herkese eşit söz hakkı ve eşit eleştiri hakkı istiyorum.

ersincnc

New member
Reaction score
0
kady demişki:
aslında adam burda durumu ızah etmıs
bu lafın ustune kalkıpda gereksız yorum yapmak sacma

burası sanal ısteyen ıstedıgını yapar eder
ınsanı kurallar dahılınde
olumlu yada olumsuz bır yorumun varsa gene bu kurallar dahıılınde yaparsın

hack bakımından gayet ıyı bır ıs 10 puan
fakat gereklılık bakımından bakarsan gereksız

solarız gerekenı yapmıs
saygılar sevgıler
kolay gelsın
burası sanal ısteyen ıstedıgını yapar eder
yapan yaparda eleştiri yapanın söz hakkı yokmu.?
ınsanı kurallar dahılınde
ticaretle uğraşan , bu devlete vergisini veren,türk insanına ekmek kapısı açan bir iş yeri insani kurallar dışındamıdır.?
bunu elleştiren veya hoş karşılamayıp fikrini beyan eden yurdum insanı yanlışmı yapmıştır.?
hack bakımından gayet ıyı bır ıs 10 puan
ticaretle uğraşan türk iş yeri olduğu için muhalefetim eksi(-) 10 puan
fakat gereklılık bakımından bakarsan gereksız
bu yorumunuzdan dolayıda artı (+) 10 puan.
siz bir yöneticiyi eleştiremezsiniz sizi bandlarım derseniz eksi(-)10 puan.
saygılarımla(burası şikayet bölümü eğer eleştiriye açıksanız.)

dostum senin kady'le bi sorunun mu war.bişeyler yazmışsın olayı bilmediğim için yorum yapamıom ama anladığım senin kady'ye sinirli olman.yada benmi yanlış bi sonuç çıkarıom bilemiom.şu olayı biraz daha açarsan sevinirim

burada zaten herkes eşit eleştiri hakkına sahiptir . ben mod , hatta yönetici olsam bile siteye yeni üye olan bir arkadaş HATAM OLDUKÇA beni SAYGI ÇERÇEVESİ altında eleştirebilir.

mendo68' Alıntı:
dostum senin kady'le bi sorunun mu war.bişeyler yazmışsın olayı bilmediğim için yorum yapamıom ama anladığım senin kady'ye sinirli olman.yada benmi yanlış bi sonuç çıkarıom bilemiom.şu olayı biraz daha açarsan sevinirim
özellikle kady ile bu güne kadar hiç bir sorunum olmadı http://www.hackhell.com/forum/showthread.php?t=12497
bu konuyu okuyana kadar isterseniz kendisine sorabilirsiniz yanılmıyorsam bu konuda kendiside bi açıklama yapacaktır.saygılarımla.

herkese eşit söz hakkı ve eşit eleştiri hakkı istiyorum.

zaten olan bıseyı ıstemen le baslayak hatalarına

siz bir yöneticiyi eleştiremezsiniz sizi bandlarım derseniz eksi(-)10 puan.
saygılarımla(burası şikayet bölümü eğer eleştiriye açıksanız.)

ben yonetıcıyım ama sıtenın genel yonetımı ıle ılgılenırım
ne padısah torunuyum nede ıstanbul valısı
bulundugum yerı cok ıyı bılen ayakları yere basan bırıyım
tabıkıde benı elestır

buyur :D

uzun uzadıya acıklama yapmakla ugrasıyodum vaz gectım benı bılen bılıyo
kendımı anlatmam yersız manasız

Burası ıcın degıl heryer ıcın aynı sey gecerlıdır... Herkes saygı cercevesınde ve bulundugu yerın kuralları dahılınde ıstedıgı kısıyı elestırebılır...

Arkadaşım herkez bu sitede eleştiri hakını kulana bilir saygı sınırını aşmadan ve tartışma ortamı yaratmadan siz tartışma ortamı yaratınız konu kapandı ....

sitede eleştri konusunda bir sorun yaşandığını düşünmüyorum...mod arkadaşlardan eleştiri alıp bir üyeyi banlayan da olmadı şimdiye kadar...ters düşünceler oluşabilir saygı çerçevesinde herkes düşüncesini yazar onun dışında mod yada yönetici ile ters düşmek ban cezası gerektirmiyor...herkese iyi forumlamalar...saygılarımla

Dark_Angel' Alıntı:
Burası ıcın degıl heryer ıcın aynı sey gecerlıdır... Herkes saygı cercevesınde ve bulundugu yerın kuralları dahılınde ıstedıgı kısıyı elestırebılır...
saygısızlık yaptığımı sanmıyorum benim isyanım türk iş yerlerinin açıklarından dolayı
hacklenmesi ve sayın kady'nde buna isyan eden üyelere söz hakkı tanımadan
konuyu kapatmasıdır benim isyanım budur.(kesinlikle hiç bir kimseyle husumetim yoktur)

ersincnc' Alıntı:
saygısızlık yaptığımı sanmıyorum benim isyanım türk iş yerlerinin açıklarından dolayı
hacklenmesi ve sayın kady'nde buna isyan eden üyelere söz hakkı tanımadan
konuyu kapatmasıdır benim isyanım budur.(kesinlikle hiç bir kimseyle husumetim yoktur)
mademki kady'le sorunun war ona pm'den ulaşıp sorununu anlatamazmıydın.hem sorununda yokmuş.sadece konuyu kapamasına biraz bozulmuşsun ama kady'ninde kimseyi bekliyicek hali yok sanırım.

eğer bu sorununu kady'ye pm atarak gidermeyi düşünseydin bence çok daha akıllıca etmiş olurdun

Geri