Herkese Nasip Olmaz [Beşiktaşlılık]

..єЯDєM..

Çǿκ کε√díκ طę ∂طí
Reaction score
0
kupa_sevinc003.jpg

Beşiktaşlı futbolcular kupa törenine üzerinde, "Herkese nasip olmaz Beşiktaşlılık" yazılı tişörtlerle çıktı.

Beşiktaşlı futbolcular, hakem Bünyamin Gezer'in bitiş düdüğüyle birlikte büyük sevinç yaşarken, Başkan Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanına giderek teselli etti. Bu harekete sıcak karşılık veren Yıldırım, 4-2'lik zafer nedeniyle Demirören'i tebrik ettikten sonra stattan ayrıldı. Bir süre protokol tribününde kalan Demirören, daha sonra sahaya inerek futbolcuların tek tek boynuna sarıldı. Genç başkanın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Beşiktaşlı futbolcular da saha ortasında yaşadıkları sevinç gösterisinin ardından siyah-beyazlı taraftarlara ayrılan bölümleri dolaştı. Futbolcular, teknik direktör Mustafa Denizli'yi de havaya attı. Üç yıl önceki finalde Fenerbahçe'yi uzatmada deviren, iki yıl önce ise Kayseri Erciyesspor'u 1-0'lık skorla geçerek İzmir'de iki kupa kaldıran Kara Kartallar, Türkiye Kupası'nı Atatürk Stadı'nda üçüncü kez kucaklamanın coşkusunu yaşadı. Beşiktaşlı futbolcular kupa törenine üzerinde, "Herkese nasip olmaz Beşiktaşlılık" yazılı tişörtlerle çıktı. Bobo ve Nobre'nin eşleri de, Brezilya bayraklarıyla sahaya girerek sevince ortak oldu. Geçtiğimiz günlerde eşi doğum yapan Holosko golden sonra yaptığı beşik sallama sevincini tekrarladı. Takım arkadaşları da Slovak futbolcuyu havaya attı.

Kaynak

Siyahın ZİNDAN oLsun Beyaz ACIMIZ...

Biz ÖyLe İyi Gün Taraftarı DeğiLiz BazıLarı Gibi =)

Hep Destek Tam Destek Bu MutLuLuğu Bana YaşattıkLarı İçin Bütün OyuncuLarımıza Teşekkür Ediyorum...

beşiktAŞKımın galibiyetini kutluyorum.. rakibe saygı çerçevesinde ve aynı saygıyı onlardan bekleyerek... yenilgiyi hazmedebilmek ve galibiyette şımarmamak...beşiktaşlıya yakışan budur...teşekkürler beşiktAŞKIM teşekkürler fenerbahçe...

Alem derbi görsün. Olaysız da derbi olur

lugano pislik zaten yaaa,çirkefin teki

~SiLenT ScЯeaM~;4307278' Alıntı:
Siyahın ZİNDAN oLsun Beyaz ACIMIZ...

Biz ÖyLe İyi Gün Taraftarı DeğiLiz BazıLarı Gibi =)

Hep Destek Tam Destek Bu MutLuLuğu Bana YaşattıkLarı İçin Bütün OyuncuLarımıza Teşekkür Ediyorum...

iyi hoş kardeşte yanlış yazmısın tezahüratı siyahın zindan olsun beyaz aydınlık olacak dogrusu...

ßiz 1 KupayLa Yetınmeyız.. 2.Kupayıda İstiyoruz..

KıskancLıqından ÇatLasın ßazıLarı (=

Çok Hak Ettık..ßu Kadar Pis OyunLar Icınde aLnımızın AkıyLa MücadeLemizi Verdik..

Eee Dedik Ya Herkeze Nasip oLmaz ßeşiktaşLıLık..!!!

Bakmayın öyle Olursunuz şaşı
Alayınız Gelse Yıkamaz Beşiktaşııı

Alayına Gideeeerrrrrr

Gun Dogdu Hep Uyandık Stadlara Dayandık
Besıktasın Ugrunada Bayraklara Donandık
Semtımız Erkek Semtı Asık Eder Herkesı
Uzerımde Eksılmesın Bayragımın Golgesı
ıste Bız Kotu Gunde Hep Omuz Omuzayız
Ovunmek Gıbı Olmasın Bız Karakartallıyız.

Geri