şahinsen biraz tercüme yaparmısın :) wır seccehıssen auf euch falan
sizin üstünüze sic. yazmis

ben yolladim simdi ne diim bu serefsizlerden cok var burda allah topunun belasini versin.
i

Yolladik Bunu Hacklemek Lazim O.çlarini

ben de yoLLadım a.q serefsizler hepinizin a.q o.ç p*c lerrrrrrr hepinizin a.q !!!!! :mad:

İNsallah site hacklenir.

site hack oldu arkadaşlar:).....VATAN SAĞOLSUN....KANIMIN SON DAMLASINA KADAR VATANIM İÇİN SAVAŞACAĞIMA AND İÇERİM...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

site Hack Mack Olmamis Calisiyor.. Bende Yollattim Maili 3- 4 Farkli Kisiden

bence buraya mail atacağımıza Ay-Yıldız Team a bildirsek en fazla 2 dakkalarını alır :D

eğer bi yanlışım varsa kusura bakmayın.(nasıl ulaşacağımı bilmiyorum onlara bilen varsa bi el atsın)

Kolay gelsin.

Novo' Alıntı:
bence buraya mail atacağımıza Ay-Yıldız Team a bildirsek en fazla 2 dakkalarını alır :D

eğer bi yanlışım varsa kusura bakmayın.(nasıl ulaşacağımı bilmiyorum onlara bilen varsa bi el atsın)
ben gerekli yerlerle bağlantıyı kurdum dostum icabına bakılacak..

Geri