Herkese Bedava Gold!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hpulsever

New member
Reaction score
0

Herkese selam.

Fazla söze gerek yok.

************* sitesinin sahibiyim.İsmim Hakan.Hepinizi ve çevrenizi ÜCRETSİZ arkadaşlık siteme bekliyorum.Daha sonra gelirim diye düşünenlere de ufak bir hatırlatma yapayım.Hosting ve diğer masraflar için illa ki bir süre sonra yeni gelenler için GOLD ücretli olacak.Bu kaçınılmaz.Ama şuan için Herşey bedava.Bence gelip bir bakın.

Günlük en az 1-2 Dakika ONLİNE olun.Çünkü pasif duruma düşmeniz sizin GOLD üyeliğinizi etkiler ileride.Saygılar

bölüm kurallarına uygun değil konun, yeterince mesajın yok

teşekkür ederiz bizi dusundugunuz için ama daha cok kendinizi düşünüyomussunuz gibi düşünmeye başladım :D

Benim ismim Hakan ve sitenin sahibiyim.İlaç firmasında çalışıyorum ve şuan için maddi bir sıkıntım yok.Bu yüzden kimseden uzun bir süre ücret almayacağım.Bit yeniği olduğunu düşünen girmesin.Bu arada 34 yaşında,evli ve bir oğlu olan biriyim.Kimseyi kandırmayla falan işim olmaz.Güvenen gelir gerisi boş gelir.Siteme üye olan en ufak bir şüphesinde ayarlar bölümünden profilini silebilir.Ben de zaten en ufak bir terbiyesizlik,küfür ve hakaret edeni siliyorum zaten.

100 mesaja ulaşmamış üyelerin "bookmark" bölümünde konu açması yasaktır.
Reklam nedeniyle 5 gün cezalısın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri